Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Chester koltuk kullan varmı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bana da mobilyacı trend diye önerdi ama aklımda hiç bu tarz koltuk modeli yoktu. Şık ama rahat görüntüsü yok temizliği bir kenara, ben sürekli salonu kullanacağımdan daha düz modeller düşünüyorum. Bunlar sürekli kullanıma uygun gelmedi bana..

ne kadar geç keşfetmişim bu siteyi ne güzel her şey hakkında yardımlaşabiliyorsunuz
vallahi son zamanlarda neredeyse gecemi gündüzüme kattığım konu en sonunda nihayetine erdirdim ve aldım bi tane
size söylemek istediğim tek şey sakın ha mobilya magazalarından alışveriş yapmayın bende öyle yapmayı düşünüyordum bir arkadaşım kurtardı beni gittim dudullu'da kaliteli bir imalatcı firmadan daha ucuza kendi istediğim gibi yaptırdım her aşamasını da takip edip fikirlerimi söyledim onlarda saolsunlar ona göre yaptılar şunun gibi bir şey oldu:)

Eklentiler

• beyaz kanepe.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 975
Son düzenleme:
Öncelikle güle güle kullanın can sağlığıyla inşaallah .Bende çok beğenmiştim fakat mağaza sahibi kullanışlı olmadığı için tavsiye etmedi. Siz memnunmusunuz temizliği kolaymı

Buz devri aldınız mı Chester koltuk? Bizde haftasonu baktik. Cok beğendim fakat dediğin gibi temizliği nasıl bilmiyorum. Çok kararsizim. umarım cevap alabilirim

Bende cok seviyorum bu mobilyalari ama cokmu kaba , fazlami yer kapliyor aceba odam genis ferahligida seviyorum alip almama konusunda kararsizim

Resimdeki beyaz chester tak8min aynisi evimde mevcut zaten resim aldigim yere ait oncelikle deri chester goruntu olarak muhtesem her gelen kesin merden aldigimi soruyo hayran hayran bakiyo 2 de kadifesi mevcut elinizde bezle surekli silmenizi gerektiriyo cunku kadife cok toz cekiyo deri beyaz chestera gelince evet goruntu muhtesem ama 3 kere tasindim 3 undede 5 kisi zor cikardi ebatlari cok cok genis ve inanilmaz yer kapliyo suan 3 senemiz ve derisinde 2 kere degisim yapilmasina rahmen catladi rahatligi konusundada bana gore ragat ama esime gore inanilmaz rahatsiz kapitinelerin oldugu yerlere surekli toz girmesinden dolayida surekli silinmeye ihtiyac duyulan koltuklar arasinda umarim yardimci olabilmisimdir.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…