Kızlar chester koltuk takımlarını çok beğeniyorum fakat rahat olmadığını ve temizliğinin kolay olmadığını söylüyorlar kullanan varsa tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilirmi lütfenbirde kadifemi taytüyü kumaşmıhangisi daha kullanışlı ?
cvp larınız için şimdiden tşkler..:)
Vallaha bende çok beğeniyordum her kafadan bi ses yok rahat olmaz yok klasik falan aklımda kalacağıma aldım bu haftasonu geliyor bakalım nasıl duracak.Bak bu model pembe krem yaptırdım bendeKızlar chester koltuk takımlarını çok beğeniyorum fakat rahat olmadığını ve temizliğinin kolay olmadığını söylüyorlar kullanan varsa tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilirmi lütfenbirde kadifemi taytüyü kumaşmıhangisi daha kullanışlı ?
cvp larınız için şimdiden tşkler..:)
Vallaha bende çok beğeniyordum her kafadan bi ses yok rahat olmaz yok klasik falan aklımda kalacağıma aldım bu haftasonu geliyor bakalım nasıl duracak.Bak bu model pembe krem yaptırdım bende
canım ben bu tarz dusunuyorum ama koltuk kenarları boyle dık olmucak kumasıda resımdekı gıbı olsun ıstıyorum beyaz yemek odası akımıyla mis gibi olmazmı :)
Ben 4.700 nakit aldım z.burnu bayraktar mobilyadan genelde bu fiyat zaten ümraniyede çok yapan firma var güzel modeller ama 5.000 küsür demişlerdiÇok güzel hayırlı olsun güle güle kullan inşaALLAH Nerden ve kaça aldın kardeş ? Kullandığında rahatlığı ve temizliği konusunda fikrini paylaşırsan çok sevinirim :)
Ben 4.700 nakit aldım z.burnu bayraktar mobilyadan genelde bu fiyat zaten ümraniyede çok yapan firma var güzel modeller ama 5.000 küsür demişlerdi
Yuklediklerinden son resimde ki hariç digerlerini cok beğendim ama kenarları çok enli değil mi , gereksiz yer kaplar gibi geldi .
Tabii oda cok büyükse o ayrı .
TEŞEKKÜR EDERİMEvet o fiyatlardan başlıyor sanırım iyi almışsınız tekrar hayırlı olsun :)
çok tatlıymış :))) bend koltuk takımı alıcam yeni evliyim model konusunda karar veremedim yardımcı olu musunuz :) http://www.berkemobilya.com.tr/