• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cherry'nin Odası

Odanı çok sevdim cancağzım çok şirin;senin gibi. Şeniz
Corner - köşeli koltuklar her zaman hoşuma gitmiştir;ben iki odamızda da onlardan kullanıyorum :hulya:
Winnie senin değil benim bi keremkaydirigubbakcemile3 Winnie'm The'm Pooh'um
Winnie The pOoh'um:dance:
Hala bayılırım ; görsem alırım ; Junior Liby miz de tam anlamıyla aşık onadelikafadulden
Rusya köşesi tam benlik zaten;şirinler matruşkalar ..Çok sevimli..
Kitaplara gelince..
En büyük zenginlik bırak dağınık kalsın nasıl durursa dursun yeter ki gönlümüzü beynimizi doyursunlar değil mi..
bizim bir odamız sadece kitaplar için ayrılmıştı,insana müthiş mutlululuk ve dinginlik veriyor görüntüleri o sayfaların kokuları dahi..
Velhasıl ;teşekkür ederiz paylaşımın ve bize odanın kapılarını açtığın için cheryim.kaydirigubbakcemile5
Pekiyi verecektim ama biri benden önce davranmışmafoldumben ikinci değerlendirmeyi neden yapamıyoruz ya..:gitme:

Tatlı odanda mutluluklar başarılar ferah ve neşeli günler dilerim ..
bütün güzellikler seninle olsun

Odanı çok sevdim cancağzım çok şirin;senin gibi. Şeniz
Corner - köşeli koltuklar her zaman hoşuma gitmiştir;ben iki odamızda da onlardan kullanıyorum :hulya:
Winnie senin değil benim bi keremkaydirigubbakcemile3 Winnie'm The'm Pooh'um
Winnie The pOoh'um:dance:
Hala bayılırım ; görsem alırım ; Junior Liby miz de tam anlamıyla aşık onadelikafadulden
Rusya köşesi tam benlik zaten;şirinler matruşkalar ..Çok sevimli..
Kitaplara gelince..
En büyük zenginlik bırak dağınık kalsın nasıl durursa dursun yeter ki gönlümüzü beynimizi doyursunlar değil mi..
bizim bir odamız sadece kitaplar için ayrılmıştı,insana müthiş mutlululuk ve dinginlik veriyor görüntüleri o sayfaların kokuları dahi..
Velhasıl ;teşekkür ederiz paylaşımın ve bize odanın kapılarını açtığın için cheryim.kaydirigubbakcemile5
Pekiyi verecektim ama biri benden önce davranmışmafoldumben ikinci değerlendirmeyi neden yapamıyoruz ya..:gitme:

Tatlı odanda mutluluklar başarılar ferah ve neşeli günler dilerim ..
bütün güzellikler seninle olsun

ay ne tatlı bir yorum bu böylehihoyyyt

winnie the pooh tamam hepimizin olsun ama hep olsun çok seviyorum onu
vazgeçilmez benim için, hala izlerim çizgi filmini rastladığımda hiç gocunmamkaydirigubbakcemile3
eeyore'um bile var onu da görmüşsündür kesin

kitaplarımı ben de dağınık dursalar da öyle izlemeyi dahi seviyorum ve izlerken hep daha da büyük bir kitaplığı hayal ediyorum
inşallah olacak daa.s

beğenmene inan çok sevindim, güzel sözlerin için teşekkürler
paylaştığıma mutlu oldum ben dea.s.

odan cok şirin canımmmm

teşekkür ederim şenaya.s.

hediyen çok anlamlıymış... ve özel birinden almakda çok güzel olmalı...
bizim durumumuz geçici gibi görünmüyor meleğim....herşeyin hayılrısı....dilrim hakkımızda da haırlı olur....herşey gönlünce olsun meleğim...:1hug:

bilmukabele güzel annem
sen her şeyin güzeline layıksın ve bunu da yaşayacaksın ben gönüden inanıyoruma.s.

Chery cim odana bayıldım, çok sıcak, çok hoş çok sevgi ve bilgi dolu bir oda...
kitaplığın hep olsun ve hep dağınık olsun mümkünse! Seni tanıdığım kadarıyla odan beklediğim gibi, şirin, kalabalık kitaplar ve hayallerle dolu ;) köşe koltuk da kitap keyfi ve arkadaşlar için süper!

bence kitapların hiç dagınık degıl sadece yer sorunu var onuda yenı bır kıtaplıkla haledecekmıssın zaten ferah bır oda ve ınsan bakrken dınlenıyor dıngın bır havası var ben begendım Allah calısmalarında kolayllık versın canım

Chery cim odana bayıldım, çok sıcak, çok hoş çok sevgi ve bilgi dolu bir oda...
kitaplığın hep olsun ve hep dağınık olsun mümkünse! Seni tanıdığım kadarıyla odan beklediğim gibi, şirin, kalabalık kitaplar ve hayallerle dolu ;) köşe koltuk da kitap keyfi ve arkadaşlar için süper!

oley ya çidocum nihayet girdi kk'ya
çok özletiyorsun kendini ama sen:gitme:

odamı beğendin demekopuyorumnanaktan
yorumun çok hoşuma gitti "kalabalık kitaplar ve hayallerle dolu" demişsin ya, bunu ancak senin gibi biri sezebilir ancak. evet hayallerle dolu..:1rolleyes:
bunu yansıtabildiysem ne mutlu banazemuszemus
çok öptüm seni çidocum
keşke seninle tanışabilsem, arkadaş olabilseka.s.

teşekkür ederim lyre'cima.s.

bence kitapların hiç dagınık degıl sadece yer sorunu var onuda yenı bır kıtaplıkla haledecekmıssın zaten ferah bır oda ve ınsan bakrken dınlenıyor dıngın bır havası var ben begendım Allah calısmalarında kolayllık versın canım

saol birzeyciim beğenmene sevindima.s.
evet kitaplık sorunu halledilecek a.s
saol duan içina.s.

Chery cimmm, çok tatlısın sen yaa, ben de seninle tanışabilmeyi çok isterim, inşallah bir gün gerçekleştiririz, bak benim dalyan teklifim her zaman geçerli, buraya gelirsen mutlaka beklerim...
Ben çok sık giremiyorum evet, ne bileyim facebook kullanıyorum çok fazla, internete ayırdığım zamanımı facebookda ve googldan bişeyler araştırarak geçiriyorum artık...

Bu arada bir süre buralarda olmycam, bi kaç günlük izinle bayramı birleştirdik bazı işlerimiz halledicez... şimdiden senin ve buradaki herkesin bayramını kutluyorum, öpüyorum kocaman...

senın odan gayet buyuk cok guzelmıs benımkı kucuk artı ıkı kısı kullanıyoruz kıtaplar sıgmayan seyler kolıde duruyo

senın odan gayet buyuk cok guzelmıs benımkı kucuk artı ıkı kısı kullanıyoruz kıtaplar sıgmayan seyler kolıde duruyo

teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim
benim de bazı kitaplarım çekmecelerde, dolapta..
dediğim gibi umarım istediğin gibi bir evin olur vakti geldiğindea.s.

canım cok guzl odan dagınıkta degıl bence ne dagınıklar var:))

çok teşekkür ederim pamukprenses

bu arada odamın şu anki halini hayal bile edemezsin
arada çığrından çıkıyor odam napiyim.. :kedi:

beğenmene çok sevindima.s.

ne kadar şanslısın, koskocaman bir odan varmış
köşe koltukları çok severim seninkini de çok beğendim
1-2 önerim olacak, kızmazsın değil Mi:))
belki yazılmıştır tüm sayfaları okuyamadım, sanırım çalışma masasını sadece kitaplık olarak kullanıyorsun, onun yerine şöyle modern büyükçe bir kitaplık çok yakışır
bir de perdeni şöyle cicli bicili ya da şık ve modern (artık zevkine kalmış orası) bir perdeyle değiştirirsen harika bir odan olacak
öpüyorum canım

ne kadar şanslısın, koskocaman bir odan varmış
köşe koltukları çok severim seninkini de çok beğendim
1-2 önerim olacak, kızmazsın değil Mi:))
belki yazılmıştır tüm sayfaları okuyamadım, sanırım çalışma masasını sadece kitaplık olarak kullanıyorsun, onun yerine şöyle modern büyükçe bir kitaplık çok yakışır
bir de perdeni şöyle cicli bicili ya da şık ve modern (artık zevkine kalmış orası) bir perdeyle değiştirirsen harika bir odan olacak
öpüyorum canım

öncelikle odamı beğendiğin için teşşekürler canım

önerilerine neden kızayım ki aksine teşekkür ederim.a.s.

bence de kitaplık büyük eksiklik odamda.a.s
kitaplarım o kadar fazla ki sığmıyor bu raflara ve daha da artacaklar..
aklımda birkaç model var

beyaz istiyorum kitaplığı

img_shadepale_5.jpg

ama şu var.. yurt dışına gitmem ihtimal dahilinde, böyle bir durumda da masraf yaptırmak istemiyorum şu an. belli olsun gidip gitmeyeceğim ona göre bir şeylar aldıracağım.
hatta dolabımı da değiştireceğiz, beyaz büyük bir dolap alacağız yerine.
ama gidersem gerek yok bu masraflara şimdilik..

perde konusunda da sonuna kadar haklısın!!
hiç sevmiyorum bu perdeyi!!
cicili bicili değil de ona da sade bir şey istiyorum
planım şöyle
fıstık yeşili stor var o perdenin arkasında. onun üstüne rustik ve iki yana lila renkli tül istiyorum.
çünkü odamda yeşil ve lila tonları var (kahverengiyi saymazsak)
yani şu kombinasyonun tam tersini düşün (fıstık yeşili stor ve lila perdeler)

rustik_perde1_buyuk.jpg

bunu yapacağız ama en kısa zamandaa.s

bence hiiiç dagınık degl bayıldım odana canmmm opuyorumnanaktan
heryerden farklı bi esinti var süperr :)))

Back
X