- Konu Sahibi cherryblossom
odan cok şirin canımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odanı çok sevdim cancağzım çok şirin;senin gibi. Şeniz
Corner - köşeli koltuklar her zaman hoşuma gitmiştir;ben iki odamızda da onlardan kullanıyorum :hulya:
Winnie senin değil benim bi keremkaydirigubbakcemile3 Winnie'm The'm Pooh'um
Winnie The pOoh'um:dance:
Hala bayılırım ; görsem alırım ; Junior Liby miz de tam anlamıyla aşık onadelikafadulden
Rusya köşesi tam benlik zaten;şirinler matruşkalar ..Çok sevimli..
Kitaplara gelince..
En büyük zenginlik bırak dağınık kalsın nasıl durursa dursun yeter ki gönlümüzü beynimizi doyursunlar değil mi..
bizim bir odamız sadece kitaplar için ayrılmıştı,insana müthiş mutlululuk ve dinginlik veriyor görüntüleri o sayfaların kokuları dahi..
Velhasıl ;teşekkür ederiz paylaşımın ve bize odanın kapılarını açtığın için cheryim.kaydirigubbakcemile5
Pekiyi verecektim ama biri benden önce davranmışmafoldumben ikinci değerlendirmeyi neden yapamıyoruz ya..:gitme:
Tatlı odanda mutluluklar başarılar ferah ve neşeli günler dilerim ..
bütün güzellikler seninle olsun
odan cok şirin canımmmm
hediyen çok anlamlıymış... ve özel birinden almakda çok güzel olmalı...
bizim durumumuz geçici gibi görünmüyor meleğim....herşeyin hayılrısı....dilrim hakkımızda da haırlı olur....herşey gönlünce olsun meleğim...:1hug:
Chery cim odana bayıldım, çok sıcak, çok hoş çok sevgi ve bilgi dolu bir oda...
kitaplığın hep olsun ve hep dağınık olsun mümkünse! Seni tanıdığım kadarıyla odan beklediğim gibi, şirin, kalabalık kitaplar ve hayallerle doluköşe koltuk da kitap keyfi ve arkadaşlar için süper!
cok sirin cnm
bence kitapların hiç dagınık degıl sadece yer sorunu var onuda yenı bır kıtaplıkla haledecekmıssın zaten ferah bır oda ve ınsan bakrken dınlenıyor dıngın bır havası var ben begendım Allah calısmalarında kolayllık versın canım
bilmukabele güzel annem
sen her şeyin güzeline layıksın ve bunu da yaşayacaksın ben gönüden inanıyoruma.s.
senın odan gayet buyuk cok guzelmıs benımkı kucuk artı ıkı kısı kullanıyoruz kıtaplar sıgmayan seyler kolıde duruyo
canım cok guzl odan dagınıkta degıl bence ne dagınıklar var:))
ne kadar şanslısın, koskocaman bir odan varmış
köşe koltukları çok severim seninkini de çok beğendim
1-2 önerim olacak, kızmazsın değil Mi:))
belki yazılmıştır tüm sayfaları okuyamadım, sanırım çalışma masasını sadece kitaplık olarak kullanıyorsun, onun yerine şöyle modern büyükçe bir kitaplık çok yakışır
bir de perdeni şöyle cicli bicili ya da şık ve modern (artık zevkine kalmış orası) bir perdeyle değiştirirsen harika bir odan olacak
öpüyorum canım
ahh bekarlığım ahhhh çok güzel canım benim odan
güzelmiş:) winnıe ye bayılırım![]()