• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cherry'nin Odası

çok güzel odan canım kitap kurdusun kgaliba benim gibi benim fazla yok ama ben genellikle kütüphaneden alıyorumm o yüzden pek yok

evet biraz kitap kurdu olma durumu bende de var
ben de genelde kütüphaneden alıyorum kitaplarımı
ortaokul ve lisede neredeyse hep öyle yaptım
üniversiteye geçince elime daha çok para geçti de istediğim kitaplardan kendime bir kitaplık oluşturabildim
bu eylemlerim artarak sürecek:dance:

odamı beğenmene de sevindim canıma.s.

Hımmm demek cherry cim odasının resimlerini koymuş ne de iyi etmiş,dekorasyona epeyce meraklı olduğunu tahmin etmiştim birçok arkadaşımıza yardımcı olan güzel fikirlerin nedeniyle.

Ben köşe koltuğunu,tablolarını,biblolarını çok sevdim ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kitapların favorim oldu neler okuduğunda hiç gözümden kaçmadı:)))))))
Hangi bölümde okuyorsun sen cnm?Bir tahminim var ama senden öğrenmeyi yeğlerim.

Kitaplığını ve gardrobunuda boyarsan veya boyattırırsan düper olur canem odan dahada güzel olur.

Başarılar dilerim

yehuuu mısra da odamı beğendii zemuszemus
haklısın canım dolaplar mesela beyaza boyansa daha hoş olur dediğin gibi
ben bunu annemlerle konuşayımkaydirigubbakcemile5

senin kitap kurdu olduğunu biliyordum, sürekli kitaplarla ilgili başlıkları takip ediyorsun zaten
ben uluslararası ilişkiler okudum canım, şimdi de yüksek lisans yapacağım siyast çalışmaları üzerine, doğru tahmin etmişsin acaba? misinyerimseniben

başarı dileklerin için çook teşekkür ederim, öptüm seni kocamana.s.

Nihayet kitabı olan bir ev(oda) gördüğüm için çok mutluyum.Kitapların isimlerini net göremesem de birkaç tanesinden yola çıkarak güzel kitaplar okuduğunu farkettim.Türkiye'nin "okuyan insanlara" ihtiyacı var.Eminim ki kitapların çoğalarak güzelliğini arttıracak.Duvarına astıklarından bir tanesini de ayrıca beğendiğimi belirmeliyim.hepsi çok güzel gerçi ama...Bir tanesi biraz daha güzel ve anlamlı. Sevgiyle kal..

ben de bu topikte birkaç kişide gördüm kitabı olan ev ve aynı senin gibi tepki vermiştim daphnis a.s
elimden geldiğince iyi, seçici bir okur olmaya gayret ediyorum.
duvarımdakilerden hangisini ayrıca beğendiğini anladım ben
tanımadığımız kişilerle aynı noktalarda buluşabilmek çok anlamlı
sevgiler..a.s.

Canım benim sosyal bilimler üzerine eğitim aldığını mesleğim gereği tahmin etmiştim.Eh azcuk tutmuş :))))))))

Kitap konusuna gelincede sıkı bir okuyucuyum her ne kadar son aylarda çıkan kitapları alıp beğenmediğim için okuyamasamda :)))))))
En sevdiğim koku kitap ve gazetelerdir.

Bu arada benimde 3 yıl boyunca kafayı takıp ,çok yüksek puanlar aldığım halde ucundan kaçırdığım 1.tercihimi okumuşsun 2.tercihimde radyo televizyon okumaktı nasip olmadı.

Tekrar başarılar dilerim umarım evlendiğindede evini görmek nasip olur.Antalya dan Sevgilerimle

dört dörtlük bir odan var canım güle güle kullan

cokk seker bi oda bence huzur dolu bi odaa bayildimmm
derselerinde allh kolaylik versinn canim bende dua edeyim dedimmyerimseniben

Canım benim sosyal bilimler üzerine eğitim aldığını mesleğim gereği tahmin etmiştim.Eh azcuk tutmuş :))))))))

Kitap konusuna gelincede sıkı bir okuyucuyum her ne kadar son aylarda çıkan kitapları alıp beğenmediğim için okuyamasamda :)))))))
En sevdiğim koku kitap ve gazetelerdir.

Bu arada benimde 3 yıl boyunca kafayı takıp ,çok yüksek puanlar aldığım halde ucundan kaçırdığım 1.tercihimi okumuşsun 2.tercihimde radyo televizyon okumaktı nasip olmadı.

Tekrar başarılar dilerim umarım evlendiğindede evini görmek nasip olur.Antalya dan Sevgilerimle

saol mısracım
evlenmeme sanki daha yüzyıllar var gibi
bakalım kısmet umarım :1rolleyes: görürsünüz a.s.

siyaset sosyolojisi çok zevkli cidden, ona dair kitaplar okudum.
dersinde zorlanmıştım gerçi kaydirigubbakcemile3 ama kalmadım! kaydirigubbakcemile2
Ama ben uluslararası ilişkiler üzerine çalışmayı planlıyorum daha çok.a.s

dört dörtlük bir odan var canım güle güle kullan

saol dermancım, beğenmene çok sevindima.s.

cokk seker bi oda bence huzur dolu bi odaa bayildimmm
derselerinde allh kolaylik versinn canim bende dua edeyim dedimmyerimseniben

saol alya-ardacım
şeker ama di mi:kedi:kaydirigubbakcemile5
duan için çok teşekkür ederim, bu sene çok zor olacak!a.s.

çok güzel hoşşş bir odan varrr a.s.
güle güleee kullan

teşekkür ederim izmir perisi
beğenmene sevindiima.s.

ben o minik minik köşelere bayıldım.afrikalı bende çok severim.odan çok hoş.bi öğrencinin böylesine kendine ait bi odası olması ne güzel.
herşeyin pek bi güzel yerli yerinde.(masa hariç:))))
koltukların çok güzel.
zemuszemus ben beğendim odanı::))

ben o minik minik köşelere bayıldım.afrikalı bende çok severim.odan çok hoş.bi öğrencinin böylesine kendine ait bi odası olması ne güzel.
herşeyin pek bi güzel yerli yerinde.(masa hariç:))))
koltukların çok güzel.
zemuszemus ben beğendim odanı::))

haha masa hariç her şey yerli yerinde di mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ki en düzenli hallerinden birinde aslında şu an delikafadulden

beğenmene çook sevindim canıma.s.

çok huzur dolu bir oda. tam yaşanılası zaman geçirilesi bir yer.
kitap kurdu olduğunda her halinden belli.
odan da hoşça vakit geçirmen dileğiyle paylaşım için teşekkür ederim.

çok güzel tam bir öğrenci odası...kitapların özellikle ;)) benimde dikkatimden kaçmadı ...dağınıkda olsalar dolabıda dağıtsalar kitaplar görmek çok hoş...benimde idealim ilerde kendime ait evimde sadece küçük bi kitap odası oluşturmak hem dağınıklığı önler hemde düzeni sağlarım...
ayrıca winne ve mumların çok şirin...

çok huzur dolu bir oda. tam yaşanılası zaman geçirilesi bir yer.
kitap kurdu olduğunda her halinden belli.
odan da hoşça vakit geçirmen dileğiyle paylaşım için teşekkür ederim.

teşekkür ederim güzel dileğin için a.s.
beğenmene çok sevindim...

çok güzel tam bir öğrenci odası...kitapların özellikle ;)) benimde dikkatimden kaçmadı ...dağınıkda olsalar dolabıda dağıtsalar kitaplar görmek çok hoş...benimde idealim ilerde kendime ait evimde sadece küçük bi kitap odası oluşturmak hem dağınıklığı önler hemde düzeni sağlarım...
ayrıca winne ve mumların çok şirin...

benim de hayalim o kocamaan bir kitaplık duvarları kaplayan :1rolleyes:
umarım gerçekleşir hayalimiz, bizim elimizde bukaydirigubbakcemile5
winnie çok tatlı di mi, arkadaşımın hediyesiydi
a.s.

canım odan çok hoş köse koltuğun çok güzel
kitalığa bişey demicem kaydirigubbakcemile3
matruşkalar hele :lepi:

kitaplığımın dokunulmazlığı varkaydirigubbakcemile3
matröşkalarımın en küçük yavrusu kayboldu ya
sanırım elektirik süpürgesi yuttu:sm_confused:
odamı beğenmene sevindiimma.s.

canım bence çok sade ve uyumlu bir oda, krem rengini çok severim ve herzaman sade ve dinlendirici bir renktir benim için... GÜZELMİŞ canım odan

Ah benim kızım da odasını böyle tertipli tutsa...Sıcacık bir havası var odanın

arada benim odamın da çığırından çıktığı vakitler olmuyor değil
bu gibi durumlar da kimi zaman benim annem de devreye giriyor sinir krizleri eşliğinde kaydirigubbakcemile3
çok görünüşe aldanmayın yani :kedi:
ama genelde düzenli tutmaya çalışırım çünkü dağınık ortamda zihinimi toparlayamıyorum, ders de çalışamıyorum.

kızınızı öptüüm
a.s.

köşe takımın çok hoş duruyo canım..çok sıcak bi odan var opuyorumnanaktan

canım beğenmene sevimdim a.s.

canım bence çok sade ve uyumlu bir oda, krem rengini çok severim ve herzaman sade ve dinlendirici bir renktir benim için... GÜZELMİŞ canım odan

canım beğenmene çok sevdindimopuyorumnanaktana.s.
evet sade olmasını istedim, lise zamanlarımda daha çok ıvır zıvır vardı, hepsini kaldırdım.
mümkün olduğunca az eşya ve aksesuar bıraktım.
genelde odaya aslında mine rengi ile yeşil hakim, ama koltukta krem rengi de var.
hepsi de dinlendirici tonlarda.a.s

Son düzenleme:
tatlım odan çok şeker..alkisalkisalkis.
sen mutluysan odanda en güzel oda senin odandır inan...küba köşen çok iii... detaylarda..
.kocaman ve inanılmaz evler gördüm ama içinde mutluluk yok....tıpkı benim evim gibi...senağlama

tatlım odan çok şeker..alkisalkisalkis.
sen mutluysan odanda en güzel oda senin odandır inan...küba köşen çok iii... detaylarda..
.kocaman ve inanılmaz evler gördüm ama içinde mutluluk yok....tıpkı benim evim gibi...senağlama

bitanem çok teşekkürler öncelikle beğenmene sevindim..
küba köşesinin benim için anlamı çok büyük, çünkü özel birisinden hediye bana onlar:asigim:

ama üzüldüm ben şimdi son cümlene...
her şeyin geçici bir süreç olmasını diliyorum
her evde çalkantılı dönemler yaşanır, biz de yaşadık defalarca ailece..:çok üzgünüm:
umarım aşarsınız, böyle düşünmeye çalış.. lütfen:1hug:a.s.

bitanem çok teşekkürler öncelikle beğenmene sevindim..
küba köşesinin benim için anlamı çok büyük, çünkü özel birisinden hediye bana onlar:asigim:

ama üzüldüm ben şimdi son cümlene...
her şeyin geçici bir süreç olmasını diliyorum
her evde çalkantılı dönemler yaşanır, biz de yaşadık defalarca ailece..:çok üzgünüm:
umarım aşarsınız, böyle düşünmeye çalış.. lütfen:1hug:a.s.

hediyen çok anlamlıymış... ve özel birinden almakda çok güzel olmalı...
bizim durumumuz geçici gibi görünmüyor meleğim....herşeyin hayılrısı....dilrim hakkımızda da haırlı olur....herşey gönlünce olsun meleğim...:1hug:

Back
X