- Konu Sahibi cherryblossom
çok güzel odan canım kitap kurdusun kgaliba benim gibi benim fazla yok ama ben genellikle kütüphaneden alıyorumm o yüzden pek yok
evet biraz kitap kurdu olma durumu bende de var
ben de genelde kütüphaneden alıyorum kitaplarımı
ortaokul ve lisede neredeyse hep öyle yaptım
üniversiteye geçince elime daha çok para geçti de istediğim kitaplardan kendime bir kitaplık oluşturabildim
bu eylemlerim artarak sürecek:dance:
odamı beğenmene de sevindim canıma.s.
Hımmm demek cherry cim odasının resimlerini koymuş ne de iyi etmiş,dekorasyona epeyce meraklı olduğunu tahmin etmiştim birçok arkadaşımıza yardımcı olan güzel fikirlerin nedeniyle.
Ben köşe koltuğunu,tablolarını,biblolarını çok sevdim ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kitapların favorim oldu neler okuduğunda hiç gözümden kaçmadı:)))))))
Hangi bölümde okuyorsun sen cnm?Bir tahminim var ama senden öğrenmeyi yeğlerim.
Kitaplığını ve gardrobunuda boyarsan veya boyattırırsan düper olur canem odan dahada güzel olur.
Başarılar dilerim
yehuuu mısra da odamı beğendii zemuszemus
haklısın canım dolaplar mesela beyaza boyansa daha hoş olur dediğin gibi
ben bunu annemlerle konuşayımkaydirigubbakcemile5
senin kitap kurdu olduğunu biliyordum, sürekli kitaplarla ilgili başlıkları takip ediyorsun zaten
ben uluslararası ilişkiler okudum canım, şimdi de yüksek lisans yapacağım siyast çalışmaları üzerine, doğru tahmin etmişsin acaba? misinyerimseniben
başarı dileklerin için çook teşekkür ederim, öptüm seni kocamana.s.
Nihayet kitabı olan bir ev(oda) gördüğüm için çok mutluyum.Kitapların isimlerini net göremesem de birkaç tanesinden yola çıkarak güzel kitaplar okuduğunu farkettim.Türkiye'nin "okuyan insanlara" ihtiyacı var.Eminim ki kitapların çoğalarak güzelliğini arttıracak.Duvarına astıklarından bir tanesini de ayrıca beğendiğimi belirmeliyim.hepsi çok güzel gerçi ama...Bir tanesi biraz daha güzel ve anlamlı. Sevgiyle kal..
ben de bu topikte birkaç kişide gördüm kitabı olan ev ve aynı senin gibi tepki vermiştim daphnis a.s
elimden geldiğince iyi, seçici bir okur olmaya gayret ediyorum.
duvarımdakilerden hangisini ayrıca beğendiğini anladım ben
tanımadığımız kişilerle aynı noktalarda buluşabilmek çok anlamlı
sevgiler..a.s.