Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 günde o boyuttalardi 13. Günde 14 olan 19. 17 olan 21 olmuş
Çok iyi maşallah canım şimdi ne durumdasın çatldımı çataltma ignesimi verdi doktor. Bende 5. Günü başladım bugün 3. Günüm klomende perşembe kontrolüm var

Agrını takıp et canım bırde akıntını seffaf akıntı basladıgı anda muakkak deneme yap
Bugün iğneden kaynaklı sanırım çok adet sancısı çektim nerdeyse 1 saat kivrandirdi beni doktorum yarın gece 12 dedi ben yine bu geceyi de boş geçmeyim dedim

Çok iyi maşallah canım şimdi ne durumdasın çatldımı çataltma ignesimi verdi doktor. Bende 5. Günü başladım bugün 3. Günüm klomende perşembe kontrolüm var
Hayırlısı olsun olmuştur inşallah öğlen 12 de vurdum ignemi bugün artık bu üç gün sıkı değerlendirip bekleme sürecindeki. Geçen ay femara 1 tane 18 mm yapmıştı 11. Günde iğne vurmuştur doktor bu ay klomen verdi iki tane oldu 13. Gundede yani bugün ignemi oldum

Listeye nasıl ekleyebiliyoruz acaba

Benide eleyebilirsiniz

Bunu anlatmaya çalışırken bir keresinde biriyle tartışmaya girmiştim. Eski döngüsüne göre adetime 10 gün kala gebelik öğrendim demişti. Nasıl ya nasıl diye kendimi yemiştim şuan benimle aynı şeyi direten birini görünce mutlu oldum yalnız değilim yaşasın matematik

Merhaba senın tedavı surecın nasıl devam edıyor suan ne durumdasın
25 Nisan da aşılama oldum, ilk 3 gün yoğun sancı vardı yattım bol bol , 5. Günüm hala ağır iş yapmıyorum ara ara rahmin orta kısmına sancı giriyor ama en yoğun agri ve hassasiyeti sag tarafimda yasiyorum . İğneden kaynaklı göğüs hassasiyeti var , onun dışında pek bir belirti yok diyebilirim .
Progesteron verdi doktorum geceleri onu kullanıyorum. Kullandığımın ilk gecesi yoğun akıntı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…