Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yazdıklarınız tam olarak ne işe yarıyor hamile kalmak için mi bende adet bekliyorum kalmış olabilirimde kullansam zararı olur mu ki
kür canım bunlar hamile kalmak için bende sitede görmüştüm arama yerine bal tarçın çörek otu kürü yazarsan kullanıp hamile kalan cok tabi kimene yarıyor kiminde işe yaramıyor bende bu ay deniyeyim dedim inşaallah vesile olur

Canım sperm içeride 3 gün yaşıyor o bebeği Allah sana nasip edecekse eğer emin ol her türlü gelir umudunu kaybetme lütfen
İnşallah öyle olur canım ya ben pcosum ondan dolayı zor hamile kalıyorum hep olmaz diye korkuyorum ama bekliyorum bu kez adet olmazsam test yapacam artık bakalım 14. Gün negatif çıktı o kadar çabaya rağmen tutmamış şimdi geriden gelenler tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 1 gün yaptık 1 gün yapmadık denk geldi mi onu da bilmiyorum o yüzden inşallah olur

Canım benim kendim gibi sevindim inan inşallah sağlıkla ilerlediğini de göreceğiz Allah’ın izniyle
İnşallah canım bende hepinizin hamile kaldığını göreceğim inşallah fazlası ile bekledik çünkü
Mutlaka denk gelmiştir canım çok güzel değerlendirmişsin çünkü. Pozitifi görmek nasip olur inşallah

Ateş geri düştü halbuki yumurtlama akıntısı falan geldi gayet net ama sağlıklı olmadı sanırım ovulasyon inşallah adet olabilirim bugün 33. Gün
Yuhhoo epeyde sağlam düşmüş olsan da eve doneme temız temız baslasan kankam inşallah amin

Yok canım ya maalesef ateş geri düştü iki gündür sağlıklı olmadı ovulasyon. Bu aydan umudumu tamamen kestim inşallah adet olabilirim
Hayırlısı olsun canım, inşallah adetin gelir bir an önce

Kizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimm. Bugün de güzel haberleri alıyoruz çok şükür

Kizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sagol canim benim rabbim sizlere de nasip etsin olacak olursa her turlu oluyor hamileliğin zor kalındığı pozisyonla kaldım rabbim ol derse oluyor insallah sizlerinde hamile haberlerini aliriz en kısa zamanda

kizlar bende dun beta hcg 68 cikmisdi amma test ediyorum o kadarda koyu degil fitil kullaniyorum ondan ola bilirmi 14cu gunu yapdim koyu idi, ondan iki uc saat sonra yapdim o daha acik idi, dun yapdim 14cu gundekinden koyuydu hugun yapdim dunkunden acik hep binkoyu bir acik oluyor korkuyorum kimyasal filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…