kür canım bunlar hamile kalmak için bende sitede görmüştüm arama yerine bal tarçın çörek otu kürü yazarsan kullanıp hamile kalan cok tabi kimene yarıyor kiminde işe yaramıyor bende bu ay deniyeyim dedim inşaallah vesile olurBu yazdıklarınız tam olarak ne işe yarıyor hamile kalmak için mi bende adet bekliyorum kalmış olabilirimde kullansam zararı olur mu ki
hamileliğe giden yolda ne yapalım herşeyi deniyoruzAslan pençesi filan görünce aklıma Gülse Özay un eltilerin savaşı geldi.Ben onu uyduruyor sanıyordum gerçekten varmış demek
İnşallah öyle olur canım ya ben pcosum ondan dolayı zor hamile kalıyorum hep olmaz diye korkuyorum ama bekliyorum bu kez adet olmazsam test yapacam artık bakalım 14. Gün negatif çıktı o kadar çabaya rağmen tutmamış şimdi geriden gelenler tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 1 gün yaptık 1 gün yapmadık denk geldi mi onu da bilmiyorum o yüzdenCanım sperm içeride 3 gün yaşıyor o bebeği Allah sana nasip edecekse eğer emin ol her türlü gelir umudunu kaybetme lütfen
İnşallah canım bende hepinizin hamile kaldığını göreceğim inşallahCanım benim kendim gibi sevindim inaninşallah sağlıkla ilerlediğini de göreceğiz Allah’ın izniyle
Mutlaka denk gelmiştir canım çok güzel değerlendirmişsin çünkü. Pozitifi görmek nasip olur inşallahİnşallah öyle olur canım ya ben pcosum ondan dolayı zor hamile kalıyorum hep olmaz diye korkuyorum ama bekliyorum bu kez adet olmazsam test yapacam artık bakalım 14. Gün negatif çıktı o kadar çabaya rağmen tutmamış şimdi geriden gelenler tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 1 gün yaptık 1 gün yapmadık denk geldi mi onu da bilmiyorum o yüzdeninşallah olur
Yuhhoo epeyde sağlam düşmüş olsan da eve doneme temız temız baslasan kankam inşallah aminAteş geri düştü halbuki yumurtlama akıntısı falan geldi gayet net ama sağlıklı olmadı sanırım ovulasyon inşallah adet olabilirim bugün 33. Gün
Hayırlısı olsun canım, inşallah adetin gelir bir an önceYok canım ya maalesef ateş geri düştü iki gündür sağlıklı olmadı ovulasyon. Bu aydan umudumu tamamen kestim inşallah adet olabilirim
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimm. Bugün de güzel haberleri alıyoruz çok şükürKizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Sagol canim benimCanım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimm. Bugün de güzel haberleri alıyoruz çok şükür
Amin inşallah canımMutlaka denk gelmiştir canım çok güzel değerlendirmişsin çünkü. Pozitifi görmek nasip olur inşallah
Çok sevindim canımKizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Sagol canim benim rabbim sizlere de nasip etsin olacak olursa her turlu oluyor hamileliğin zor kalındığı pozisyonla kaldım rabbim ol derse oluyor insallah sizlerinde hamile haberlerini aliriz en kısa zamandaÇok sevindim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben kullanıyorumKizlar merhaba bu vitamini kullanan var mi hamilelik öncesi
Tebrikleer canim sag salim kucagina al Insallah saglikli hamislik gecirSagol canim benim rabbim sizlere de nasip etsin olacak olursa her turlu oluyor hamileliğin zor kalındığı pozisyonla kaldım rabbim ol derse oluyor insallah sizlerinde hamile haberlerini aliriz en kısa zamanda
Sagol canim benim sende oyle insallahTebrikleer canim sag salim kucagina al Insallah saglikli hamislik gecir
canim yazdiklarim hakkinda bilgin varsa cevaplarmisinnSagol canim benim sende oyle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?