Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırde adetı hemen sokturmek ıcın ne yapmalıyım suan leke seklınde kasıklarda agrı var ne yapsam hemen sokukur
Bir de yürümek de kasların rahatlamasına ve adetin daha kolay sökülmesine imkan tanıyor benim öyle olunca kekik içip ardından uzunca bir yürürüm eve gelene kadar çoktan sökülmüş oluyorum

Kuzum senin 4 tane yumurtan oluştuysa eğer belki geriden gelenlerden biri döllenir hiç acele etme bence sen ya

Bende yarın hayırlısıyla doktora gidicem 3. Günüm tekrar başlıcaz inşallah

Kuzum senin 4 tane yumurtan oluştuysa eğer belki geriden gelenlerden biri döllenir hiç acele etme bence sen ya
Kuzum Benim geçen ay da 4 taneydi canım 4 ünde iğneyle çatlamıştı ama olmadı . Bu ay 2 si iğneden 2 gün sonra baktığımızda iğneyle çatlamıştı . 2 tane de duruyordu biri 15 mm olmuştu ama benim yatılı misafirlerim vardı çatladığı gün naptıysam eşim yapmadı ertesi gün de 00.00 ı geçiyordu yaptık yani o da boşa gitti pek ümidim yok canım yine de de bekliyorum o geriden gelenler yüzünden geç adet olurum kendi adet tarihimde olurum diye bekliyorum yoksa iğne erken adet ettiriyor normalde

Beni de ekler misin sat 17 nisan bat 14 mayıs

Canım sperm içeride 3 gün yaşıyor o bebeği Allah sana nasip edecekse eğer emin ol her türlü gelir umudunu kaybetme lütfen

Her türlü bekleyecektin bence bu ovulasyon ile artık çalışmalara başlatabilirsin erken adet iyi oldu bence biraz kafa karıştırıcı oldu ama
Yok canım ya maalesef ateş geri düştü iki gündür sağlıklı olmadı ovulasyon. Bu aydan umudumu tamamen kestim inşallah adet olabilirim

Eklentiler

• FC820728-9C28-45C5-8CAB-C98B327DA32A.jpeg
    141,4 KB · Görüntüleme: 85
Aşkım uzun zamandır giremedim şimdi gördüm son durumun ne kan verdin mi hamile misin çok sevindim kuzum ya

Eklentiler

• 06C7C0B7-D26C-4B0F-BEFD-D5FB73924C4C.jpeg
    141,4 KB · Görüntüleme: 48
Yok kuzum ya sağlıklı ovulasyon olmadı ateş geri düştü umudum yok bu aydan umarım adet olabilirim ya bugün 33. Gün

Demek ki hsg çektirmek döngüyü etkiliyor. Sağlıkla gelsinde bu ayda böyle geçsin bakalım.Tatilinin tadını çıkar güzelce kafa dinlersin İnşAllah
Kuzum sağlıklı ovulasyon olmadı maalesef ateş geri düştü saçma sağan bir döngü içindeyim Şuan. Umarım adet olabilirim diyorum bugün 33. Gün

Cekılmesemıydın askım su fılmı acaba ıkı ayını yedı
Ateş geri düştü halbuki yumurtlama akıntısı falan geldi gayet net ama sağlıklı olmadı sanırım ovulasyon inşallah adet olabilirim bugün 33. Gün

Eklentiler

• CA487338-A2E7-4325-84DE-666E20322347.jpeg
    141,4 KB · Görüntüleme: 78
sağlıkla ilerlesin inşallah canım dualarında bizi de bulundur güzel haberlerini bekliyoruz
Hep duamdasınız canım
Aşkım uzun zamandır giremedim şimdi gördüm son durumun ne kan verdin mi hamile misin çok sevindim kuzum ya
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor ama alttaki sabah üstteki düne ait

Eklentiler

• IMG_20230418_082755.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 86
Canım benim kendim gibi sevindim inan inşallah sağlıkla ilerlediğini de göreceğiz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…