- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Bir de yürümek de kasların rahatlamasına ve adetin daha kolay sökülmesine imkan tanıyor benim öyle olunca kekik içip ardından uzunca bir yürürüm eve gelene kadar çoktan sökülmüş oluyorumBırde adetı hemen sokturmek ıcın ne yapmalıyım suan leke seklınde kasıklarda agrı var ne yapsam hemen sokukur
Kuzum senin 4 tane yumurtan oluştuysa eğer belki geriden gelenlerden biri döllenir hiç acele etme bence sen yaCanım ben yaptırdım. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım olmadı yapmayacaktım bu ay normalde doktorum çok güzel kist falan kalmamış tertemiz olmuş rahim tekrar deneyelim dedi ben de madem temiz yaptırayım belki şans daha yüksek olur diye bu ay da femara + yumurta uyaricı iğne(3 tane) ve ovitrelle yaptık bu kez daha erken yumurta elde ettik solda 1 tane 22 mm ve sağda 3 tane en büyüğü 13 mm yumurta olmuştu çatlatma yaptık geriden gelen yumurtalar için de adete kadar değerlendir dedi belki o yüzden geç adet olurum geç çatladığı için. Bekliyorum canım
Eğer hamile olmadığına kesinlikle eminsen adacayi veya kekikcayi içebilirsinBırde adetı hemen sokturmek ıcın ne yapmalıyım suan leke seklınde kasıklarda agrı var ne yapsam hemen sokukur
Bende yarın hayırlısıyla doktora gidicem 3. Günüm tekrar başlıcaz inşallahCanım ben yaptırdım. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım olmadı yapmayacaktım bu ay normalde doktorum çok güzel kist falan kalmamış tertemiz olmuş rahim tekrar deneyelim dedi ben de madem temiz yaptırayım belki şans daha yüksek olur diye bu ay da femara + yumurta uyaricı iğne(3 tane) ve ovitrelle yaptık bu kez daha erken yumurta elde ettik solda 1 tane 22 mm ve sağda 3 tane en büyüğü 13 mm yumurta olmuştu çatlatma yaptık geriden gelen yumurtalar için de adete kadar değerlendir dedi belki o yüzden geç adet olurum geç çatladığı için. Bekliyorum canım
Canım senin beta 20 çıkmış yanlış görmediysrm gözün aydın sağlıkla al kucağınaKuzum senin 4 tane yumurtan oluştuysa eğer belki geriden gelenlerden biri döllenir hiç acele etme bence sen ya
Kuzum Benim geçen ay da 4 taneydi canım 4 ünde iğneyle çatlamıştı ama olmadı . Bu ay 2 si iğneden 2 gün sonra baktığımızda iğneyle çatlamıştı . 2 tane de duruyordu biri 15 mm olmuştu ama benim yatılı misafirlerim vardı çatladığı gün naptıysam eşim yapmadı ertesi gün de 00.00 ı geçiyordu yaptık yani o da boşa gittiKuzum senin 4 tane yumurtan oluştuysa eğer belki geriden gelenlerden biri döllenir hiç acele etme bence sen ya
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu kez inşallahBende yarın hayırlısıyla doktora gidicem 3. Günüm tekrar başlıcaz inşallah
Beni de ekler misin sat 17 nisan bat 14 mayısMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
Feyzacim
7 nisan 4 mayıs
beyons 8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs
sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs dream2311 melisaa93
Sağol canım benim inşallah en kısa zamanda aynı müjdeyi sende alırsınCanım senin beta 20 çıkmış yanlış görmediysrm gözün aydın sağlıkla al kucağına
İnşallah canım çok saolSağol canım benim inşallah en kısa zamanda aynı müjdeyi sende alırsın
Canım sperm içeride 3 gün yaşıyor o bebeği Allah sana nasip edecekse eğer emin ol her türlü gelir umudunu kaybetme lütfenKuzum Benim geçen ay da 4 taneydi canım 4 ünde iğneyle çatlamıştı ama olmadı . Bu ay 2 si iğneden 2 gün sonra baktığımızda iğneyle çatlamıştı . 2 tane de duruyordu biri 15 mm olmuştu ama benim yatılı misafirlerim vardı çatladığı gün naptıysam eşim yapmadı ertesi gün de 00.00 ı geçiyordu yaptık yani o da boşa gittipek ümidim yok canım yine de de bekliyorum o geriden gelenler yüzünden geç adet olurum kendi adet tarihimde olurum diye bekliyorum yoksa iğne erken adet ettiriyor normalde
sağlıkla ilerlesin inşallah canım dualarında bizi de bulundur güzel haberlerini bekliyoruzKızlar betam 20 çıkmış
Yok canım ya maalesef ateş geri düştü iki gündür sağlıklı olmadı ovulasyon. Bu aydan umudumu tamamen kestim inşallah adet olabilirimHer türlü bekleyecektin bence bu ovulasyon ile artık çalışmalara başlatabilirsinerken adet iyi oldu bence biraz kafa karıştırıcı oldu ama
Aşkım uzun zamandır giremedim şimdi gördümKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
@melisaa93 @tweeetyyyfnd_50 @imagination forever @melegim can @Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim
Canım senin dongunu bu ay hem geçen ay kullandığın antibiyotik hemde rahim filmi bu kadar uzattı sanırım.
Umarım adet olabilirim canım ateş çok saçma ilerliyorCanım senin dongunu bu ay hem geçen ay kullandığın antibiyotik hemde rahim filmi bu kadar uzattı sanırım.
Yok kuzum ya sağlıklı ovulasyon olmadı ateş geri düştü umudum yok bu aydan umarım adet olabilirim ya bugün 33. Günİlişki olmusmuydu bebegm pekı?benımde dun atesım yukselıse gectı ıkı gundur yuksek,yumurtam 14 undemı catlamıs oluyor kuzucum.bu ates olayını tam cozemıyorumıyı 14 unde catladıysa 11,12 ve 14 unde ılıskı olmustu.dun olmadı bugun yaparım bırde
Kuzum sağlıklı ovulasyon olmadı maalesef ateş geri düştü saçma sağan bir döngü içindeyim Şuan. Umarım adet olabilirim diyorum bugün 33. GünDemek ki hsg çektirmek döngüyü etkiliyor. Sağlıkla gelsinde bu ayda böyle geçsin bakalım.Tatilinin tadını çıkar güzelce kafa dinlersin İnşAllah
Ateş geri düştü halbuki yumurtlama akıntısı falan geldi gayet net ama sağlıklı olmadı sanırım ovulasyon inşallah adet olabilirim bugün 33. GünCekılmesemıydın askım su fılmı acaba ıkı ayını yedı
Hep duamdasınız canımsağlıkla ilerlesin inşallah canım dualarında bizi de bulundur güzel haberlerini bekliyoruz
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor amaAşkım uzun zamandır giremedim şimdi gördümson durumun ne kan verdin mi hamile misin çok sevindim kuzum ya
Canım benim kendim gibi sevindim inanHep duamdasınız canım
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor amaalttaki sabah üstteki düne ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?