Chanel chance icin yardim lutfenn edp mi edt mi??

kortizol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
215
50
298
Samsun
Kizlar merhaba. Sorum chnel chance lari taniyanlara..
Ben yaz icin dkny be delicious bahar icin chloe chloe kullaniyorum. Farkedilirligi iyi olmayan parfum sevmiyorum. Fazla agir vanilyasi sekeri bol kokulari sevemedigim icin kis parfumu kendime gore bulamadim. Miss dior u sevmistim ama bende kalici olmadi. Chanel coco matmazele baktim fazla krem kokusu gibi geldi tabi orjinalini test edemedim cunku bulundugum sehirde chanel tester bulunduran parfumeri yok:/ chanel chance baktim internetten biraz. Zaten yillardir merak ediyordum. Chloe si olan kisilerin chance i var mi diye bloglari gezdim. Vardi cogunda ama edtsi vardi sanki(kapagi seffaf olan) edp ile kokulari farkli mi kizlar? Sizce ben hangisini severim??

edt ve edp arasında hiç bi fark yok canım edt lerin edp lere göre daha hafif olduğunu bilirsin daha az esanslı ve daha az kalıcı oluyorlar. edp yi tercih edebilirsin bana göre çünkü kimi insanlarda edp si bile kalıcı olmuyor düşün. chance ın farklı serileride var ben birde tendre olanına pembe olanına bayılıyorum :)

Tendre idi dimi pembe? Hakkinda pek yazi bulamadim ama farkedilirlik nasıl? Yazlık. Cok hafif diyorlar? Ben kisin kullanabilecegim bir parfum istiyorum.
Edp edt olayina gelince. Hicbiyerde edp yok adam akilli trendyol markafoni mizu gibi bnm kullandigim sitelerde. Edt var. Chanel icin cok kalici diye yillarca duyduk ama ben de bilemedim. O zmn edp icin stok cikana kadar bekleyip o arada denk gelirsem derhal deneneliyim:)
Birsey sorabilirmiyim sana. Acik parfumculerde kokusunu benzeten varmi oyle bakayim bildigin varsa?

Açık parfümlerde gerçekten hiçbiri orjinali gibi değil bu konuda bende muzdaribim maalesef
bir chance tutkunu olarak denemediğim açık parfümü kalmadı ne yazıkki bu kokunun açığını hiç bir açık parfümcü yapamıyor canım.
İnternet sitelerinde bilemiyorum dediğin gibi hep edt vardır edp yoktur doğrudur fakat benim herzaman gittiğim bulunduğum yerde sephora mağazasında da sadece edp var bir parfümeride de edt sine rast gelmiştim ordan denemiştim. Edp ve edt arasında farkıda bu şekilde keşfettim koku benzerlik olarak dediğim gibi hiç bi fark yok edt olanı biraz daha açık sarıydı sıvısı şeffafa yakındı edp si koyu sarı oluyor daha yoğun esanslı daha kalıcı oluyor. Bu seni yanıltmasın chance bence ağır bir koku değil kesinlikle hatta kokuyu içine çektikçe içinin ferahladığını hissedersin :) fresh şipre çiçek kategorisinde chance :) yumuşak baharatlı paçulinin verdiği o hafif şekerlilik vanilyanın sıcak tatlılığı iris çiçeğinin o kremsi hali :) insanı kendine tekrar tekrar aşık eder :) orjinali çok etkileyici bir koku yine en iyi açık parfümünü yapan d&p versiyonu kesinlikle ama d&p versiyonu çok fazla maskulen erkeksi kokuyor o yüzden kokunun bütün özelliği gidiyor kullanılcaksa kesinlikle orjinal kullanılmalı :)
Tendre olanı evet pembe olanı hafif yazlık bir koku marc jacobs daisye benzetiliyor biraz ama ben pek benzetemedim tendre yumuşacık çiçeksi bebeksi kremsi hafif ama gerçekten çook kalıcı bir koku :) bir klasik chance birde tendre benim favorimdir :) birde yeni çıkan vive var daha bakamadım ona biyerlerde denk gelirsem mutlaka deniycem :)

Sephora nin onunden gectigin bir vakit olursa benim icin 35 50 100 ml hangi edpler varsa nakut fiyatlarini sorar misin peki? Belki telefonla aradigimda satarlar internetten satmiyolar ama

Sephora nin onunden gectigin bir vakit olursa benim icin 35 50 100 ml hangi edpler varsa nakut fiyatlarini sorar misin peki? Belki telefonla aradigimda satarlar internetten satmiyolar ama
Sephoranın kendi internet sitesi dolar üzerinden yazıyor fiyatları türkiyede bütün şubelerinde de fiyatlar aynıdır büyük bi ihtimal çünkü en son sephoraya uğradığımda chance edp 100 ml 356 tl gibi bi fiyatı vardı 50 ml ise 268 küsür lü bişiydi öyle hatırlıyorum. hatta şuan baktım sephoranın kendi sitesindede 100 ml $ 122.00 50 ml ise $92.00 hemen hemen türk parasına göre benim verdiğim fiyatlarla aynı
30 ml yok yanlız sadece 50ml ve 100ml var. Benim gittiğim mağazada edt si yoktu ama internette edt side var edt ler çok daha uygun fiyatlı tabi 30ml de varmış fiyatlarda şöyle
30ml $60.00 / 175 tl ediyor
50ml $77.00 / 225 tl ediyor
100ml $97.00 / 285 tl ediyor

Tender ile chance edt internette baktığıma göre aynı fiyatta

Canım Chanel chance güzel bir seçim her mevsime uyum sağlayan bir koku. Ayrıca ağırda değildir.. Ve benim bayıldıgım bir koku.

Canım Chanel chance güzel bir seçim her mevsime uyum sağlayan bir koku. Ayrıca ağırda değildir.. Ve benim bayıldıgım bir koku.
Valla bunaldim kis geldi hala koku begenemedim iste o yuzden chance mi acaba dedim kendi kendime denemedigim pardum kalmadi pardumeriye gitneye utanıyorum:)) ama hicbiyerde edp sini bulamiyorum ne 35 ne 50 ne 100 mlligini. Missperadan da alnak istemiyorum eski tarih gelir diye. Alamiyorum yani.. Douglas a mail attim bugun belki onlarda vardir diye cevap gelmedi daha. Sephora da yok burda. Sevil cok pahali. Tekinacarda satilmiyo. Boynerde de yok. ((( yok.

Eski tarih yollamıyor ki misspera.

Siz oyle deyince bi heyecanla girdim siteye ama ya yanlis hatirlamisim ya da bitmis. Yoktu edpsi orda da. bulamadikca daha cok merak ediyor ve daha cok istiyorum..
O durumu bilirim.. Bende şuan harıl harıl internette flowerbomb arıyorum ve hiçbie sitede yok keşke zamanında mizuda 285e gördüğümde alsaydım cok pişman oldum

O durumu bilirim.. Bende şuan harıl harıl internette flowerbomb arıyorum ve hiçbie sitede yok keşke zamanında mizuda 285e gördüğümde alsaydım cok pişman oldum
Valla bem dayanamadim artik siz misspera guzel deyince markafoni guvencesi yazisini da gorunce alirverdim edt olanini. Koku ayni denildigi icin aldim oyle. Ilk kez aldigim icin risk olmasin diye de 50 ml aldim. Insallahhh istedigim gibi gelir yaaa

Valla bem dayanamadim artik siz misspera guzel deyince markafoni guvencesi yazisini da gorunce alirverdim edt olanini. Koku ayni denildigi icin aldim oyle. Ilk kez aldigim icin risk olmasin diye de 50 ml aldim. Insallahhh istedigim gibi gelir yaaa
İnşallah canım edtsini hic denemedim ama bende edpsi var bitmek üzere cok güzel kokusu. Edtsi belki edpye göre biraz daha maskulen keskin olabilir:)

İnşallah canım edtsini hic denemedim ama bende edpsi var bitmek üzere cok güzel kokusu. Edtsi belki edpye göre biraz daha maskulen keskin olabilir:)
Oyle mi dersin? Aslinda ben de korku icindeyim. Bulamadim ki edpsini. Bulsam valla hic 100 tl farkina falan bakmicaktim ama bulamadim. Bugun yazan bir arkadaş ayni koktuklarini sadece birinin daha hafif olduğunu soyledi. Senden bisi isteyebilir miyim janna? Parfum kargolanmis geliyor. Ben burda chanel tester bulamiyorummmmm. Eger bir parfumerinin onunden gecerken vaktin olursa edtsini bulursan bi koluna sikar misin? Kalici mi farkedilirligi basarili mi kokusu nasil bakar misin? Cunku cok heyecanli olmakla beraber stresliyim de ben chloe asigi olarak onun farkedilirligine bayiliyorum. Chanel de oyle olmayacaksa cokkkk uzulurum cokkkk((
Eger sen bakabilirsen senin soylemine gore ya hic acmadan geri yollarim parfumu ya da acar bal gibi kullanirim. Geri yollarsam da bir gun edp piyasada bulana kadar da almam.

Ban dün lidyanada gördüm. 369.90lı bir şeydi fiyatı.
Edt rastlatsam denerim canım.

Tsk ederim canim ilgin icin. Insallah rastlarsin acarsam da uçucu maskulen bisi ile karsilasirsam cok uzulurum cunku.
Canım istersen fragrantica diye bir site var.. İngilizcen iyiyse gir o sitedeki yorumları incele hem fikir edinmiş olursun.

Canım istersen fragrantica diye bir site var.. İngilizcen iyiyse gir o sitedeki yorumları incele hem fikir edinmiş olursun.
Ingilizcem iyi benim oraya da girdim ama bak bi gir. Bi chanel chance edp bi de edt varya. Insanlar hep edtyi oylamis. Onda binlerce oy ve yorum var. Edpde 50tane mi ne. Yani muhtemelen kimse edpye g
Dikkat etmemis zaten chanel chance fragrantica yazinca google a. Direk edt olan cikiyo. O yuzden oradaki yorumlara emin olamadim. Cunku muhtemelen edp sanip yapilmis yorumlardir onlar.

Canım kimisi edt ve edp olarak belirtmiş yorumlarını dikkatli incelersen görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…