Lazer Epilasyon Champion multi lazer

Gezegen76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
27
18
48
Sevgili hanımlar iki yıldır lazer epilasyon seçenekleri arasın da arayışa girdim bir çok yeri aradım sordum dm den bilgi aldım açıkcası söyledikleri beni tatmin etmedi bazılarının buz lazer kullanıyor olması diğerlerinin yüz de yüze yakın bitiş garantili oranlar vermesi inandırıcı gelmedi bana keşke olsa ama öyle bir cihaz yöntem henüz yok kısa vadede evet olabilir uzun vadede hayır en son özel bir hastaneyi aradım bu yıl piyasaya çıktığını söylediği bilgisayarlı lazer olduğunu söyledi anladığım kadarıyla kişinin ten rengi kıl yapısı ve kökünü analiz ediyormuş cihaz ona göre atışlar yapılıyormuş açıkçası ilk başta mantıklı geldi ikna oldum fakat 15 bin tl fiyat söyleyip ardından yüzde 60/etkili diyebilirim deyince vaz geçtim o kadar para verip bir üstüne memnuniyetsizlik yaşamayı göze alamadım vel hasıl artık beynim yandı araştırıp düşünmekten şimdi konumuma yakın netten yorumlara bakarak karar verdiğim bir yere yarın başlayacağım seansa champion multi soğuk üflemeli bir cihazmış biraz araştırdım ıpl olarak yanıt bulmuş ama ısrarla ıpl değil diyor açıkcası çok bi beklentim yok aylık verdiğim ağda parasına denemek istedim neticeyi zaman gösterek sizlerden ricam bu cihazı deneyimleyer varsa sonucu bemimle de paylaşır bilgi verir misiniz lütfen

X