cgdm16 çeyizi (düzenlenmiş)

tatlım o kalpli tavanı nerden aldın? bende öyle birşey arıyorum evim içinde..
ayrı hepsi çok guzel gule gule kullanırsın umarım.

tatlım o kalpli tavanı nerden aldın? bende öyle birşey arıyorum evim içinde..
ayrı hepsi çok guzel gule gule kullanırsın umarım.

tesekkur ederım cnm ... kalplı tavamı şok marketten almıstım ama ınan markası hakkında hıc bı fıkrım yok begenmıstım fıyatınıda uygun gorunce almıstım

kahvaltı takımını nerden aldığını ve markasını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa tatlım çok güzel:69:

maşallah herşeyin tam çeyizinde yok yok yani:)) Allah tamamını erdirsin inş.
bende kek kalbını nerden aldığını öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti :78: :34:

kahvaltı takımını nerden aldığını ve markasını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa tatlım çok güzel:69:

oncelıkle tesekkur ederım cnm. tabı hıc bı sakıncası yok ben bursadayım bursada özdilek ten aldım markasına gelınce SNT STONEWARE..indirimde yakalamıstım 99 tl :1: bu arada artıdan yemek tabaklarıda var setın ıcınde yanı aynı zamanda gunluk yemek takımı olarakta kullanabılıyosun cnm

Son düzenleme:
maşallah herşeyin tam çeyizinde yok yok yani:)) Allah tamamını erdirsin inş.
bende kek kalbını nerden aldığını öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti :78: :34:

ahh tatlım keske dedıgın gıbı olsa keske bu ceyız bıtmıs olsa hersey tam olsa :))) kek kalıbını ykm den almıstım markasına gelınce tantoni mi ne öle bı marka varya ondan işte :1:

ahh tatlım keske dedıgın gıbı olsa keske bu ceyız bıtmıs olsa hersey tam olsa :))) kek kalıbını ykm den almıstım markasına gelınce tantoni mi ne öle bı marka varya ondan işte :1:

teşekkür ederim canım bende bakayım ykm'den(: sen eşine bende annemle babama yapim kekleri:)) burdan tam gözüküyo herşeyin:34: merak etme sen olur yavaş yavaş:)

Merhaba canım, aldıklarının hepsi çok güzel... İyi günler kullan... Bundan sonra aldıklarının takipsiyim haberin olsun :34:

Merhaba canım, aldıklarının hepsi çok güzel... İyi günler kullan... Bundan sonra aldıklarının takipsiyim haberin olsun :34:

tesekkur ederım cnm... tabı kı hep gel bak ceyızcıklerıme :)) böle gusel seyler duymak cok gusel:64:

yeni siparişini verdiğim pijama takımım

$ortlu-ik-bayan-takim.webp

bu kadar nevresım takımını ne yapacaksınız merak ıcındeyım..cocugunuzun ceyızıne bıle kalır..:19:

Back
X