• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cgdm16 çeyizi (düzenlenmiş)

hepsi çok güzel cnm güle güle kullan.. kahvaltı takımınla, kelebekli su bardaklarını çok beğendim. nerden aldın acaba? :21:

saol cnm. kahvaltı takımımı özdilek ten aldım. ben bursalıyım burda özdılegın alısverıs merkezlerı var bırınde gezıodumındırımde gordum 99 lıraya aldım markasına gelınce stoneware. bardaklarda kahvaltı takımına cok benzıo takım gıbı olsun dıe aldım onlarda gürallar diebı marka

kız olmakta zor ıvır zıvır derken al al bitmiyor malesef illa eksik kalıyor.. mutlu huzurlu günlerde kullan cnm

maşallah herşeyin çok güzel huzur ve mutlulukla kullan inşallah:nazar::nazar::nazar:

güle güle kullan tatliş:))

güle güle kullan hepsi cok güzel

güle güle kullan canım hepsi çok güzel..:nazar:

saolun kızlar gusel dılekler ıcın tesekkur ederım

burda gördügüm en zevkli ceyizlerden biri
cok begendim.
günlük yemek takimin harika (nerden)
pasabahce pasta takimina bayildim, herp kirmizisini görüyodum ilk defa siyah beyazini gördüm sende
burda satilsa kesinlikle bende alirdim (kaca aldin)
kahvalti icin aldigin sosluklarda cok güzel

aslinda herseyinc ok güzel güle güle kullan tatlim

Son düzenleme:
burda gördügüm en zevkli ceyizlerden biri
cok begendim.
günlük yemek takimin harika (nerden)
pasabahce pasta takimina bayildim, herp kirmizisini görüyodum ilk defa siyah beyazini gördüm sende
burda satilsa kesinlikle bende alirdim (kaca aldin)
kahvalti icin aldigin sosluklarda cok güzel

aslinda herseyinc ok güzel güle güle kullan tatlim

cok tesekkur ederım cnm. allah sana daha gusellerını versın ınsallah. paşabahçe pasta takımım 6 kişilik 25 lira canım ben 2 tane aldım 12 kısılık olsun dıe. gunluk yemek takımıma gelınce onuda ykm den almıstım ama markası neydı hatırlamıyorum eve gıdınce bakarım sana yarın yıne yazarım cnm.

cok tesekkur ederım cnm. allah sana daha gusellerını versın ınsallah. paşabahçe pasta takımım 6 kişilik 25 lira canım ben 2 tane aldım 12 kısılık olsun dıe. gunluk yemek takımıma gelınce onuda ykm den almıstım ama markası neydı hatırlamıyorum eve gıdınce bakarım sana yarın yıne yazarım cnm.

pasta takimin cook uygunmus ben daha pahalidir diyodum.
görürsem kesinlikle almam lazim, cok hosuma gitti :69:

Mutlulukla kullan inşaallah, her şeyin birbirinden güzel:)

$MAG_631754.webp

int sipariş ettim dün, gelmesini bekliyorum

Back
X