- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
hepsı cok guzel cok tatlı canım guzel gunlerde kullan :)bır suru nevresım takımın var masallah![]()
hepsı nevresım deıl onların cnm yaaa.. herkes öle zannedıo ama olsun:)) tesekkurler gusel dıleklerın ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsı cok guzel cok tatlı canım guzel gunlerde kullan :)bır suru nevresım takımın var masallah![]()
hepsi çok güzel cnm güle güle kullan.. kahvaltı takımınla, kelebekli su bardaklarını çok beğendim. nerden aldın acaba?![]()
kız olmakta zor ıvır zıvır derken al al bitmiyor malesef illa eksik kalıyor.. mutlu huzurlu günlerde kullan cnm
maşallah herşeyin çok güzel huzur ve mutlulukla kullan inşallah![]()
güle güle kullan tatliş:))
güle güle kullan hepsi cok güzel
güle güle kullan canım hepsi çok güzel..![]()
her şeyin harika cnm şu mor meyve bıçakları çok keskin dikkat et kullanırken![]()
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, herşeyin çok çok güzel.
herşey harika canım bir ömür boyu huzurlu yuvan olur inş :)
güle güle kullan canım![]()
burda gördügüm en zevkli ceyizlerden biri
cok begendim.
günlük yemek takimin harika (nerden)
pasabahce pasta takimina bayildim, herp kirmizisini görüyodum ilk defa siyah beyazini gördüm sende
burda satilsa kesinlikle bende alirdim (kaca aldin)
kahvalti icin aldigin sosluklarda cok güzel
aslinda herseyinc ok güzel güle güle kullan tatlim
cok tesekkur ederım cnm. allah sana daha gusellerını versın ınsallah. paşabahçe pasta takımım 6 kişilik 25 lira canım ben 2 tane aldım 12 kısılık olsun dıe. gunluk yemek takımıma gelınce onuda ykm den almıstım ama markası neydı hatırlamıyorum eve gıdınce bakarım sana yarın yıne yazarım cnm.
Mutlulukla kullan inşaallah, her şeyin birbirinden güzel:)
gule gule kullan canım
Güle güle kullan çok güzeller![]()
nevresimlerin ne kadar cokmuş canım![]()