cgdm16 çeyizi (düzenlenmiş)

phılıps dograyıcım az once aldım

$25871_300-300.webp

hepsi çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun

RABBİM AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN CANIM :nazar: HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL:nazar: BENDE NEVRESİM PİKE ALMAYI BİRAZ ABARTANLARDANIM HALA ÖZENİYORUM :87: GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

RABBİM AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN CANIM :nazar: HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL:nazar: BENDE NEVRESİM PİKE ALMAYI BİRAZ ABARTANLARDANIM HALA ÖZENİYORUM :87: GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

tesekkur ederım canım...sende aldıklarını gule gule kullanırsın umarım..

Ceyizlerin cok güzel, hepsini güle güle kullanin..
Kayinvalide bohcasina nevresim disinda neler koyacaksiniz ?

aslında kayınvalıdeye dantellı pıke takımı konuyor sende bılıyosundur. ben onlara verılen paraya acıyorum cunku kenarda duruyo kullanılmıyo o yuzden taçın pıke takımını aldım onu koyucam onun harıcınde yemenı esarp çetik bluz eteklık kumas corap yelek koyucam yanı sımdılık aklıma bunlar geldı evde lıstem var ama unuttum suan

hepsi çok çok güzeller Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin kusura bakma ama bir şey sormak istiyorum nişan için kayınvaliden görümcen ve eltin için bohça mı hazırlayacaksın? umarım sana da bohça geliyordur? ben bir tek damat için bohça hazırlanıyor diye biliyordum ... cehalet kötü şey:69::69:

hepsi çok çok güzeller Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin kusura bakma ama bir şey sormak istiyorum nişan için kayınvaliden görümcen ve eltin için bohça mı hazırlayacaksın? umarım sana da bohça geliyordur? ben bir tek damat için bohça hazırlanıyor diye biliyordum ... cehalet kötü şey:69::69:

bana kalsa bende oyle ıstıyorum fakat kayınvalıdem ıstedı gorumceme eltıme tabı koca ve cocuklarınada kayınpedere kaynanaya ve babanne de konmasını ıstedı bu durumda kıramadım.. bıraz zor olucak ama gonullerı olsun dedım

az once taçın kapmanyasından aldıklarım

çift kişilik nevresım takımım
$TAC-RANFORCE-NEVRESIM-TAKIMI-CACTUS-GRI__40355698_0.webp

çift kişilik pike takımım
$959-936-large.webp

bornoz setim
$Tac-Clasic-Bornoz-Takimi-Pembe-Gri-Kargo-Bizden__40657843_0.webp

Back
X