- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
bu arada siyasette editör şart. neden derseniz,çok tekrar konu açılıyor.
ben bile bügün tekrar konu açmışım.
zamanında benim açtığım bir konunun aynısı 1 saat sonra açılmıştı. bir ona bir diğerine yazılıyordu.
bu tekrar konuları kapatacak bir mod gerekiyor bu bölüme.
benim site bakıma girince 10 puana düşmüştü cezam
o 10 puan da silinse keşke şimdi
En azından siz ediler link verip adminlere bildirirseniz tekrar açılan konuları , kontrol sağlanır heralde okym.
Anlamadım simdi, polemiktan ceza yok muhakaret dişında yani?
yokmuş, bundan sonra şenlik var demek oluyor BDV deacaba konu dışına herhangi bir ceza var mı? yani "heheh" yazdığım için ban yemişliğim vardı zamanında
yokmuş, bundan sonra şenlik var demek oluyor BDV deacaba konu dışına herhangi bir ceza var mı? yani "heheh" yazdığım için ban yemişliğim vardı zamanında
Merhaba
Böyle bir arayış içindeyiz bizde ki yapı toplam ceza puanına göre cezalandırma bunu 1 güne indirgemeyi planlıyoruz. Zaten daha taslak sistemin ceza uygulamasına bakıyorum bir taraftan nasıl opsiyonlar var diye. Saldım çayıra mevlam kayıra gibi bir durum söz konusu değil ama gülücük yapıp ceza alanlar da sanki kader mahkumu gibi oluyor.
benim 10 puanım kalmış, onu parkuna hediye edebiliyor muyum?
şaka bir tarafa patron, 10 puan siliniyorsa sana mesaj atayım, yok onlar kalıcı ise hiç meşgul etmeyeyim seni..
bdv için geçerli mi bu
başta siyaset için yazıyodu sanki
Ofisim bak yukarıda tam da bununla ilgili yapılmış açıklama var , sanırım artık gülmek serbest
O 10 puan Munenin sana hediyesiymiş ofişim
En çok seni sevdiğinden ofişiminki kalsın dimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?