Evet benim en büyük zevkim beğenmeyenlere özel mesaj atmak mesela. Herkes görürse başkalarını beğenmeyenlere de karışabilirim.
Yok canım isim vermem biri eşim iki tane de arkadaşım var. dubaiden giren bi ip varsa eşimdir kapatabilirsiniz çok girmesin.
Şu 3ü de hiç yazmadılar. Sadece ot b.k dertler için okumaya üye oldular canım merak etme. Dalga geçmek değil amaç. Bir şey yazan olursa zaten farkediliyor. Eşim bir ameliyat olucaktı o ara burdan çok bilgilenmişti hatta.
bi kişiye beğeni yapınca, aynı kişiye beğeni yapman için 5 kişiyi beğenmen lazımmış önce
aynı kişiyi arka arkaya beğenemiyoz yani
sen ne diyosun ya biz kadının resmen şeyini gördük koumuştu burayaGeçen bende gördüm şok oldum direk açık olarak herkese açık koymuştu hatun
tabi tabii bilmezmiyizYok anlatmadı, onu konuşmaya fırsat bulamadık ki varsa yoksa üyelerin cezalarını napacağız, ne olacak bu yavrucakların hali, düşün ne kadar uğraşıyoruz sizin için
chess'e rüşvet diye verdik, her casusluğa bir kuş
Beğeni konusuna gelince 5 ayrı kişi beğenince dönüp tekrar beni beğenebilirsiniz, beğenin beğenebildiğiniz kadar
5 kişide bir bana gelin yeter
Yok anlatmadı, onu konuşmaya fırsat bulamadık ki varsa yoksa üyelerin cezalarını napacağız, ne olacak bu yavrucakların hali, düşün ne kadar uğraşıyoruz sizin için
chess'e rüşvet diye verdik, her casusluğa bir kuş
Beğeni konusuna gelince 5 ayrı kişi beğenince dönüp tekrar beni beğenebilirsiniz, beğenin beğenebildiğiniz kadar
5 kişide bir bana gelin yeter
Ceza sistemi değişti, artık polemik, konu dışı mesaj yazmak ceza sebebi olmaktan çıkarıldı.
Hakaret, küfür, reklam, erkek üye, ikinci üyelik, içerik silmek ceza alacaktır.
Bugüne kadar şu veya bu sebepten ceza almış tüm üyeler ceza puanlarını sildirebilirler.
Ceza puanlarını sildirmek isteyen üyeler Kazen'e mesaj atsın lütfen, mesaj atıyorum ama gitmiyor diyorsanız Kazen'i arkadaş listenize eklerseniz mesaj gönderme sorunu kalmaz.
ama sebep ne olursa olsun yasak değil mi erkek üye.:26:
sen ne diyosun ya biz kadının resmen şeyini gördük koumuştu buraya
tabi tabii bilmezmiyiz
anladım ama ben bazen ilk defa beğeneceğim zaman da olmuyo nedense
anlamadım o yüzden
ben de beğenmeyenlerin görülmesini istiyorum ya mune lütfen bu butonu koyun
yalnız beğenilmeyince de kuşlar gider mi acaba
benim kuşların hepsi gitmiş zaten site bakıma girince
evet yasak diye biliyorum
mune isimleri isteyebilir bence
sen ne diyosun ya biz kadının resmen şeyini gördük koumuştu buraya
tabi tabii bilmezmiyiz
seni tehlikeli buldumniçin mahrem soktun aramıza hain
neyini gördünüzbana neden haber vermediniz arkadaş olcaksınız bide
Anammmm neyyama bi konuda vardı galiba eşinin mayasılı için foto koymuştu yanlışmı hatırlıyorum
ben onu bılmıyorumda kadının bırı resmen pipisinin kuş bakışı resmini koymuştu
ama sebep ne olursa olsun yasak değil mi erkek üye.:26:
ben onu bılmıyorumda kadının bırı resmen pipisinin kuş bakışı resmini koymuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?