- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
mune doğruyu söyle kazen anlattımı bana yaptığı şakayı sana?
bade yeminlen bu sevdalinka saftrik
ya tolin sana ben sapık demiş sen de direkt engellemişsin
yoksa tolin başkasına mı mesaj attı
ui neden oluyor benim de dikkatimi çekti. Zaten şu dönemde eksikliği çok hissediliyordu
benim kurallar gitti bi kere hemide aşık olmadığım bi adama gittisen bekle yavrum delme kurallarını madem konu dışı mj yassah değil ozaman içimi dökmek istiyorum: çok yalnızım yalnızlıtan kafa yemek üzereyim tv de ses olsun diye angara havalarını buldum adam kıvırıyo ben burda size laf yetiştirmeye lçalışıyorum yalınız yalınız oturuyorum öffffff içim şişti valla
kazen adam mıymış nedir ya
Beni kimse ne aradı ne mesaj attı.:26:
Puanım 10 kalmış ama misli misli gelir bunun.
kanka ben bide bunun telefonlusuna maruz kaldım
kazen adam mıymış nedir ya
o zaman engellediğini bile hatırlamıyor kızyok kanka oydu yaa badeyede yazdım ismini soyismini bacde sevda dedi
bi de ben bu beğeni şeysini anlamadım yaw, kaç beğeni yaptıktan sonra aynı üyeyi beğenebiliyoz
nasıl ya tolin sana faceden ben sapık yazmış sende engellemişin :26:
Ahahahah kazen iyiki yok
arkadaş adamaistek yollamayım asılmayım şimdi bayan olarak dedi bende adammıymış şikayet edelim diyorum hahahahaaaaaa
bi de ben bu beğeni şeysini anlamadım yaw, kaç beğeni yaptıktan sonra aynı üyeyi beğenebiliyoz
o zaman engellediğini bile hatırlamıyor kız
5 kişi beğenmen lazım canım
Hahaha.. Cok yasa sen alone... Olsun bize takil dicem, ben de simdi ise gidiyorum, gerisi de yatar zaten birazdan... Yanlizsin bu gece, sansina kus...
o zaman engellediğini bile hatırlamıyor kız
5 kişi beğenmen lazım canım
Kendisi üyeliğinin silinmesini istemişSeviyordum yazdıklarını okumayı. Cidden üzüldüm.
Haaa hatırladım tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?