Yaz müdürüm yaz,parmacıklarını sevsinler.
mune ben linkanın söylediğine karsılık söyledim yani eski sistem üstüne konustuk.
senin burada ne demek istediğini anladım.
Üslupla hakareti birbirine karıştırmayalım ama üslup farklı şimdi kalkıpta sana nee beee diyen insanı da hakaretten banlayamayız ama kişi/kurum/ devlet vb hakkında ağır sözler sarf edenler hakaretten banlanır.
Alenen yazdırmayın bana, zaten yazamam
artık uslup cezası var yani.
bu cok iyi olmus!
aslında polemiklerde hakaret ve usluptan gidenler ayıklansa konu hemen kendine gelir sanırım.
karsılıklı olarak aynı süreyle mi banlanacaklar peki?
cunku islenen kusura gore degil puana gore ceza sistemi devammıs, bununla ilgili bir calısma bekliyoruz
O sinirsiz ozgurluk hele nisandan once idi, hakaret bile nerdeyse serbest olmustu, ben o ara pek katilmadim secim tartismalarina, zaten orada konu acildigindan bile haberim yoktu bastan.. Aman sonra bir gireyim dedim aboooovvv... Konu hem uca uca gidiyor hem de laubaliligin bini bi para... Yok yavrum, dedim, ben size yetisemem... Hic yazamamistim.Nerde terkedilmis sakin bir konu var, ben zavallim ordaydim..
Hakkaten de su kadinlar tam ozgur birakildiklarinda ne laflar edebiliyorlarmis...gormesem inanmazdim. Bir de uye sayisi da fazla, her kafadan bir ses... Timarhane gibi olmustu burasi..
Tekrar tekrar anlatıyorum aklınıza yer etsin, hepinizi hipnotize ediyorum
Artık cıss dönemi geri geldi, yaşasın cımbızım
Bir Derdim Var bölümüne de yazmak lazım, herkese sizleri mutlaka haberdar ederim demiştim, şimdi çıkmam lazım yemek sonrası orayı da bilgilendireyim, sözümü tutayım.
Yok onu anladım.. Benim düşündüğüm şuydu
Mesela;
Saygısızlik yapmak kötü üslup 3 gün, hakaret 4 gün , polemik 2 gün ,geyik 1 gün gibi...
Şimdi banli kaldığımız sure ne kadar olacak neye göre ayarlanacak onu anlayamadim. Eskiden ceza suresi biriken puanlara bağlıydi. Şimdi puan birikmeyecekse neye bağlı ban süresi anlamadım ben :26:
Valla ceza puanları siliniyor kalıcı olmayacak ya artık, büyük ihtimalle polemik 1 gün banlı kalır çıkar, bir daha polemiği girdiğinde yine 1 gün banlı kalıp çıkar, bende sizinle deneyerek göreceğim ama tahminlerim beni yanıltmaz, benim dediğim gibidir.
mune gitmeden konu dışı mesaj için ne diyorsun. hani biir 2 tane olsa ban olacakmı
Bir iki tane olur ama Allah ne verdiyse sonuna kadar geyik derseniz olmaz, birde şu:2: gibi şekilleri yapanlar konuyu bunlarla talan etmediği sürece ve elbette mesaj sayısı doldurmak için bu ifadeleri kullanmadıkları sürece konuya bir iki kere yazdıklarında banlanmazlar.
Artık gidebilirim değil mi? Açlıktan klavyeyi yiyeceğiz ailece
Sorgu meleği gibisiniz, sorularınız varsa biriktirin şu zavallı midemi doyurunca cevaplarım
Bir iki tane olur ama Allah ne verdiyse sonuna kadar geyik derseniz olmaz, birde şu:2: gibi şekilleri yapanlar konuyu bunlarla talan etmediği sürece ve elbette mesaj sayısı doldurmak için bu ifadeleri kullanmadıkları sürece konuya bir iki kere yazdıklarında banlanmazlar.
Suresiz banlama neye gore belirleniyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Örtmenim bir soru daha sormak istiyorum......kiblemeye istediğimiz yerden başlayabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?