Ceza sistemi...Banlanmaya Merhaba:)))

Yaz müdürüm yaz,parmacıklarını sevsinler.

mune ben linkanın söylediğine karsılık söyledim yani eski sistem üstüne konustuk.

senin burada ne demek istediğini anladım.

Tekrar tekrar anlatıyorum aklınıza yer etsin, hepinizi hipnotize ediyorum

Artık cıss dönemi geri geldi, yaşasın cımbızım

Bir Derdim Var bölümüne de yazmak lazım, herkese sizleri mutlaka haberdar ederim demiştim, şimdi çıkmam lazım yemek sonrası orayı da bilgilendireyim, sözümü tutayım.

Yok onu anladım.. Benim düşündüğüm şuydu
Mesela;
Saygısızlik yapmak kötü üslup 3 gün, hakaret 4 gün , polemik 2 gün ,geyik 1 gün gibi...

Şimdi banli kaldığımız sure ne kadar olacak neye göre ayarlanacak onu anlayamadim. Eskiden ceza suresi biriken puanlara bağlıydi. Şimdi puan birikmeyecekse neye bağlı ban süresi anlamadım ben :26:

İki kişi karşılıklı polemiğe girmişse süreleri aynı, üsluptan gitmişlerse yine süreleri aynı, hakarette uzar ama, polemikten, üsluptan ceza alanla hakaret eden bir olmaz.

mune gitmeden konu dışı mesaj için ne diyorsun. hani biir 2 tane olsa ban olacakmı

Son düzenleme:

Aman iyi ki yoktun Saraylım.Hakaret serbest değildi anında uçtu edenler ama tartışmayı hakaretle karıştıran var.Ya da kasıtlı yapan,bilemiyorum.

Ohhh ohhh yaşasın cımbız.:124::124::124:

Demirden korksak trene binmezdik deyip susuyorum.

Valla ceza puanları siliniyor kalıcı olmayacak ya artık, büyük ihtimalle polemik 1 gün banlı kalır çıkar, bir daha polemiği girdiğinde yine 1 gün banlı kalıp çıkar, bende sizinle deneyerek göreceğim ama tahminlerim beni yanıltmaz, benim dediğim gibidir.

Anladım Mune teşekkür ederim.

mune gitmeden konu dışı mesaj için ne diyorsun. hani biir 2 tane olsa ban olacakmı

Bir iki tane olur ama Allah ne verdiyse sonuna kadar geyik derseniz olmaz, birde şu :2: gibi şekilleri yapanlar konuyu bunlarla talan etmediği sürece ve elbette mesaj sayısı doldurmak için bu ifadeleri kullanmadıkları sürece konuya bir iki kere yazdıklarında banlanmazlar.

bunu çok seviim, birde bunu
arada kullanıyım o zaman

Artık gidebilirim değil mi? Açlıktan klavyeyi yiyeceğiz ailece
Sorgu meleği gibisiniz, sorularınız varsa biriktirin şu zavallı midemi doyurunca cevaplarım

Artık gidebilirim değil mi? Açlıktan klavyeyi yiyeceğiz ailece
Sorgu meleği gibisiniz, sorularınız varsa biriktirin şu zavallı midemi doyurunca cevaplarım

afiyet olsun izin veriyoruz git ama geri dön haaaaaaaaa

yeni sistem icin kaygılıyız ama polemiklerde konuyu sabote etmeme sanırım orada esas olan.
zaten uslup hakaret kesin gitmeliydi.
konu dısılarda da yine konuyu ne kadar capıttıgımız ve bunu uzattıgımızla alakalı,
e karsılıklı hatalar varsa ban sureleri de aynı...

aslında degisiklikler istedigimiz gibi olmus ama esnekligin sınırı olmadıgı icin adına eski kurallar denmiş...

biraz deneyip gormek lazım. o durumdan da sikayetlerimiz olursa daha farklı degisiklikler yapılır belki. ceza sureleri puana göre mi sabit gunler ile mi olacagı konusunda calısmalar yapılıp yapılmayacagı belli degil sanırım.
en azından simdilik eski kuralların gelmesi seviyenin daha fazla düsmemesi icin iyi olmus

Oouu nerelerdeydinn gözlerimiz yollarda kalmıştıı.Hoşgeldin iki gözüm bann.
Sevindim hemde çok.

Noktalamasız, binbir kelime yanlışıyla yazanlara verin 1 hafta Konu okuyacağım diye kör oluyorum ya.

Ama ben ; bunu , bunu , bunu , bunu ve bunu , hatta bunu hatta hatta çok seviyorum . Ha bi de bunu , sonra da bunu

Koyamıcam mı anlamadım

Suresiz banlama neye gore belirleniyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Örtmenim bir soru daha sormak istiyorum......kiblemeye istediğimiz yerden başlayabilir miyiz

Suresiz banlama neye gore belirleniyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süresiz banlama eğer sahte üyelikse, 2. üyelikse, erkekse ya da reklam amaçlı üyelikse yapılır, site düzenini sürekli bozan herkesçe şikayet edilen üyenin de üyeliği askıya alınır.
Bunların dışında çok ekstrem birşey olmadığı sürece üyeleri süresiz banlamıyoruz.

Örtmenim bir soru daha sormak istiyorum......kiblemeye istediğimiz yerden başlayabilir miyiz

:))))
Başlayabilirsiniz, bugünden itibaren ki yorumları baz alında, geriye dönük ceza vermem çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…