• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceza sistemi...Banlanmaya Merhaba:)))

bence hakaret hariç her şey güzeldi. insanlar özgürce yazıyordu, kimsenin yorumundan da rahatsız olmadım ben. hakaret de görmedim mesela. ne bileyim. iyiydi ya. insanlar uzuuun uzun düşüncelerini yazdı. mesela weiss ve saraylım ne güzel uzuun uzun konuştu. okuduk. weiss in terbiyesiz demesi bile rahatsız etmedi beni. güldüm. iyiydi yaaaaa.... :2:

ayrıca polemiğin ne zararı var. iki kişi karşılıklı düşünce beyan edince polemik oluyor. bel altı vursan da vurmasan da... çok sıkıcı. :ssz::ssz::ssz::ssz::37:

ayrıca polemiğin ne zararı var. iki kişi karşılıklı düşünce beyan edince polemik oluyor. bel altı vursan da vurmasan da... çok sıkıcı. :ssz::ssz::ssz::ssz::37:

Katılıyorum. Ben şu ana kadar rahatsız olmadım. Başta millet galeyana geldi. "Abooo hakaretler havada uçuşacak, eskü sistem gelsüün" :19: Öyle olmadı. Eski sistem gelmezse siteyi de bırakıyormuş hanımefendi. :1: Bilmem kaç bin üye var, bırakırsan bırak. Ben sitenin bu halinden çok keyif aldım.

Katılıyorum. Ben şu ana kadar rahatsız olmadım. Başta millet galeyana geldi. "Abooo hakaretler havada uçuşacak, eskü sistem gelsüün" :19: Öyle olmadı. Eski sistem gelmezse siteyi de bırakıyormuş hanımefendi. :1: Bilmem kaç bin üye var, bırakırsan bırak. Ben sitenin bu halinden çok keyif aldım.

Aynen ben de ilk başta geri gelsin dedim de, şimdi vazgeçtim Mune Abla yeaaaa :27:

Polemikten ban yemiyelim :8:

Valla deşarj oldum . Salon kadını imajını, cümlelerimi eğip bükmeyi hiç sevmiyorum :5:

Pat pat söylemek güzeldi valla.

Eskisi gibi polemik ve üsluptan en küçük bişey de tak diye gitcez mi ?:26:

bence de keyifliydi. artık polemiğe girecek diye hiç yazasım gelmeyecek. diyorum ya, sıkıcı. :27:

Aynen ben de ilk başta geri gelsin dedim de, şimdi vazgeçtim Mune Abla yeaaaa :27:

Polemikten ban yemiyelim :8:

Valla deşarj oldum . Salon kadını imajını, cümlelerimi eğip bükmeyi hiç sevmiyorum :5:

Pat pat söylemek güzeldi valla.

Eskisi gibi polemik ve üsluptan en küçük bişey de tak diye gitcez mi ?:26:

bence gideceğiz. zorba yönetim geri geldi. :37: polemiğe girmenin zararını hala anlamış değilim. bu süreçte polemiğe girenlerin ağzından küfür duymadım. edecek insan polemiksiz de hakaret ediyor.

Önce eski sistem kalksın dediniz sonra aradan 2 gün geçmedi eski sistem gelsin dediniz, Kazen'de eski sisteme devam kararı aldı.
Kazen'in sabrını zorlamayalım isterseniz.

Back