Ceza sistemi...Banlanmaya Merhaba:)))

Valla artık olan oldu, patron burda konu açıp mevzuyu tartıştı biliyorsunuz, o nasıl düzenlediyse onu kabul edeceksiniz artık.

Aman genel dedik hemen düzeltiyor

Bundan sonra kimsenin cızırtı yapacağını zannetmiyorum gına gelmişti atışmalardan artık. serbestlik bize göre değilmiş anladık

Son düzenleme:
Valla zaten öyle katlanarak kocaman olacak ceza puanları olmayacak, eskisi gibi cezalar profilinizde birikmez, yol su elektrik olarak geri döndürüyoruz size

offfffffffff fena ki ne fena

Son düzenleme:
Mune bana yasak yok dimi gazozumu rahat rahat dağıtabilirim
Çok iyi oldu sistem artık hakaret okumaktan bezdik

Valla zaten öyle katlanarak kocaman olacak ceza puanları olmayacak, eskisi gibi cezalar profilinizde birikmez, yol su elektrik olarak geri döndürüyoruz size

Yol, su elektrik deyince tırstım valla.
İnşallah bizim gibi çok banlanan üyeleri düşünmüştür patron.

Halayları bu sevinç nidalarını banlanırkende görmek istiyorum, sizleri yollarken eller havaya diyeceğiz

Banlandigimda hiç itiraz etmedim Mune hep haketmiştim. Ama şu haber var ya resmen çölde vaha

Çok şükür

Simdi bu yeni ceza kanununa gore su weiss'in bana govde gosterisi yaptigi ve "terbiyesizzz!" diyerek hakaretlerini siralayip kapattirdigi 60 sayfalik konudaki gibi tartismalarda ceza aliyor muyuz, yoksa almiyor muyuz? Yani bu cesit tartisma tartismadan mi sayilacak, yoksa polemikten mi? Ona gore yazayim... Sonra boyle olmayayim...

Almaz olur musunuz? Kayıtsız şartsız, kefilsiz mefilsiz hepiniz toptan gidiyorsunuz

Direkt toplu kıyım.

Almaz olur musunuz? Kayıtsız şartsız, kefilsiz mefilsiz hepiniz toptan gidiyorsunuz

Direkt toplu kıyım.

Himmm.. Tartisma yasak yane... Yorum yazip cikcaz... E alintilanip soru yagmuruna tutulursak n'olcak? Yani aslinda o konuda bana olan oydu.. Zor yetisiyordum alintilara... Cevap vermicez mi? Ayip olmaz mi?

Himmm.. Tartisma yasak yane... Yorum yazip cikcaz... E alintilanip soru yagmuruna tutulursak n'olcak? Yani aslinda o konuda bana olan oydu.. Zor yetisiyordum alintilara... Cevap vermicez mi? Ayip olmaz mi?

Alıntı yapıp adabıyla yorum yaptığınızda hiç ceza aldınız mı?
Ya da alıntı yapıp üyenin şahsına yorum yapmadan konuyla ilgili düşüncenizi yazdığınızda ceza aldınız mı?
Siz ne zamanlar ceza aldığınızı biliyorsunuz, işte yine aynı şeyler söz konusu.

mune yani karşılıklı fikirlerimizi yorumlamakta ceza oluyormu . yani 3 4 kere karşılıklı mesajlaşmak ban getirirmi.. yoksa bunda esnetme olacakmı.

Para cezasına çevirmek mi var:).Bir kişiye pro üyelik hediye edersen ban açarız falan:)

gordugum en iyi ceza yorumuydu sanırım , aklınıza saglık!

hadi yeni dönem kk ya hayırlı olsun... (polemiklerdeki sınırı cok anlayamadım ama... zamanla alısacagız sanırım. )

bir de konu dışılar aynı mı mune? farklılıklar veya esneklik var mı?

mune yani karşılıklı fikirlerimizi yorumlamakta ceza oluyormu . yani 3 4 kere karşılıklı mesajlaşmak ban getirirmi.. yoksa bunda esnetme olacakmı.
Saraylım'a yazdığım cevap geçerli.
Kalkıpta karşılık fikir beyanınıza ceza alacak değilsiniz ama işi çığrından çıkartırsanız kişilere yönelik yorumlara dönerseniz gidersiniz.
Karşılıklı konuyu güzel güzel yorumlayın bende cımbızı göstermeyeyim.
Kaç gündür olanları biliyorsun topiklerde, örnek vermeye gerek yok sanırım, kimin yorumunu örneklesem alınacak zira.

Direkt toplu kıyım.

Allahım şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…