• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceylinev

_____

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
448
294
323
merhaba arkadaşlar hem hobı hemde aıleme katkısı olması ıcın dıkıse basladım urunlerımı sızlerle de paylasmak ıstedım=)

Eklentiler

• IMG_20140926_153807.jpg
    IMG_20140926_153807.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 191
  • IMG_20140710_143155.jpg
    IMG_20140710_143155.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 201
  • 1.jpg
    1.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 191
  • 6.jpg
    6.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 189
  • 12.jpg
    12.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 184
  • 7.jpg
    7.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 235
  • 8.jpg
    8.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 206
  • 10.jpg
    10.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 180
Elinze sağlık bende dikiş dikiyorum oğrenme aşaması da acemi biriyim. Kırkyama ile başladım ama kıyafet dikmek istiyorum.

hepsi çok güzel.
özellikle fincanları nasıl yapıyorsunuz anlatabilirmisiniz.
canım yabancı bır vıdeo var onu ızleyerek yaptım google yaz fıncan ekmek sepetı yapımı dıye cunku baya ayrıntılı ve ugrastırıcı yapması

Elinze sağlık bende dikiş dikiyorum oğrenme aşaması da acemi biriyim. Kırkyama ile başladım ama kıyafet dikmek istiyorum.
bende acemı sayılırım 6 ay oldu baslayalı ve herhangı bı kursada gıtmedım.bebek kıyafetlerınden basla daha kolay hazır bı elbıseyı kalıp olarak kullanabılırsın

bende acemı sayılırım 6 ay oldu baslayalı ve herhangı bı kursada gıtmedım.bebek kıyafetlerınden basla daha kolay hazır bı elbıseyı kalıp olarak kullanabılırsın
Kendi kendine oğrenenlere hayranim maşAllah subhanAllah. Bende evde deniyorum ama basit seyler ancak hatali bi sekilde oluyor. InsaAllah gelistirebilirim. Yaptiklarin cok guzel ama giyen kisi cok daha guzel masAllah

Kendi kendine oğrenenlere hayranim maşAllah subhanAllah. Bende evde deniyorum ama basit seyler ancak hatali bi sekilde oluyor. InsaAllah gelistirebilirim. Yaptiklarin cok guzel ama giyen kisi cok daha guzel masAllah
teşekkür ederim:D ilk yapılanlar gerçektende çok kötü oluyo ama bunu sonradan anlıyosun ilkleri oyüzden annem ve kardeşlerime sattım:d

Back