• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kimdi ya🤷🏼‍♀️Bu bahsedilen elifte öğretim üyesiydi. Akademiye geçerken bir an aklıma gelmedi değil. 😂

Elifffffff...okuldan bi kiz ogrenci bayilmisti.nisanlisi kosup yardim etti diye sinir krizi gecirmisti.En son cocuk batuma gitmisti yakalamisti ama yine de evlendi barklandi.Daha da gelmedi.

Bu konuları nerede okudunuz ya😂🤣 bana hiç denk gelmedi
Kadının her konusu efsaneydi o kadar çok yorum alıyordu ki zaten temizlik hastasıydı çocuğu olunca da babası tırnağını keserken biraz etini sıkıştırdı diye ortalığı birbirine kattı... Bende eski konularını alıntılayıp doktora gidin deyince linci yedim 😂😂💪💩

Bir de babası çocuğunun tırnağını keserken etini kıstırdı diye ayrılmaya kalkan bir üye vardı.

Kaç kere banlattı beni. 😂😂💩💩

Hatta bana Özel konu açıp kendi de banlanmıştı 😂😂😂
Onun adı M ile başlıyordu galiba. Bulmaca çözer gibi bu bdv, umarım ilerde hafızama faydası olur.

Kadının her konusu efsaneydi o kadar çok yorum alıyordu ki zaten temizlik hastasıydı çocuğu olunca da babası tırnağını keserken biraz etini sıkıştırdı diye ortalığı birbirine kattı... Bende eski konularını alıntılayıp doktora gidin deyince linci yedim 😂😂💪💩
Hahahahaha koptum şuan 😂😂😂😂😂

Elifffffff...okuldan bi kiz ogrenci bayilmisti.nisanlisi kosup yardim etti diye sinir krizi gecirmisti.En son cocuk batuma gitmisti yakalamisti ama yine de evlendi barklandi.Daha da gelmedi.

Aaaaa Batum olayı vardı di mi. Ya biz nelerle sınandık :D

Açıklaması da Batum mu ora nere öyle bir yer mi var minvalindeydi :D

Alla alla ne garip insanlar var şok olarak okuyorum 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X