Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce ceylan böyle bir şey yapar mı hiç sanmıyorum.ustune para almadım ya yeter o eşine diye düşünür.
Bunu diyordu zaten.
Ama ne hikmetse o kadar ağlamalı zirlamali gelin odası faciasından sonra (bana kalsa bu da tiyatro ) eltisinin kolundaki Trabzon burmalarini, boynundaki kolyenin ebatina kadar incelemiş olması ve bana eltim böyle iken bana altın takmadilar deyip annesiyle dudak buzusmeleri.
Mantıklı mi diyin allasen ?
 
Olan bize de olacaktı neyse büyük geçmiş olsun. Moderatörler el attı hemen şükür
 
Bu konu ne simdi allah askina? Esas kinuyu okumadim bile olaydan bihaberim. Ama uyelerinnl yorumlarindan o konuyu acan kisiyi de olayi da anladim. Konu silindiyse vardir yonetimin bir bildigi. Ne karistiriyorsunuz?
Valla ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum mune da mesaj attım konuyu kapat diye merak çok kötü bir şey bir kez daha anlamış oldum
 
100 mesaj dolmadan özele yazabiliyor musunuz ?
 
Kendi düşen ağlamaz diye bir söz var
açtığı konuları tek tek okudum
millet az mı dil dökmüş yapma etme diye , adam sana ilerde öğrenince ne yapar diye kaç defa uyarmışlar. kaldı ki 30 yaşında kadın ya. regl kanını bekaret kanı diye yuttururum anlamaz nasılsa, bana 2 3 damla kan yeter diyen bı insandan bahsediyoruz . adamın duygularıyla oynamış ve kendisi üstüne basa basa zerre umrumda değil diyor. anket açılınca kikiki gülüyordu AA bunu kim yapmış çok güldüm diye. sonra ifşa mevzusu olunca birden kadın cinayetine geldi olay. adamla her türlü dalgayı geçip umrumda değil diyor gülüp geçiyor e bu demek oluyor ki yaptığımın sonucunu gormeyi kabul ediyorum
E kardeşim madem korkuyosun neden yaptın
 
Sizce ceylan böyle bir şey yapar mı hiç sanmıyorum.ustune para almadım ya yeter o eşine diye düşünür.

Bu noktada kontrol artık ceylanda değil, ona soran da olmayacak.
Şimdiden damat ailesi dedikodulara başlamıştır, iyi dediği durum bile aslında kötü.
İfşa olmasa bile o paraları yine isteyeceklerdir.

İkinci bir evlilik yapmak istese adı çıktı bir kere, durumun farkında değil.
 
Yani su an gerçeği sadece birkac kisi biliyor, onlar da biz değiliz.
Ben konu silinmeden once gordum, sonra da kaldırıldı konu.
Dogru yanlis vebali ceylanın boynuna. Eger doğruysa da umarım yaptıklarının karşılığını maddi olarak mahkemede teker teker alirlar.
 
Ceylan'ın eski konusuna yazmıştım bir iki kez ama olaylar çok daha farklı boyuttaymis. Kimse kusura bakmasın sen gel plan yap ince ince işle sonra ifşa olucam korkusuyla vay kadın cinayetleri bilmem ne. Bu kirli oyunları yapan insanların katledilen masum kadınlar üzerinden kendini acindirmasi midemi bulandırıyor.
Biri demiş çok doğru. Hem adamı kandiracakti hem kendince kafasindaki bekaret sorununa kılıf uyduracakti hem de nafaka keyfi.
Erkeklerin bekaret takıntısı ne kadar igrencse bir insanı bu şekilde kandirmak, bu niyetle evlenmek de bir o kadar iğrenç. Saçma sapan duyarlariniz beni hiç ilgilendirmiyor.
 
Bakın orada ilahi adalet çalışır bizim ilahi sisteme bir müdahelemiz olamaz günü gelince çekerdi cezasını. Ama burada birinin ifşalamasının vebalinden bahsediyorum
Belki tanıdığının konuyu görüp adama göndermesi ilahi adalettir, ne dersiniz? Üstelik bir üye yazmıştı, o tanıdığını iddia eden üye 2019'dan beri ilk kez girip yazmış
 
Ceylan haksız evet. Yaptıkları ve adama söylediği bekaret yalanı hiç ama hiç etik değil. Ancak adamı da tanımıyoruz, bilmiyoruz. Belki de Ceylan ile sırf bakire olduğunu sandığı için bile evlenmiş olabilir ki böyle erkekler hala çok var bu toplumda. O yüzden öldürseydi şimdiye kadar yapardı mantığı çok doğru değil bir anlık cinnet anına bakar. Sağdan soldan “erkek adamsın” gazlamalarına bakar biliyoruz bunları hepimiz. Konu ifşa noktasına gelene kadar sıkıntı değildi ancak o noktada artık iş çığrından çıktı ve iyi ki de kaldırıldı konu. Bence de mümkünse Ceylan’ın tüm konuları kaldırılsınifşa olayının gerçek olma ihtimaline karşın. Bu da Ceylan’a ders oldu zaten. Kırdığı yerden elbet kırılır birgün, çünkü karma.... Fakat bunun cezası bu şekilde olmamalı.
 
Ceylan çok önce konu açıp erkek arkadaşım (nişanlım) herkese bakire olmadığımı söyleyecek diyen üye mi?
Bugün kü konuyu okumadım.
 
Tam anlamıyla doğru. Kız için karma zaten çalışacaktır. Kimseye vebal boynuna denilmez.
 
Sen benim çiçeğimsin ya
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…