- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Cok haklisin. Ama sahislari tanimiyoruz ayrica tanisak bile kimin neye cesaret edecegini kestiremeyiz. Vicdanimiz ifsa olmali desede. Vicdanimiz yinede el vermiyor. Belimi olur Allah korusun tvde neler izliyoruzBu kadın kötü arkadaşlar bunu anlayın artık daha evlenmeden önce diğer konuları ve topik yorumlarını okursanız anlarsınız ince ince plan yaptı bakireyim derim regl zamanına oyalarım diye ve tülaaaay eve geri dön modunda diye gülmesini de bildi ertesi gün dul kalacam diye kahkaha atmasını da sonra da benim namusum a laf ettin diye bir güzel oğlanı suçlu çıkartıp aradan sıyrıldı. Şimdi bu kötü kızın yanında planlara söylüyorum sizin bir oğlunuz olsa el bebek büyütseniz evlense ertesi gün karısı boşanma davası açacsm dese Bi de üstüne oğlunuz suçlu çıksa siz ne hissedersiniz ele güne karşı? Oğlunuzu böyle bir plana kurban etti diye salak yerine koydu diye ne düşünürsünüz ? İnsanların hayatı ile oynamak bu kadar kolay mı iki kişi tanıyacak foyam çıkacak diye kadın cinayeti dedi siz de hemen yediniz böyle bir ortamı olan korkan insan ortalıkta böyle eğlenmez inşalah da ifşa olur inşallah da çıkar ortaya kocasına bilgi gider kimse üzülmesin böyle insanlara Bi halt olmaz yarın bir gün gider zengin Bi koca bulur mağdur kadını oynar gül gibi yaşar ya da bu adamın nafakası ile gezer tozar
Onu diyen kazendi uye gercek iletisim bilgileride var tek uyelik almis bir kisilik ve kadin olayin gercekligini bilme sansimiz yok dediYanlış hatırlamıyorsam Mune üyede olayda gerçek dedi. Eğer olayların gerçekliğinden şüphe etselerdi konuları kaldırılmazdı diye düşünüyorum.
Vebali adamın kelliğinden kılına tüyüne parasına 1+1evine kadar ceylan ın başınaydı....Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?
O zaman niye konuyu kaldırdı kazen.Kazen konudaki son mesajında "bu uyedeki kurgunun onda biri sizde yok, kadin konu aciyor herkes inaniyor" gibi bir sey yazmıştı yanlis hatirlamiyorsam.
Gerçekliğine inanmakla inanmamak arasindayim ben sahsen.
Kurguysa da kaldırır kiO zaman niye konuyu kaldırdı kazen.
O kadar hayranıyım ki beyninizin.Konuyu okuyarak takip ettim, yorum bile yapamadım.
Başta "Mantık evliliği" diye başlayan konunun ne hale geldiğini okudukça şaştım.
Hadi para için evlenecek, hadi çalışmadan rahat bi hayat istiyor, olabilir her evlilik dinamiği bir değil, kadının da demek evliliğe bakışı böyle dedim ama sayfalarca adamın her şeyiyle alay edildi ya. Bir insanın (Elinde olmayan) fiziksel özellikleri bu kadar da dile dolanıp gömülmez ki... Ayıp.
O bitti bekaret kandırmacaları başladı, yok nikah günü terk ederimler... Ne planlar... Dumur üstüne dumur.
Adım adım kötülük planı okuduk, foyası çıksın meydana istenir tabi ki, kötülük bu ve adamın karşıt bir kötülüğüne karşı yapılan bir tepki kötülük de değil (Hadi onu da anlayacağım), adamı her türlü paketleme planı bildiğin.
"İfşa olsun da ölsün de, öldürülsün gebersin" diye yazmadı o ifşa olursun umarım diyenler bence, gayet de adam görsün bilsin çeksin kendini kurtarsın artık diye yazdılar. Hiç boşuna laf edilmesin öyle yazanlara da, insanların kanına dokundu bu kadar fesatlık.
O zaman inş. Adam öğrenirBakireyim demis adama. Regl gunune denk getirip kakalamayi planlıyormus. Olmazsa regl olana kadar oyalarim diyordu
Sizce ceylan böyle bir şey yapar mı hiç sanmıyorum.ustune para almadım ya yeter o eşine diye düşünür.Elbette bunları da verecek, damatlık ücreti de dahil olmak üzere.
Şu noktada iş hapiste hastanede bitmesin en büyük korkum bu.
Vallahi adminler bu forumları iyi yönetiyor, bir arkanı dönüyorsun ortalık duman yeri.
Bu kadar fesatlik, bu kadar kötülük benim kanıma dokundu.
Dokunmayan varsa baktirsin kendine.
Ayy bunolay ne ki merak ettim ya yorumlrdn bişey anlaşılmıyo kiBasina is gelmesini tabii ki kimse istemez ama bu kinadigini yasamadan olmez konusu da artik somuruluyor.
Kocasini kandırıp, reglini bekaret diye yutturmaya planlari yapıp, regl olana kadar oyalarim diyen vb bir planla evlenen birine bile aman laf etmeyelim ya basimiza gelirse..
Hayır neden ceylan için üye olayım ki? Konu kapanmasaydı ilk yorumlarımı okuyabilirdiniz, kendim söyledim bekaret konusunu aradan çıkartmak için evlenip boşanma planı yaptığını. Sadece yorum yaptım, alıntıma cevap verdi konusu kapandığı için özelden yazdım, bu kadar.Sırf ceylan için mi üye oldunuz
Ben kazenin yazdigina istinaden degil kendi yazimi arada bazi seyleri unutmasi sacmalamasi uzerine yazip cizip oynadigina kanaat getirmistimKazen konudaki son mesajında "bu uyedeki kurgunun onda biri sizde yok, kadin konu aciyor herkes inaniyor" gibi bir sey yazmıştı yanlis hatirlamiyorsam.
Gerçekliğine inanmakla inanmamak arasindayim ben sahsen.
Kurgu konular kalksa gobusune kurdele bağlayan, kayınvalidesi cık cık yapaninki de kalkardı. Ben doğru olduğunu düşünüyorum ama değilse daha iyiKurguysa da kaldırır ki
Bilmiyorum, gerçek olma ihtimaline karsidir herhaldeO zaman niye konuyu kaldırdı kazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?