• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlik için fincan

• Konu Sahibi Konu Sahibi blnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar migrosa çok güzel nescafe fincan takımı gelmişti ama alamamılştım birdahaki gittiğimde satılmış.sizce başka nerde bulabilirim.english homeda güzel fincanlar oraya bakıcağm böyle romantik desenli vintage tarzı gibi cıvıl cıvıl fincanlar.birde zara home dan nasıl alışveriş yapılıyor bilgisi olan varmı 6 try diyor try nedir acaba

tatlım ben fıncan alma taraftarı degılım o kadar cok gelıyor kı hedıye olarak bı begendıgın model cıkar ıcınden mutlaka yada gelenlerı gordukten sonra almak daha ıyı ben sahsen fıncana para vermıyorum yemek takımımın ıcınde zaten turk kahvesı ve nescafe fıncanları var 2 tanede cok onceden askımla ıkımıze kupa almıstım yeter bence tabı yıne sen bılırsın ama benım fıkrım bole :16:

bernardo'da var canım

Bernardo Online Alışveriş

ama o fiyata değer mi bilmem :/ bu rose garden serisini gerçekten çok pahalı satıyorlar. yemek takımını aldım ama o sıra country tarzında başka bir seçeneğim olsaydı almazdım :19:

$634598918763212890.webpbu mu country aldığınız aslına ben bunu beğendim niye siz memnun değilmisiniz

evet bu. yok ben de beğendim yemek takımı var bende ama çok pahalı. kahve takımına 89 mu ne fiyat yazmışlardı sitede gördüysen. bu tarz çok fazla yemek takımı olmadığı için bernardo abartı fiyat istiyor bence.

dediğim gibi yemek takımını almıştım 1200e ama bone china değil fakat porseleni ince, gayet hoş memnun kalacağına eminim :)

çay takımını da almayı düşünüyorum pahalı mahalı ama çok güzel başka bi takımı alsam içime sinmicek çünkü

kızlar sizin bu takımın parçaları sanırm trendyoldabernardo kampanyasında var bi bakın isterseniz:))
fiyatlarını bilmiorm ama uygun da olabilir

aa bak söylediğin iyi oldu orda bu set yok gnj'nin soluk renkli bi serisi var onu koymuşlar bi de rosery var. konu sahibi arkadaş bi bakarsan fiyatı da 50 lira kahve fincanı için uygun olmasa da normal bi fiyat 90 liradan iyidir yani :D
beğenirsen rosery de güzel bi seri hatta kahve fincanı seti, .ay fincanı seti ve çay seti olmak üzere üç tane rosery var. bir de dediğim gnj serisine de bak onu da belki beğenirsin

bende nişanlıyım kızlar. doğum günümde bi sürü bardak geldi hediye şimdiden. çay fincanları, kahve fincanları. hiç para vermedim. bence para verme çok hediye geliyor.

bence de fincanlara filan para vermeyin boşuna hediye için bisürü geliyor çünküüü

evet limangodaydı sanırım ama onları pek beğenmedim beğendimde bunu daha çok beğendim ya bunu alıcağım yada haftasonu english homedan bakıcğm.

Back
X