Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

ve sirada tupperwarelarim...

termosum...

spagetti makarna saklama kabim..

meyvelik...

kapakli cerezliklerim...

kurabiye kutularim...

5li saklama kutularimin yanina 2 boy en büyügünü ve bi boy en büyügün bi kücügünü ve kasiklarindan aldim ayriyettin...

kremayi etrafa sicratmadan cirpmak icin aldigim ölcegim

Canım 5'li saklama kaplarını ne kadara aldın çok şık ve kullanışlı görünüyorlar. Ben de bu tarz birşey almak istiyorum fakat tuppervarelar çok pahalı gerçekten. Aynı gören daha uygun fiyatta birşey almak istiyorum. Ayrıca çeyizine aldığın herşey çok güzel.

hepsi cok guzl evet demı ama nasılda özenıyoruz takım yapıyruz ınş. kullanıncada özenle kullanırız bencede inş. yarabbim bunların hepici emek yahuu emekk
alın teriii

Son düzenleme:
acaba bu pılavlıkdan alan ve kullanan varmıdır

valla biz şu an kendi evimizde kullanıyoruz, çok da güzel oluyo pilavı bu şekilde sunmak bi tarafıyla yapınca pilavın üzeri içeri doğru oyuk oluyo, oraya et ya da sebze koyuyosun havuz gibi diğer tarafıyla yapınca yukarı doğru bi kat oluşuyo

acaba bu pılavlıkdan alan ve kullanan varmıdır

ben kullanıyorum yemeklerde özel günlerde mükemmel oluyo çok şık duruyo tabakta ayrıca sadece pilav değil helva için de kullunılıyo en üstüne fındık fıstık vs. koyunca şık bi görünüm oluyo tavsiye ederim her evde olmalı özellikle yeni evlilerde

Kalp Servis tabağım

3lü tepsi setim

2 çift mutfak havlum

Arkadaşımın hediyesi mutfak havlusu

Kalp dekor yastığım

Dondurma kaşıklarım

100 parça pasta dekorasyon setim

herkes böyle ekleyince benimde ekleyesim geldi:)
hem bir de burdan bakmak istiyorum aldıklarıma ,toplu halde nasıl görünüyorlar bakalım

hisar çelik tencere setim...aynı modelin çaydanlığıda var

bu tencereleri de hediye vermişlerdi yanında...yine hisar ama diğerlerine göre küçük boylar...

misafir çatal-bıçak takımım..hisar mamba

karaca cezve setim

karaca kahvaltı takımım

bievden tek tek alıp 6 kişilik yaptığım günlük yemek takımım...ek olarak 6 çay fincanı,büyük boy salata kasesi ve büyük boy kayık tabağı da var...resimde net çıkmamış ama çok güzel,pudra pembesi deseni....

bernardodan 6 lı baharatlık

bernardodan servis seti

yine bernardodan tuzluk-biberlik-yağlık sirekelik

tantitoni seramik wok tava

biev çay-kahve kavanozları..kırmızı olan pembe bende...

bernardo ekmek kutusu...benimki siyah...

tantitoniden aldığım başka şeylerde var ama sitesinde bir problem var sanırım,bilgisayarımdaki resimler bile yüklenmiyor upload sitesinden

misafir yemek takımın ve diğer günlük yemek takımımın resimlerini bulamadım nette sonra eklerim bi ara...

ar-yıldız 12 kişilik günlük çatal-bıçak takımım

fakir blander seti

tefal fritöz

arzum mısır patlatma

philips azur ütüm

tantitoni teflon tencere seti..pembesi...3lü

arçelik tost makinası

philips standlı mikserim

bosch elektrik süpürgesi

biev cips tabağı

koçtaştan ceviz kıracağı...benimki kırmızı

teflon kepçe,spatula çırpıcı,tel çırpıcı,tirbüşon vs falanda aldım koçtaştan ama resmi yok..

yarın devam ederim,daha çok:)

Tantitoni saklama kapları

tantitoni melamin tepsi

tantitoni tahta ve silikon uçlu spatula...benimkiler fuşya...resimde kırmızı gibi çıkmış...

tantitoni teflon sos tenceresi...benimki mavi....

days in colors nevresim

idaş nevresim

özdilek nevresim

sleepy nevresim

idaştan misafir için aldığım çift kişilik nevresim

taç pike takımım

sleepy misafir için,tek kişilik nevresim

taç battaniye

taç yatak örtüsü

taçtan bir nevresim daha vardı,sipariş vermiştim ama gelmedi,tasarım ürünü olduğu için pek üretilmiyormuş,içimde kaldı o((

mavili ve kırmızı-siyahlı 2 tane daha nevresim arıyorum ama bulamıyorumm istediğim gibi:97:

bunlarda bugün kahvaltı takımıma usun diye aldığım çatal-bıçak takımım...tantitoni...6 kişilik takım yaptım...tatlı çatal-bıçak-kaşığı,3 tane tereyağ bıçağı,3 tane de küçük reçel kaşığı aldım....benimkiler pembe...

Ben de bunları yeni aldım :)

Eklentiler

• $Neseli-Mutfak-Onlugu-Pit-Pit-Naciye-01__34596741_0.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 217
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…