• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin Hepsi :)

Didemim çok sağol daha iyileri sana olsun inşallah bende renkli düşünüyordum ama sonradan siyaha döndüm iyiki siyah yapmışım diyorum bende beğendim yapıldıktan sonra.çok sağol cnm

ıyıkı de yapmısın farklı olmus benımkı dore(altın sarısı)sade benımkı ucunda dantell var annemın evde olmadıgı bı gun sererım fotosunuda cekerım ozaman

ıyıkı de yapmısın farklı olmus benımkı dore(altın sarısı)sade benımkı ucunda dantell var annemın evde olmadıgı bı gun sererım fotosunuda cekerım ozaman

Altın sarısıda güzel duruyor o rengide seviyorum ben o renkten mevresim takımı yaptırdım bende çek tabi ben annemide kandırdım dantelleri çıkaracak bu hafta eklerim hepsini

Canım, hepsi çok güzel.. Maşallah ne kadar da maharetlisin.. Ben dantel beceremiyorum :D

Pikelerin havluların terliklerin boncuk işlerin vs.. Hepsi sana mutluluk getirsin canım. :71:

Canım, hepsi çok güzel.. Maşallah ne kadar da maharetlisin.. Ben dantel beceremiyorum :D

Pikelerin havluların terliklerin boncuk işlerin vs.. Hepsi sana mutluluk getirsin canım. :71:
Çiçekcim çok teşekkür ederim çok daha iyileri çok daha güzelleri sana olsun inşallah çeyizlerimiz hepimize mutluluk getirsin inşallah.Ben sadece bir tane havlu kenarı bir tanede boncuktan oda takımı yaptım diğerleri annemin eseri :1::1: devamları gelecek bu hafta

Son düzenleme:
hepsi çok güzel olmuş allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin eminim eve yerleştiğinde daha güzel olur bizede görmek nasip olur:)

ya cnm bun un nerden aldın bende cooook ıstıyoruuum :26:

İnternetten almıştım ama hangi site hatırlayamıyorum burda bir arkadaşta görmüştüm uzun çabalar sonrası ulaştım ama hatırlayamıyorum :26::26:

Cok güzelleri canim hayirli günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah :)

Çok teşekkür ederim hepimiz mutlulukla kullanırız inşallah daha iyileri sizlere olsun inşallah

Güle güle kullan canım herşeyini, hepsi çok hoş :nazar:

Arçeliğin kırmızı çaycısını çok beğeniyorum ama henüz renk kararsızlığından alamıyorum yaaa :59:

Teşekkür ederim miss daha iyileri sana olsun inşallah.Çaycı çok hoş görünüyor bende rengine aşık olup aldım umarım en kısa zamanda karar verip alırsın sende

hayırlı olsun herşey çok güzelde blendrını keşke farklı ve daha büyük hacimli alsaydın. aynısını ben kullanıyorum bana göre hiç kullanışlı değil. bide bişey tavsiye edim kullanırken tuşa basılı tutma sürekli bırakıp bırakıp basmalıymışız, ben basılı tuttum bi anda durdu sonra bir gün çalışmadı ertesi gün çalıştı yine hala bazen basılı tutunca duruyor. basıp basıp bırakmak lazımmış oda benim hoşuma gitmedi hiç kullanışlı değil. bebek mamalarında kullanılır o bakımdan iyi.

Back
X