çeyizlerimi nereden alacağım? kafam çok karıştı:((

lover_sound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
26
İstanbul
kızlar merhaba.nişanlıyım ve çeyiz hazırlığı yapıyorum.çeyiz için liste yaptım kendime.alınacakları alınanları hep işaretliyorum.buraya kadar herşey normal.ve sorun çeyizlerimi nereden alacağım.nevresim ve pike takımları,pike,battaniye ve masa örtü takımları.bunları en iyi en güzel modellerini nereden bulabilirim.istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz mağazalar çeyiz mağazaları varmı?

nevresimlerini Özdilek, taç satan yerlerden alabilirsin..
havlularını yine özdilekten, english home den.
bornozunu taçtan öneririm.
mutfak eşyalarında yemek takımını karaca, bernardo, güral, kütahyadan alabilirsin.
tencere takımını, çeyiz seti adı altında alabilirsin bunun içinde herşey var düdüklüsünden tut çaydanlığına tost makinesine kadar.
tencere setinin markası da korkmaz , hisar, karaca olabilir,
küçük ev aletlerinde philipsin ürünlerini öneriyorum ütü, elektrikli süpürge, mutfak robotu vs.
yine çatal bıçak kaşık setini aryıldız , karaca, sheffer alabilirsin,

aa bişey kaldımı :)))

kızlar merhaba.nişanlıyım ve çeyiz hazırlığı yapıyorum.çeyiz için liste yaptım kendime.alınacakları alınanları hep işaretliyorum.buraya kadar herşey normal.ve sorun çeyizlerimi nereden alacağım.nevresim ve pike takımları,pike,battaniye ve masa örtü takımları.bunları en iyi en güzel modellerini nereden bulabilirim.istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz mağazalar çeyiz mağazaları varmı?

bende aynen bir liste üzerinden gidiyorum..

bornoz takımını karaca home' dan aldım. karaca home 'un havlularının yumuşaklığı çok güzel.. misafir yemek takımını da yine karacadan aldım desenler daha kibar ve fiyatı uygun.. çatal bıçak takımı hediyeside cabası :)) gelinlik yatak örtüsü falan gibi daha kibar dantelli modeller istersen eminönü sultanhamam' daki Evlen butikten aldım.. gayet ilgililer.. karaca home içinde yine eminönünde ercan mefruşatı öneririm nakitte indirim yapıyor eminönü.. birde a101, şok, bim gibi yerleri takib et bazen çok güzel mutfak el aletleri geliyor.. umarım yardımcı olmuşumdur:))

bu arada esse 'de şu ara müthiş indirim var.. kaçırma derim..

Canım bunlar için eminönüne gitmeni öneririm hem çok fazla çeşit ve kaliteli ürünler var hem de daha az para ödeyerek alabilirsin.

Eminönünde mutfak eşyaları da var mıdır? Ben de gitmek istiyorum.

evet canım eminönünde herşey var yerlerini bilmek gerekiyor sadece.
Mutfak eşyaları derken eksiklerin neler ona göre nerede bulabileceğini söylerim canım

herseyı degılde ıhtıyacın oldugu kadarını almalısın bence. havlu bornoz nevresım vs zaten bıkac tanesı yetecektır cunku ılerıde degıstırmek ıstıyor ınsan. englısh home onerırım havlu ve nevresım takımı ıcın. ozdılek bornozları malesef onermıyorum kullandım kırmızı bornoz 3 yıldır hala yıkana yıkana asınmasına ragmen vucutta kırmızı tuyler bırakıyor. esse neredeyse yılın 10 ayı ındırımde. buyuk senetle calısan ceyız magazaları var kredı kartı kullanmak ıstemezsen ordan taksıtle alabılırsın hatta eve kadarda teslımat yapıyorslar. ben karaca ve jumbodan almıstım yemek takımı catal bıcak tencere vs. emsanı asla onermıyorum parana yazık. eger ıstanbul yada cevresındeysen fabrıka magazalarına gıdıp daha uygunada alabılırsın bu soyledıklerımı. jumbonun fabrıka magazassı cok guzeldı.

sağolun kızlar yardımlarınız için.einönüne gitmeye karar verdi.orda kükrçü han varmış sanırım.herşey varmış oralarda.nevresim takımı,pike takımı,gelin evlilik seti,masa örtüsü takımı almam lazım.kürkçü handa bunların hepsini bulabilirmiyim.yada eminönünde başka nerelerde var alışveriş yapmak için.bi arkadaşım sultanhamam demiş.tam olarak nerede orası

canım ben bir kısmını hazır aldım bir kısmını da özel olarak diktirdim. Aklımda olan ama bulamadığım modellerin hepsi çeyizimde :) hazır nevresim ve masaörtüleri çok uzun ömürlü olmuyor hem güzel hemde uzun zaman kullanmak

sağolun kızlar yardımlarınız için.einönüne gitmeye karar verdi.orda kükrçü han varmış sanırım.herşey varmış oralarda.nevresim takımı,pike takımı,gelin evlilik seti,masa örtüsü takımı almam lazım.kürkçü handa bunların hepsini bulabilirmiyim.yada eminönünde başka nerelerde var alışveriş yapmak için.bi arkadaşım sultanhamam demiş.tam olarak nerede orası

Kürkçü handa paşabahcenın yeri var. Oraya ara sıra gidilip bakılması lazım. Magzasında 20 tl olan tuzluklar orda 5 tl kek fanusuna ben magazasında 24 tl verdim arkadasıma kurkcu handan 17 tlye aldık. Hemen karsısında guzel nevresım takımları havlu satılan yerler var kurkcu handan cıkıp asagıya indin mi bir suru ev tekstili satan yer bulabilirsin. English home outletı orada. Aradığın herseyi ama herseyi orda bulabilirsin. Fiyatları cok cok uygun degıl ev tekstılının normal her yerde nasılsa ordada oyle tek guzel yani cok ceşit bir arada. Butun sokaklara gir cık gidince sadece. İç giyim, kına esyaları, hersey var. Kolay gelsin sana ben cok severim gitmeyi oraya. Mısır carsısının cıvarında dolastıgında mutfak malzemelerini bulabilirsin

Öncelikle Allah tamamına erdirsin ve kolay gelsin zor bir dönemdesin :) bence de bir liste hazırlamak önemli, çünkü unutulan birşey mutlaka çıkıyor, nereden almalı sorusuna gelince eminönü pek mantıklı değil çünkü oradaki dükkan kiraları çok yüksek bunu bizlerden çıkarmak zorunda kalıyorlar. Kuzenim geçen sene evlendi alışverişini Zeytinburnu'nda hem toptan hem perakende satışı olan biyerden yaptı ben de oradan aldım büyük bikısmını. Örneğin Özdilek uyku seti kendi mağazasında 248 Tl orada 195 tl. Fiyatları piyasanın çok altında. Avcılar'da oturmama rağmen Zeytinburnu'ndan evime kadar da getirdiler..adresini bilmiyorum ama 58. bulvar caddesi yürüyüş yolunda merkez postanenin tam karşısında.

Son düzenleme:

canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ağız tadıyla inşallah :nazar: bende aynı telaştayım tatlım bu ara ve kafam karman çormandı uzun bi zamandır buralarda birçok konu açtım yemek takımları için falan inan insan düşündükçe aman en iyisi olsun dedikçe kafası daha çok karışıyor.. benim sana tavsiyem şahsen ben 3 gündür öyle yapıyorum ( yıllık izindeyim çeyizime yöneldim ) karaca home dan fantazi nevresim takımı aldım 2 adet ( çeyizde beyaz olur ama ben mürdümünüde beğendim içimde kalmasın istedim ), tantuniden günlük tepsilerimi aldım ( şımarık tepside dahil ) english homedan mutfak önlüğümü sıcak tutacak eldivenimi havlumu ekmekliğimi ve nevresim takımı birde tv battaniyesi aldımi madamme coccodan nevresim taç bornoz takımı karaca home uyku seti aldım.. ben takıntılıydım hepsi aynı olucak diye tuttururdum ama inan o alışverişe bi başladığında gözün marka görmüyor eline alıp incelediğinde kumaş zaten gösteriyor kendini mesela yıllardır Taçtan şaşmam deyip karaca home aldm hani bakıyosun kaliteli ve daha modern birde şöyle bişey var bunlar senin ilk ama son olmıcak alışverişlerin yani ne var evlenincede alabiliriz kasmaya gerek yok bu kadar.. uzun oldu ama çok taze yaşağıdım için yardımcı olmak istedim :34:

sarevin pamuk saten nevresimin rahatlığını hiçbir nevresimde bulmadım ben, mutfak olaraksa yeni bir marka var ben de orayı yeni keşfettim özel dizaynları var bakın derim shine home fashion, pike olarak da gelinn home diyorum kesinlikle, eminönünde şark han var oradan da mutfak gereçlerini alabilirsin, karacanın son tabak kreasyonları harika..

Beyaz esya Bosch
Supurge Pihilps
Duduklu Fissler veya esse
Seramik tencere Moneta
Caydanlik Korkmaz
Hali Saray
Nevresim Issimo
Utu Pihilps
Mutfak aletleri (elektirikli ) pihilps veya tefal
Mobilya dogtas veya yatas
Sakin gereksiz fazla birsey almayin sonra sirtiniza yuk oluyor bunlar benim ve cevremin tecrubeleri arastirma yapmadan almayin derim

Back
X