• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerim (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rz_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_rz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
309
1
116
Balıkesir
Nevresim takımı

Uyku seti

Pike takımı

Örgü battaniye (burda renkleri garip çıkmış )

Çatal Bıçak takımı

Günlük yemek takımı

Tencereler

Küçük ev aletleri

Bİrde pasta setim var :)

Yemek takımı, bornoz takımı, ütü, blender, cezve takımı, bardak takımı ve kek kalıplarım yok. ınşallah onları da alabilirsem hemen hem ntamamlanacak kafamdakiler. ıhtiyaçlarım hakkında her türlü fikre açığım ...

Yemek takiminda "kütahya porselen" e, bornoz setinde linenste "valeron", cezve yerine"türk kahvesi makinasi"ni ve ütü de "philips" i siddetle tavsiye ederim.

Linensteki bornoz setlerine baktım annem bunlar çok ince beğenmedim dedi aldırmadı, soleyde bir tane baktık annem kalitesini beğendi bende desenini.(Binbir gece modeli) Ama linens kullananlarda çok memnun kafam iyice karıştı. Küçük ev aletlerimin hepsini tefal aldım ütüyü de oradan alırım diyordum, philipse de bakıp öyle karar vereyim özellikle tavsiye ettiğiniz bir modeli var mı? Tavsiyelerinize teşekkür ederim.

Beğendiğim bornoz takımı bu sizce nasıl? çok mu abartılı

Valla hepsi benim de zevkime uygun.senin aldıkların bende, benim aldıklarımda sen de yok:)Küçük ev aletlerim eksik benim bir de teflon tencere seti.Yani daha var da öncelikli bunlar haliyle.
Bu arada bornoz takımı gayet güzel.Öyle tuhaf modeller var ki abartı bakımından, bu onun yanında gayet sade bile kalır.
Hepsini güle güle kullanman dileğiyle

Canım en üstteki nevresim takımın ne marka ve fiyatı nedir çok beğendim?

Valla ben hepsini de beğendim güle güle kullana arkadaşım..

Buara pasta setin kızkardeşime alınanla aynı :nazar:

Bilemiyorum ben çeyiz alisverisim için Türkiye'ye gelip almistim ve bir çok yere baktim o yüzden, taç'ta, brillant home, kervan ve birkaç yer daha baktim fakat linensteki en güzeli ve kalitelisiydi bana göre.Yanliz linenstede "valeron" markasi onun haricidekiler hosuma gitmemisti, kaliteside.
Ayrica sizin aldiginizda gayet hos, önemli olan insanin kendisinin içine sinmesi.

Benimkinin modeli bu: (Disi havlu gibi degil fakat içi öyle)
img59.imageshack.us/img59/7524/1261648090022013b.jpg

img709.imageshack.us/img709/1082/1261648149590904b.jpg

Ütüde ise benim tavsiye üzeri aldigim ve tavsiye edebilecegim model:

Philips GC8280

çok şıklar canım.güle güle kullanopuyorumnanaktan

bornoz seti güzel canım..
Güle güle kullan inş.:)

güle güle kullan canım.çatal bıçak takımın benimkinde. set şeklinde almadın mı onu ben öyle almıştım geçen yıl

ıyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah :)

Back
X