• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyizle ilgili bir kaç sorum var

çay setinden kastum tepsi, çay bardağı-kaşığı, şekerliği olan setler... inanılmaz pahalı geliyo bana, değer mi diye düşünüyorum.
actifry aldığım ilk şey oldu canım, ailecek seviyoruz kızartma :))
seramik tencereler çok güzel ama çoook pahalı.. karacada bi set vardı çok uygun, alırmıyım bilmiyorum ama düşünüyorum..

peki kızlar aranızda seramik tencere alan/kullanan var mı?

Bende esse'den almıştım kampanyalı bir alana bir bedava diye.. İki tane seramik var biri tava biri de pilav tenceresi.. Ben henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun!: Tavsiye ederim..

çay setinden kastum tepsi, çay bardağı-kaşığı, şekerliği olan setler... inanılmaz pahalı geliyo bana, değer mi diye düşünüyorum.
seramik tencereler çok güzel ama çoook pahalı.. karacada bi set vardı çok uygun, alırmıyım bilmiyorum ama düşünüyorum..

yok canım yaa o tarz şeylere o kadar para vermeye gerek yok bence.. Arkadasım hisardan aldı ve memnun kalmadı iz kalıyo hep diyo..
bence ayrı ayrı alıp cok şık bi takım olusturabilirsin..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. kaşıklar silikon, düdüklü fissler karar verdim :) sulu süpürge ile ilgili aklıma takılan şu oldu benim, her kullanımdan sonra temizlemek ve kurutmak gerekiyormuş, yoksa koku yapıyormuş. kullanışsız mı olur acaba ??

yoo bn kullandıktan sonra sadece içini boşaltıp suyla bi çalkalıyorum öyle açıkta bırakıyorum kendi kuruyo zatn..yıllardır hiçde bi koku duymadım..hemde çok memnunum..kuru makineler onlar kadar temizleyebilceğini zannetmiyorum..bn aura cleanmax kullanıyorum jet motor olduğu için beni bile çeker valla içine halılarım süpürdükten sonra yeni gibi oluyo..

sn çatalbıçak seti fln almadınmı ztn onun içinde oluyo çay kaşığı fln..bn karacanın komple setini almıştım tenceresi yemk seti fln herşeyi içinde gayet uygundu.. bide bnce çay seti olrk bilmiyorum hani özel bişimi düşünüyosun ama bn şu 1 milyonlukculardan bisürü çay bardağı çay tabağı fln almştm çok uyguna paşabahçenin..yani hani onlar için ayrı masrafa girme sonuçta öyle uygun yerlerdede çok güzel modeller var sn nası bişi istiyosun bilmiyorum ama..

bu arada sulu süpürge genel temizliğe çok iyi oluyo ama günlük temizlik için evlenmeden önce bizde arzumun şarjlı süpürgesi vardı ama ayağı kare şeklnde olanlardan ucunda fırçası vardı valla inanılmaz bi kolaylıkdı bnm için yaa direk bütün evi onla süpürüyodum bütün saçlarıda o fırçası topluyodu tavsiye ederm..bazn temzlk yapmak içimden gelmediğinde sulu süpürgeyle uğraşmak yerine onla bütün evi süpürüp sonra sildiğim olmuştur yani..modeli : arzum vızır vızır ultra..bak istersen resmlerine

Arkadaşlar çoğu soruna cevap vermiş bende süpürge konusunda fikrimi söyleyim..Çeyizim için sulu süpürge almıştım iki aydır kullanıyorum çok memnunum evi her süpürmem de suyunu görünce hem utanıyorum hemde iyiki almışım diyorum...Kesinlikle çok güzel temizliyor..ayrıca öyle temizliği zorda değil suyla çalkalayıp kurumasını beklemeden takıyorum yerine...O kadar temizlikten sonra onu yapmaya üşenenler olduğuna inanamıyorum hakikaten 2 dk lık iş.Çay seti bence çok gereksiz çeyizime almadım hiçte gerek duymadım şimdiye kadar en güzeli cam...Çeliklerde leke kalıyor tavsiye etmem...

Bende esse'den almıştım kampanyalı bir alana bir bedava diye.. İki tane seramik var biri tava biri de pilav tenceresi.. Ben henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun!: Tavsiye ederim..

canım ben de dün esseden aynı takım sanıyorum, aldım. ama az önce forumları dolaşırken esse den memnun olmayanlar var diye okudum, moralim bozuldu :(

takıp çıkarmasının kolay olduğunu düşünerek sulu süpürge de aldım ayrıca, bi de şarjlı el süpürgesi alcam. fakirin çok güçlüymüş diye duydum. ufak tefek dökülenleri onla alırım. zaten çalışıyorum, haftada bir süpürge açıcam. çok da zor olmaz sanırım..

fisslerin de vitavit premium modelini almaya karar verdim. şimdi fiyat araştırması yapıyorum..

Kesinlikle sulu süpürge... Yıllardır annem normal süpürgelerle uğraştı durdu da noldu.. Önden çekiyodu arkadan ince toz zerreciklerini yine eve salıveriyordu. tüm normal süpürgeler bu mantıkla çalışıyor. Ama sulu öyle değil. Suya hapsediyor ve bırakmıyor zerrecikleri. Temizlik yaptığına değiyor hiç değilse. Yaklaşık 9 aydır kullanıyoruz evde ve evde ne eski toz kadar toz birikiyor ne de temizliğin ziyan oluyor... Kesinlikle sulu derim. :32:

bildiğimiz teflondan farklı bişey canım, google da bi araştır istersen. ben de tabak çanakla kafayı yedim bu arada :):56:

hee seramik tencere yazdım googla içi beyaz tencere koydu önüme ben bakmıştım çok hoşuma gitmişti :37:
gerçekten kafayı yedim rüyamda bile tencere tava görüyorum puhahhaayy :52:

hee seramik tencere yazdım googla içi beyaz tencere koydu önüme ben bakmıştım çok hoşuma gitmişti :37:
gerçekten kafayı yedim rüyamda bile tencere tava görüyorum puhahhaayy :52:

evet çok güzeller ama hangisini almak lazım? ben greenpan diye bi marka aldım esseden ama baktım ki moneta tavsiye ediliyo. niye acele ettim bilmiyorum :( değişim mi yapsam acaba?

evet çok güzeller ama hangisini almak lazım? ben greenpan diye bi marka aldım esseden ama baktım ki moneta tavsiye ediliyo. niye acele ettim bilmiyorum :( değişim mi yapsam acaba?

esse yi boş vakitlerimde sürekli geziyorum valla:33:
greenpanları bende gördüm ama almadım canm teflon wok kızartma tavası almıştım ben esseden sonra pişman oldum tefal outlette daha güzelleri aynı fiyata varmış:26:

Back
X