• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyizle ilgili bir kaç sorum var

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin. çeyizime almak istediklerimle ilgili birkaç sorum var. ilgilenir de cevap verirseniz çooook sevinirim :) şöyle ki;
- çelik mi silikon serviş kaşığı-kevgir-spatüla mı?
- tefal mi fissler mi düdüklü tencere?
- sulu mu susuz mu elektrikli süpürge?
- hangi marka çaycı?
- hem keliteli hem uygun fiyatlı çay seti var mı tavsiye edeceğiniz?

sorularına gelince kendi fikirlerimi ve uzun araştırmalarımı aktarıym sana cnm;
ddüklüü tefal yerine fissler alıcam kesinlkle çünkü sadece bi düdüklü deil ayn anda hızlı pişirme tenceresi olarak da geçio
clipso yarm20 dkkada pişirirken söylenenlere göre fissler 3dkkada pişiriomus..
çay setimi bernardodan beğendiğim modelin düşmesini beklicem 150tlye düşüomus dönem dönem gayet sade ve sık bence
servis gereçlerini de kesinlkle celik alma zaten bir takım çelik çkb takımı içinden çıkıp, silikon yada tahta kullanman daha manktlı sağlık açısından,
çelk gereçler tencerelerini çizebilr teflonlarına zarar verebilir
smdilk önerilerm bu kdr, umarm bi yardımı olur sana;)

sorularına gelince kendi fikirlerimi ve uzun araştırmalarımı aktarıym sana cnm;
ddüklüü tefal yerine fissler alıcam kesinlkle çünkü sadece bi düdüklü deil ayn anda hızlı pişirme tenceresi olarak da geçio
clipso yarm20 dkkada pişirirken söylenenlere göre fissler 3dkkada pişiriomus..
çay setimi bernardodan beğendiğim modelin düşmesini beklicem 150tlye düşüomus dönem dönem gayet sade ve sık bence
servis gereçlerini de kesinlkle celik alma zaten bir takım çelik çkb takımı içinden çıkıp, silikon yada tahta kullanman daha manktlı sağlık açısından,
çelk gereçler tencerelerini çizebilr teflonlarına zarar verebilir
smdilk önerilerm bu kdr, umarm bi yardımı olur sana;)

annem kullanıyor bu düdüklü tencereyi çok memnun. tavsiye ederim tefali.

Son düzenleme:
Canım çelik servis kaşığı zaten çkb takımından çıkıyor o yüzden birde silikon alman yeterli olacaktır.
düdüklü tencerem yok ama forumdaki cevaplara göre fissler derim:))
Evde sulu süpürge kullanıyor annem ve kayınvalidem çok iyi olduğunu söylüyorlar ben sulu tercih edicem..
çaycı olarak arzum alacağım işyerimde arçelik kullanıyorum memnun değilim..
Çay setleri de bana hediye geldi ama schaffer oldukça uygun ve sade modelli:)))

Şimdiden kolay gelsin :))

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. kaşıklar silikon, düdüklü fissler karar verdim :) sulu süpürge ile ilgili aklıma takılan şu oldu benim, her kullanımdan sonra temizlemek ve kurutmak gerekiyormuş, yoksa koku yapıyormuş. kullanışsız mı olur acaba ??

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. kaşıklar silikon, düdüklü fissler karar verdim :) sulu süpürge ile ilgili aklıma takılan şu oldu benim, her kullanımdan sonra temizlemek ve kurutmak gerekiyormuş, yoksa koku yapıyormuş. kullanışsız mı olur acaba ??

Canım biz evde sulu kullanıyoruz hemde iki markadanda almıştır dedik ilk aldıgımız markası kötü ondan kötü çıktı ama ikinci aldıgımız gayet kaliteliydi ama oda aynı sulu süpürgeler tam bir rezalet ben o yüzden çeyizime bosch tan hem torbalı hemde kutulu kullanılabilen bir elektrikli süpürge aldım çokta güzel kullanacağımı düşünüyorum :)

Diğer arkadaşların dediğine katılıyorum çelik servis seti zaten çatal bıçak takımının içinde çıkıyor onun dışında tahta kaşık ve silikon servis setlerinden al tencelerini tavalarını çizmesin çünkü. Düdüklü konusunda bir şey diyemeyeceğim ben Hisar'ın çeyiz setini aldığım için onun içinde vardı bir daha ayrı ikinci bir düdüklü almayı düşünmüyorum. Eğer çalışacaksan da sulu süpürgeyi önermem doldur boşalt bir sürü iş çıkıyor pratik olanlarını tercih et derim.

Bence hem çelik hemde silikon servislerden al çünkü yemek takımından çıkanları misafirde kullanmak daha ii geliyor bana günlük kullanınca çok yıpranıyor ben böyle yaptım şahsen.. :34:

düdüklü tencere ye gelince tefal daha iyi bence kendimden ve etrafımdakilerden biliyorum..

elektrik süpürgesine gelincede valla ben suluları hiç sevmiyorum ya temizlemesi çok zor bence ama shaggy halı alacaksan sulu süpürgeler daha ii oluyormuş.. sana siemens ı tavsiye ederim benimkisi ondan ve aşırı memnunum.. halılarımda shaggy ama çok işimi kolaylaştırıyor. inanılmaz kuvvetli çekiyor benimkisi kuru olanlardan. hatta geçen gün içini temizlerken birde ne göreyim temizlik süngeri çekmiş içine temizliğe bayan gelmişti ona vermiştim kullanzın diye herhald eo çekmiş yalnışlıkla.. o kadar kuvvetli yani.. :1:

çaycıya gelince ben fakirin kullanıyorum suyunu koyarken üstünede çayını koyuyorsun kendi kendine demliyor tekrar demlemek için mbakmak zorunda kalmıyorsun.. şiddetle tavsiye edeirm hemde öyle pahalı felanda değil... :52:

ay çenem düştü inşaallah fikir olmuştur.. allah kolaylık verisin canım çok zor çeyiz düzmek.. :71:

düdüklü kesinlikle fissler

çay-pasta seti bernardo kelebek

susuz supurge

silikon ve tahta takım mutlaka al

çaycı hakkında fikrim yok annem bana korkmaz almıs çelik olanından plastikler koku yapıyomuş kesinlikle çelik caycı al

bence sulu süpürge çok harika birşey tam bir temizlik aleti evimizde var kullanıyoruz annem 1800 tl para verdi :))
ama değiyo hee hergün suyunu boşalt tak biraz problem oluyor ama okadarda bişey olmaz..
ben çeyizime günlük için bi tane normal süpürge alacağım genel temizlik için sulu süpürge alacağım .. koltuktur halıdır herşeyi yıkıyor biz çok memnunuz..

harikasınız kızlar, hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim:71: sayenizde epeyce aydınlandım :28: 1,5 ayım kaldı benim hala çok eksiğim var. ama burdan aldığım fikirlerle yapıyorum yavaş yavaş :64:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah çeyiz alışverişinde kolaylıklar versin herkese...

Bizde geçen sene annemle heves ettik sulu süpürge aldık ama hiç memnun kalmadık ; acelen olur, dalgınlığına gelir içinde suyu bir günden fazla tut leş gibi kokuyor :) değiştirdik normal süpürgelerin gözünü seveyim :D

$Homend-039-dan-Annelere-Ozel-Konusan-Cay-Makinesi__38834821_0.webp

çaycım bu. arkadaşlarımın hediyesi. bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun.
homend marka.

Son düzenleme:
kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin. çeyizime almak istediklerimle ilgili birkaç sorum var. ilgilenir de cevap verirseniz çooook sevinirim :) şöyle ki;
- çelik mi silikon serviş kaşığı-kevgir-spatüla mı?
- tefal mi fissler mi düdüklü tencere?
- sulu mu susuz mu elektrikli süpürge?
- hangi marka çaycı?
- hem keliteli hem uygun fiyatlı çay seti var mı tavsiye edeceğiniz?

çelik tencerelerin için çelik servis seti,teflonların içinse slıkon al.duduklude tefal ıyıdır derler.elektrık supurgenı bence susuz al.cunku devrılınce bozuluyor,malum su..caycı ben almadım hısarın kahvaltılık takımını aldım,altında ısıtıcısı var.cay setı mı hısardan aldım.kalıtelıler ve ındırımdeler..

ha bi de fissler almaya karar verdim ama modelleri farklı. tefal alsam acticook alcaktım ama fisslerin hangisi iyi bilemiyorum. sizinki hangisi?

- çelik mi silikon serviş kaşığı-kevgir-spatüla mı? silikon almalısın teflon tencereler için çok ii...
- tefal mi fissler mi düdüklü tencere? fissler cok ii diye biliyorumm
- sulu mu susuz mu elektrikli süpürge? susuz kullan sulular cok ugrastırıyo helede içini dökmezsen unutursan cok pis kokuyo..
- hangi marka çaycı? ben fakir kullanıyorum ister kettle olarak kullan ister çaycı üzerinin demligi porselen.. cok memnunum.
- hem keliteli hem uygun fiyatlı çay seti var mı tavsiye edeceğiniz? servis takımı olarak soruyosan bakırköyde bi mağaza var cok güzel takmları var fiyatlarıda uygn..

harikasınız kızlar, hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim:71: sayenizde epeyce aydınlandım :28: 1,5 ayım kaldı benim hala çok eksiğim var. ama burdan aldığım fikirlerle yapıyorum yavaş yavaş :64:

bak bide tefal actifryy tavsiye ederim çeyizinde bulunmalı..
çok kolaylık saglıyo yemeklerde :)

Back
X