Çeyizinizde alıp da pişman olduklarınız

Nişanlıyım ben kaçışım yok yani artık Ah en sinir olduğum konulardan biri bir öyle bir böyle denmesi nasıl sabrediyorsun ki, daha iki gün önce kendin dedin yapma diye şeklinde atarlanıyormusun bende hiç sabır yok çünkü bu huyum korkutuyor beni.. Zaten evlenmekte korkutucu geliyor bana bazen :)

Evlendikten sonra yine konuşalım burdan arkadasım çook değişeceksin çokk :) ikizler Burcu hepde bir öyle bir böyle ama dayanıyorsun :) tavsiyem bu arada yatak örtüsü sakın öyle iri tüllü Kocaman birşey alma sade ve ince olanları tercih et

İyi anlamda mı değişeceğim :) Ben boğa burcuyum, nişanlımda öyle.. İkimiz de aşırı inatçıyız o yüzden sonumuz ne olur bilmiyorum :)
Ben tülllü süslü yatak örtülerini hiç sevmem zaten ama annemler illa olmalı diyor kıramıyorum da

Ya bende bir hevesle aldım o örtülerden ama esimde istemiyor gergin zorda oluyor kullanması gelinlik gibi kutusunda yaz kış duruyor onun yerine ince saten pike örtüm var onu kullanıyorum aaa saten demişken nevresim yorgan takımlarını çok iyi düşünerek al terletmesin görünüşüne rengine aldanma ben bu konuda çok yanlış seçimler yapmışım evlendikten sonra yine aldım baya

Benim de epey yanlış seçimim olacak o zaman çünkü ben saten şeylere bayılıyorum Hiç mi kullanışlı değil ki acaba..

Benim de epey yanlış seçimim olacak o zaman çünkü ben saten şeylere bayılıyorum Hiç mi kullanışlı değil ki acaba..
Sade saten takımımı daha hiç kullanmadım 1.5 yıllık evliyim :) pamuklu satenler var ama onlarında terletmeyeni pamuk oranı yüksek olanlardan al bence

Sade saten takımımı daha hiç kullanmadım 1.5 yıllık evliyim :) pamuklu satenler var ama onlarında terletmeyeni pamuk oranı yüksek olanlardan al bence
Bu kadar çok detay olunca hevesim kaçıyor benim :) Bu aralar hep görünüşe göre karar veriyorum ben

Oda normal :) kolay değil bir ev kuruyorsun baştan takıldığın kararsız kaldığın birşey olursa yardımcı olurum :)
Çok sevinirim gerçekten :) Gereksiz şeyleri almak boşa para vermek istemiyorum açıkçası :) Mesela bu günlük yemek, kahvaltı takımları.. Kaç kişilik olmalı misafire ayrı olmalı mı hiç bilemiyorum :)

Fazla masrafa gerek yok ya ailene çok yüklenme :) kahvaltı takımı klasik altı kişilik yemek takımları 12 oluyor galiba yetiyor yaa onlar zaten Zaman'la mutfağa sunuda alayım bunun rengi güzel su model daha iyi diye bir sürü şey alacaksın sonrada nereye koysam mutfakta diye düşüneceksin :) küçük ev aletlerinede çok girme bence evlendikten sonra eşinle zevkinize göre alırsınız hem aceleye gelmez hemde bolca araştırıp alırsın biz öyle yaptık

12 kişilik yemek takımım var benim yeter mi yoksa günlük de altı kişilik de olsa alayım mı:) Küçük ev aletlerine nişanlım karışmasın mümkünse mutfağıma da karışmasın :) onları düğüne yakın almayı düşünüyorum aslında ben

Günlükte al altı kişilik tabi ben bernardodan aldım tüm takımlarımı çok memnunum günlük tabakları kaseleri bardakları salata tabakları bile var :)

Günlükte al altı kişilik tabi ben bernardodan aldım tüm takımlarımı çok memnunum günlük tabakları kaseleri bardakları salata tabakları bile var :)
Benim yemek takımım emsandan almıştım 2 sene oldu birde günlük alırım tamamdır :) Kahvaltı takımı da alacağım daha.. Birde iki kişilikler var ya çok şeker onlardan da almak istiyorum :)

Benim yemek takımım emsandan almıştım 2 sene oldu birde günlük alırım tamamdır :) Kahvaltı takımı da alacağım daha.. Birde iki kişilikler var ya çok şeker onlardan da almak istiyorum :)
Onlardan bende gördüm internette ama güvenemedim ya bence alınabilir çok şeker olanları var :) insan dayanamıyor dimi :)

Onlardan bende gördüm internette ama güvenemedim ya bence alınabilir çok şeker olanları var :) insan dayanamıyor dimi :)
Kesinlikle :) Ben mutfakta vakit geçirmeyi de çok severim, sunumlar falan çok hoşuma gidiyor mesela :) İnternetten daha önce bir şey almadım ama bu çeyiz için alacağım sanırım artık :)

Kesinlikle :) Ben mutfakta vakit geçirmeyi de çok severim, sunumlar falan çok hoşuma gidiyor mesela :) İnternetten daha önce bir şey almadım ama bu çeyiz için alacağım sanırım artık :)
Ben tupperware sardım şimdi evdeki plastikleri teker teker atıp internetten onları alıyorum geliş fiyatına :)

Canim selam yorumunu gorunce yazmak istedim, bir misafirlk yemek tkimin varsa birde gunluk al ama ayrica kahvalti takimi almani onermem, inanilmaz kalabalik. Yumurtalik, porselen demlik ivir zivir birsuru seyi var onun yerine tek tabaklarla keyfine gore takim yap bence , boylece hem bi kac konsept yaparsin ikili takimlarada yer kalir, sevgiler :)

Şuan kullandığımız kahvaltı takımında da bir çok şey gereksiz gerçekten :) Dediğin çok mantıklı geldi şuan bana :) Ne çabuk karar değiştiriyorum değil mi :)

Şuan kullandığımız kahvaltı takımında da bir çok şey gereksiz gerçekten :) Dediğin çok mantıklı geldi şuan bana :) Ne çabuk karar değiştiriyorum değil mi :)
Hahah, oyle oluyo bazen hepimizde yaa insan herseyi almk istiyo ama cok dusunup az almamiz lazm :)) ben bi doga konsepti yapiorm mesela suan bambu amerikan servisler, taştan bardak altliklari ahsap servis urunleriyle 4 kisilik :)) insallah becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…