• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizine duvar saati almak isteyen kızlara fikrimmm

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar mrb

Beğeneceğinizi düşünüdğüm bi saat gördüm çeyizinize almak istersiniz belki diye söyleyeyim dedim.Bende aldım çok güzel duruyor.Resmide bu.Fiyatıda 24 TL + Kargo

kapıda ödeme varsa ben dusunurum canım ama ben bunu gittigidiyorda görmüştüm sanırım..

evet cnm gitti gidiyordan aldım bende çok güzel ve şık duruyor tavsiye ediorum

evet cok güzel canım ama kapıda ödeme secenegi olmadan alamam malesef. yoksa koycam yer bile belli alırsam..
peki kargoyla ne kdr yapıyor toplam ?

Kızlar mrb

Beğeneceğinizi düşünüdğüm bi saat gördüm çeyizinize almak istersiniz belki diye söyleyeyim dedim.Bende aldım çok güzel duruyor.Resmide bu.Fiyatıda 24 TL + Kargo

aaa canim aldin mi saatten nasi peki gusel mi ben de almis ama hala gorememis biri olarak merak ettim cook..boshayallersmile

evet cok güzel canım ama kapıda ödeme secenegi olmadan alamam malesef. yoksa koycam yer bile belli alırsam..
peki kargoyla ne kdr yapıyor toplam ?

cnm ggde soyle bi sistem var ben acikcasi diger alisveris sitelerine gore cok daha guvenli buldum..Urunu aliyosun kargo ucretini ise urunu teslim alinca oduyosun hemen o anda..Urun gelince,bakip inceliyosun eger begenmezsen geri gonderiyosun..Eger begendiysen sen onay veriyosun ve ancak o zaman para saticinin hesabina geciyo..

cnm ggde soyle bi sistem var ben acikcasi diger alisveris sitelerine gore cok daha guvenli buldum..Urunu aliyosun kargo ucretini ise urunu teslim alinca oduyosun hemen o anda..Urun gelince,bakip inceliyosun eger begenmezsen geri gonderiyosun..Eger begendiysen sen onay veriyosun ve ancak o zaman para saticinin hesabina geciyo..

sistem güzel canım ama endişem şu net üzerinden şifre girerken 3.kişilerin eline geçmesi..
pek bilmiyorum kartla alışverişi ama :uhm:

ben gitti gidiyordan asla alışveriş etmem, bi kere edeyim demiştim, bi satıcısı bana defolu ürün gönderdi, sonrada pişkin pişkin o fiyata orjinalini mi alacaktın dedi. ogunden beri asla almıyorum oradan.

ama saat cok ciciymiş güle güle arkadaşımm

sinoplu cnm guvenilir sitelerden alırsan öyle sorunlar yaşamıyorsun benim devamlı aldıgım 3-4 site var, süper güvenli.bugüne kadar hiç güven sorunu yaşamadık.

ben de baktım çok hoş fiyatı da iyi benim evimde saat hiç yok zevkime göre şık bişey bulamamıştım. ama bu tam aradığım şey. siparişi verdim bile. teşekkürler paylaşımın için

bende çok beğenmiştim bu ürünü ama işte kredi kartı ile olduğu için güvenemiyorum kızlarrr. çok şıkkk bir saaat

ben gecenlerde tencere seti aldim tefal, urun ertesi gun elime gecti ve gayet de iyi ciktilar...Saticiyi dogru secmek lzm ben satici ile urunu almadan once gorustum sonra aldim..Bi de urunu begenmediyseniz geri yollayabilirsiniz..Nisanlim da almisti bi urun istedigi gibi cikmayinca geri yolladi, parasini da iade ettiler..

sistem güzel canım ama endişem şu net üzerinden şifre girerken 3.kişilerin eline geçmesi..
pek bilmiyorum kartla alışverişi ama :uhm:

hmm anladim..Ben 4 yildir netten surekli alisveris yapyorum cok sukur bisi yasamadim umarim da olmaz..Her siteden urun almamak lzm bilinen sitelerden alisveris yapmak onemli..

Back
X