Çeyizimi satacağım. Paraya ihtiyacım var.

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.205
15.124
Merhaba.
Anneannemi kaybetmemiz üzerine çok sıkıntılı günler geçirdik ve cenaze masrafları vs. derken bu duruma kadar geldim. Çok acil olarak 300 TL gibi bir paraya ihtiyacım var. Kusursuz güzellikte ve tam bir çeyizim var. Bunlardan birkaç parça satmak istiyorum.
Bunu burada yapabilir miyim? Mesela "benim çeyizimde bu eksik, buna ihtiyacım var" diyen çıkar mı buradan? Hangi başlık altında bunu yapmam gerekir? Bu şekilde mağazadan aldığım ya da ördürdüğüm fiyatın çok altında satılacak çeyizim, bu durumda iki taraf için de kazançlı olur diye düşünüyorum. Hem benim acil ihtiyacım giderilir hem de karşı taraf fazla masraf etmiş olmaz. Bebek giysileri, tencere takımı vs aklınıza gelebilecek her şeyim var. Bornoz takımına kadar.
Başka fikri olan varsa şu 1 hafta içinde bu miktar civarı bir parayı toparlamak için, fikirlere açığım.

Bu çok uzun süre gerektirmez mi? Takipçi bulmak vesaire. Benim durumum acil olduğu için böyle bir işe kalkıştım

canım hesapı acıp arama bölümüne ceyiz yazar etiket kısımına tıklayıp ceyiz fotoları atanları takip et onlarda seni eder bolece satabilirsin onlara

canım hesapı acıp arama bölümüne ceyiz yazar etiket kısımına tıklayıp ceyiz fotoları atanları takip et onlarda seni eder bolece satabilirsin onlara
Tamamdır deneyeceğim bunu. Çok teşekkürler...
Başka fikri olanlar da yazarsa çok sevinirim

Çocuk eşyaları ve bit pazarı diye bölümler var burada. Oraya foto koyarsanız kısa sürede satılabilir.
İnşaallah bir an önce sıkıntılarım biter.

Çok çok çok teşekkür ederim dualarınız için, dediklerinizin hepsine bakıyorum şimdi. İnşallah bir şeyler yapabilirim:)

.... com sitesinde çeyizlerinizi satabilirsiniz. Hem almak isteyenlerde buradan alışveriş yapabiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Moda cruz, sahibinden, gittigidiyor a koyabilirsin. Evde utu yapabilirsin bir utucu yada kurutemizlemeye sor istersen. Ya da 300 tl nakit avans mi ne diyorlar cek taksitle ode.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…