Çeyizimi parça pinçik eden görümcem ve parazit eltim 🤨😒😒ve

Allah seni bildiği gibi yapsın kahve içiyordum kahkaha atarken püskürttüm Kayınannem döşemelerime adet oldu nedir yaa

Kan gövdeyi götürmüş hala nabim diyorsunuz

Fake değilim diyorsunuz da, hiç mi kimsenin tanimasindan cekinmiyorsunuz..

Bir de gerçekten topukluyla vurmuş olamazsiniz..
Cidden vurdun mu kız

Terbiyesizler

Görümce Densiz siz canavarsınız birini dövmek ne demek en fazla sende laf sok o sinirle çeyizi değil sizi parçalayarak bilirlerdi ay birde ses çıksın diye bekliyorsunuz siz 40 koca değişseniz farketmez şiddet sorununu derhal cözmelisiniz ben böyle çirkin olayı birde anlata bilmenize ayrıca şaşırdım.. Yuh diyorum gidiyorum

Damat neden şok oluyor ayol tanımıyor mu kendi çakallarını
Koca ailesini gömüp bide fotoğrafını koyma bari gömerler seni bak şimdiden böyle yaptilarsa

Sayın evlilik hazırlığındaki genç hanım, evlilik hazırlığı kısmı doğru mu bilmem ama genç hanım tamlamasına pek katılamadım fotoğrafından....

Edebiyat mı kastın alıntı mı yaptın bilmem ama bu forumdaki kadınlar fake leri anlayacak kadar zekidir canım ...Bu üyenin araştırılmasını istiyorum
Mune

Anlatmanıza bayıldım doğrusu iki kere okudum böyle bir ailesi olan adamla evlenilmez hayat çekilmez yol yakınken ayrılın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…