Çeyizimi parça pinçik eden görümcem ve parazit eltim 🤨😒😒ve

simdi konuyu okudum da birde bebeginin üstünü orterek yatmiş
korkma polemik yapmiyosun bundan ceza yemezsin sohbet ediyoruz
Konu dışı demek istemiştim karıştırmışım pardon O konuyla daha çok uğraşmıştı konu sahibi bu olmamış beğenmedim. Bir de ‘kayınannem döşemelerime adet oldu’ diye saçma sapan bir konu daha vardı hem aynı kelime kullanımı hem de o da 58’le biten bir nick üçü aynıysa bu konunun biraz puanını yükselteceğim. Bu konu o son yazdığım konudan daha iyi ama göz belerten kayınanneden daha iyi değil

Ben bagimsiz bir karakterim.hanimlar.. ayrica fake de degilim. Sevgiler..

Şey yapican canim,bir igne iplik al,otur ceyizlerinin basina,her renkten makara olsun yaninda.
Parcalari dikerek birlestir guzelce.
Bir de ütüle ooo belli bile olmaz,ser guzelce evine.
Gelinligi de yirtti mi,olsun bisey olmaz,yama yaptir giy.
Çözüm odakli ol canıım,bu gencler de birsey bilmiyor

Ben çulda çaputta degilim.. ayrica ceyizime harcayacagim ipi igneyi gorumcelemerimin agzini dikmeye ayırmayi dusunuyorum.. saygi sevgi esliginde gecinebilirdik.. onlar istemedi.. sevgiler...

Üzgünüm bu tarz insanlarla muhatap oldukça pesini bırakmaz saldırırlar hic duymayacaksin evine köyüne sokmayacaksin ki kudurusun yoksa ilk sen baslatmissin anlatımına göre ayip etmis ve ellerine koz vermissin

Üzgünüm bu tarz insanlarla muhatap oldukça pesini bırakmaz saldırırlar hic duymayacaksin evine köyüne sokmayacaksin ki kudurusun yoksa ilk sen baslatmissin anlatımına göre ayip etmis ve ellerine koz vermissin
Kesinlikle evine sokmamak ve görüşmemek bu tipleri kudurturDün hiç tahmin etmediğim biryerde görümcemle karşılaştım görmezden geldim öyle oldu ki çok yakınındaki insanlarla konuştum selamlaştım sohbet ettim güldük eğlendik sadece onu es geçtim oda sessizce kuyruğunu kıstırıp gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…