Çeyizimi parça pinçik eden görümcem ve parazit eltim 🤨😒😒ve

Kavga olurken bi müzik çalsalardı, herkes oynamaya başlardı belki, dizide öyle oluyordu. Kapınıza şey yazdırın “Feratlar ve küpekler giReMez”

Pardon da kafaya topukluyla vurmak nedir ? Marifet yapmis gibi anlattiginizin farkinda misiniz? Bu bildiginiz suc kapsamina giriyor farkinda misiniz? Agir tahrik vs diye savunacaksiniz ama olmaz, kusura bakmayin. Bu kasten adam yaralamaya giriyor. Ve kusura bakmayin ama, biri benim lanet suratli ablama zarar verse, hem de gozumun onunde, birakin ceyizini yirtmayi, daha beterini bile yaparim. Annenize olan olmus, ben en cok ona uzuldum

yaa bu nickin sonuna 58 koymaktan vazgeç kardeşim memleketimden sogudum hah
Mune engelliyor sen israrla israrla geliyorsun
Sivasliyim ve ölene kadar oyle kalacagim hatta mezar tasimda bile 59 yazacak. Bahsettifiniz kisi kim bilemiyorum ama bu da benim.gercegim... uzgunum.. sevgiler

böyle yazmanızın manası ne derdinizi mi anlatıyosunuz, başarısız bir stand up girişimi mi sergiliyosunuz?

Hahahahah inanmadık biraz daha çalışman lâzım başarılarının divaamını dilerik

Kadın ilk günden beri cektirdi.. dayanamadim ben de insanim..

Sivasliyim ve ölene kadar oyle kalacagim hatta mezar tasimda bile 59 yazacak. Bahsettifiniz kisi kim bilemiyorum ama bu da benim.gercegim... uzgunum.. sevgiler
yoo tamda bahsettiğim kişisin hatta biraz sonra yorumlarda milletinde kafasina topuklu ayakkabi gecirmeye baslayacaksin laflarinla

bir dert bu kadar farkli üslupla anlatilirdi Allah iyiliginizi versin
nisanliniz ne diyor bu konuda

Kadın ilk günden beri cektirdi.. dayanamadim ben de insanim..
Ben onun yerinde olsam sizi dava ederdim. Hem de bir dunya kadar sahidi var.
Size cektiriyorsa, e ilk evliliginiz de degil tecrubelisiniz, gorusmeyi keserdim. Yanlisi yanlisla duzeltmeye calisirken, yasalar karsisinda suc isleyen biri oldugunuzu unuttunuz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…