- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
Guncelleme :
1. alisveris:
-> Kutahya porselen 12 kisilik yemek takimi
-> Kutahya porselen 12 kisilik catal kasik bicak
-> Kutahya porselen 6 kisilik yemek takimi
-> Korkmaz 18 parca celik tencere seti
-> Taç kahvalti takimi
canım ben de böyle bi çeyiz setine 3000 tl verdim.Ilk buyuk alisverisimi yapmis bulunmaktayim, ilk mesajimda asagida gordugunuz baslik altinda guncelledim hepsini, neler aldigimi :)
Bu arada ben totalde 3000 yeter diye umarken simdiden 3000 deyim
topik nerede acaba o zaman markalarina da ordan bakayim :)canım ben de böyle bi çeyiz setine 3000 tl verdim.
12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik çkb takımı
çelik tencere seti
granit tencere seti
12 kişilik kahvaltı takımı
çaydanlık
hepsi içindeydi yani :) bunun dışında ocaktan beri sürekli alıyorum valla eksik bitmiyor. bütçe hesaplaması net olarak yapmadım ama baya gidiyor ufak tefek detaylara. çeyiz topiğimden bakabilirsin aldıklarıma da :)
evimiz iki aileden de uzak bir sehirde olacak is dolayisiyla, cok cok hediye gelecegini dusunmuyorum :/ gelirse de artik ben de hediye ederim napiymHerşeyi alma ya birsürü hediye gelecek
O zaman borcamdan öteye geçemeyebilirsin.... Hepsini ağız tadıyla kullan inşallahevimiz iki aileden de uzak bir sehirde olacak is dolayisiyla, cok cok hediye gelecegini dusunmuyorum :/ gelirse de artik ben de hediye ederim napiym
12 kisilik kutahyabende ıvır zıvırlarımı tamamladım kaldı büyük başlarım. Şu anki eksiklerim;
12 kişilik yemek takımı (karaca hakkındaki olumsuz yorumlardan dolayı ordan almaktan vazgeçtim)
12 kişilik günlük çkb takımı (korkmaz düşünüyorum)
çelik tencere seti (korkmaz düşünüyorum)
küçük ev aletleri
önerisi olan var mı?
3. alisveris: (~600tl)
-> Gülsan Dide Güveç Set 6 Parça Çelik Tencere Seti (55tl)
-> Tefal Masterblend Activflow Pro 700 W Blender Seti (200tl)
-> Selim Charming Polyester Banyo Seti Somon (140tl)
-> TEFAL Ultimate Fv9513 2600w Otomatik Kapanmalı Buharlı Ütü (200tl)
Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah3. guncelleme ile karsinizdayim. Bu alisverisimde 6 parca el altinda kullanacagim celik tencere setini, tefal blender seti ve utuyu ve banyo setimi aldim.
Su an icin aldiklarim 2700+100+600=3400tl oldu. Alisverise devam ettikce burayi guncelleyecegim. Henuz kullanmadim urunlerimi fakat fiyat performans olarak kendimce elimden geldigince arastirma yaptim, alacaklar icin faydali olmasini umuyorum :)
Cok tesekkur ederim :)Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah
Küçük ev aletlerinde hangisini aldın masterblend 700 watt mı yoksa 1000 watt olanı mı ? Bende geçen gün tefale baktım ötv muhabbetine baya indirim varmış ikisi arasında kararsız kaldım. Satıcı kız pek fazla bi güç farkı yok dedi.
Bir de ütüyü hangi model ve kaç liraya aldın ?
Kolay gelsin :)Konuyu takibe aldım bir ara detaylı inceleyeceğim benim de kafam çok karışık ve bütçem yok Mayıs ayına kadar ıvır zıvırların hazır olması lazım :)
Ya aslinda uzerinde fazla dusunmemek icin takim aldim. Ilerde dediginiz gibi biraz daha ozgun seylere yonelebilirim ama su an ancak olmasi gerekeni yetistirebilirim, ekstralari davetiye vs gibi seylerde yaparim diye dusundum, yoksa yetisemem hepsine :/Keske takım almasaydınız.
tek tek parçalardan çok güzel takım ortaya çıkıyor.
bende mutfağımı yenilerken takımı vericem anneme.
kendim yapıcam.
tahta kütüklerden sunum tabakları alıcam
el yapımı cam tabaklar vs .