Merhaba benim düğünüm hayırlısıyla inşallah ocak ayında ve kendi aldigimi söyleyeyimMerhaba kizlar,
Hayirlisiyla yarim yila dugunum olacak. Mutfak icin herhangi birsey almadim. Aileme cok yuk olmak istemiyorum. Ama ceyiz bu sonucta en ucuza da kacamam. Fiyat performans acisindan karli alisverisler yapmak istiyorum. Bernardo, karaca, kutahya, esse vb. magazalara bu aralar kac kez gidip geldim. Cok kararsizim tabii. Beraber hazirlayalim ve ben aldiklarimi bu mesaj uzerinde(yanlarina + - koyarak) guncelleyeyim diyorum. Siz de indirim acisindan bu aylarda mi almaliyim yoksa ilerleyen aylarda(kis mevsiminde, kisa dogru ya da) daha da indirime girer mi, cunku sonucta bayagi para vericez ve sonradan indirime girerse uzulurum herkes gibi...
Liste (buyuk parcalar):
Herkesin butcesi gelirine gore olacak biliyorum ama yine de ufak bir anket yapmak istedim :)
- Misafir için 12 kişilik yemek takımı -
- 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı -
- Gündelik için 6 kişilik yemek takımı -
- 6 kişilik kahvaltı takımı -
- 6 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı -
- Tencere seti -
- Blender seti -
- Tost makinesi -
- Cay makinesi -
Ben
12 kisilik yemek takimi
12 kisilik catal bicak seti
6 kisilik kahvalti takimi
7 parca granit tencere setinin yer aldigi "karaca ring evlilik paketi"ni dusundum. Fiyat 1800 tl (kirik parca garantisi, paslanmaya karsi garanti vs mevcut, degisim mumkun)
18 parcalik celik tencere seti ariyorum fakat fiyatlar cok pahali geldi bana... Soyle 500tl etrafinda dolasan bir set ariyorum. Onerilerinize acigim..
Blender seti, tost makinesi, cay makinesi icin de yine max 500tl olacak birseyler ariyorum.
Yani ben bu kismi 2500 - 3000 tl ye alabilmek niyetindeyim.
Yardimlariniza cok ihtiyacim var, gelin halledelim su isi el birligiyle
ben takımımı bernardodan almıştım komple ceyiz zseti .yemek takımı ,kahvaltı takımı ,tencere seti ,düdüklü, cezve takımı, çatal bıçak takımı 2100 lira civarı birşeydi.
ama misafir için alınan yemek takımı kadar saçma birşey yokmuş gerçekten
biraz pahali geldi bana bu 900tl, icinde tam olarak neler vardi ogrenebilir miyim, ve markalarini da+ tüm elektronik ev aletlerimi de aynı anda aldım media markttan oda 900 lira tuttu ( süpürge hariç )
Galiba ben de 12 kisiligi kullanirim, zaten turlu turlu garantileri var. Sorun olursa da degisim yapsinlar.Sizlerden uzun süredir evli olan birisi olarak önerim, misafiri boşverin.
İçinize sinen şeyleri alın ve kullanın.
Benim çatal bıçak setim mesela Jumbo. En sonunda misafir bizden değerli mi dedim ve günlük kullanıyorum artık. Zaten makinede yıkanıyor çizilme derdi yok. Gelen misafire de onları veriyorum, kendimiz de onları kullanıyoruz.
Misafire göre eve çöp kutusu bile almayın.
Pembe olanlara bayildim ben deMerhaba benim düğünüm hayırlısıyla inşallah ocak ayında ve kendi aldigimi söyleyeyim
Tost makinesi korkmaz ın granit 295 tl
Yemek catali+yemek kaşığı+tatlı kaşığı+tatlı catali+çay kaşığı 165 tl intel çelikin
Şık baharatlık 65 tl
Çaydanlık intel in 76 tl
3 lü tencere seti intelin 105 tl
Tost makinesi nasil peki memnun musunuz?Blender seti fakir versa 150 tl
Grundig tost makinası 140 tl
Çay seti 150 ( ama çayını pek beğenmediğim için bir kere kullandım ) gereksiz oldu benim için.
Aileler bayramda görmeye gezmeye kiz evine geliyirlarya bana geldiklerinde 2 adet uyku seti, nevresim, çarşaf, kahve fincanı takımı, borcam kahvaltı seti, çay bardağı takımı, tencere takımı, namazla felan geldi
Oncelikle hepinize tesekkur ederim cevaplariniz icin
Bana sorarsaniz ceyizdeki cogu sey gereksiz, inanin keske birkac parca birseyle yetinilse. Ama illa iki tarafta cepleri bosaltacak, varolan adetleri es gecmek mumkun olmuyor. Ona benzer bir paketi magazada incelemistim de bernardonun tencere setinden memnun musunuz, bir de az gelmedi mi o, ayrica yine tencere aldiniz mi?
almama ihtimaliniz varsa esgeçin derim. evleneli kaç ay oldu bir kere kullanmadım o takımı. günlük takımım yetti .
tencerelerden memnunum güzel. çaydanlıkla takımlar zaten. bi çaydanlığın kulpu aşırı ısınıyo.el değemiyorum. ama tencerelerde sıkıntım yok. 2 kişiyiz zaten yetmiycek birşey yok. ayriyetten küçük tencereler aldım a101den falan 10 liraya 5 lira minik minik ki onlar takımın tenceresinden daha çok kullanılıyor emin olabilrisin
O mini minnaciklar dimi ya, ben de onlari bayagi kullanacagima eminimalmama ihtimaliniz varsa esgeçin derim. evleneli kaç ay oldu bir kere kullanmadım o takımı. günlük takımım yetti .
tencerelerden memnunum güzel. çaydanlıkla takımlar zaten. bi çaydanlığın kulpu aşırı ısınıyo.el değemiyorum. ama tencerelerde sıkıntım yok. 2 kişiyiz zaten yetmiycek birşey yok. ayriyetten küçük tencereler aldım a101den falan 10 liraya 5 lira minik minik ki onlar takımın tenceresinden daha çok kullanılıyor emin olabilrisin
O mini minnaciklar dimi ya, ben de onlari bayagi kullanacagima eminim. Peki bernardodan set almak yerine ayri ayri daha uyguna alma gibi bir dusuncem var, sizce hayal mi .
Tane usulu degil de ornegin 2 tane 6 kisilik yemek takimi almak (kayik vs eksikse o da alinir) gibisinden. Ay kafam cok karisik, cok zor bu islerbence değil. ben bunları elırken benden bir ay sonra evlenecek arkadaşım yemek takımı almadı. herşeyini ayrı ayrı aldı. tabaklarını tane usülü aldı.
Yerden goge kadar hakkiniz var, katiliyorumblueskyyy ben zaten Jumbo alın diye yazmadım, yanlış anlaşılmak istemem.
Dünya kadar para veriyoruz, neden elalem sürsün sefasını demek istedim. Hani ne alırsanız alın, misafirlik olarak beklemesin kenarda köşede. Tadını siz çıkarın demek istedim.
Cok alisverisle de arasi olan biri degilim ama ogrenicem, dayanicamcidden çok zor ama güzel zamanlar birşeyler aldıkça bir eksik daha gitti diye o yaşadığın mutluluk<3
ama mutfak için aşırı para harcanıyor. ıvır zıvır çok şey var
Canim intel de o sirada %25 indirim vardı o yuzden böyle indirim de aldım ☺☺Merhaba kizlar,
Hayirlisiyla yarim yila dugunum olacak. Mutfak icin herhangi birsey almadim. Aileme cok yuk olmak istemiyorum. Ama ceyiz bu sonucta en ucuza da kacamam. Fiyat performans acisindan karli alisverisler yapmak istiyorum. Bernardo, karaca, kutahya, esse vb. magazalara bu aralar kac kez gidip geldim. Cok kararsizim tabii. Beraber hazirlayalim ve ben aldiklarimi bu mesaj uzerinde(yanlarina + - koyarak) guncelleyeyim diyorum. Siz de indirim acisindan bu aylarda mi almaliyim yoksa ilerleyen aylarda(kis mevsiminde, kisa dogru ya da) daha da indirime girer mi, cunku sonucta bayagi para vericez ve sonradan indirime girerse uzulurum herkes gibi...
Liste (buyuk parcalar):
Herkesin butcesi gelirine gore olacak biliyorum ama yine de ufak bir anket yapmak istedim :)
- Misafir için 12 kişilik yemek takımı -
- 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı -
- Gündelik için 6 kişilik yemek takımı -
- 6 kişilik kahvaltı takımı -
- 6 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı -
- Tencere seti -
- Blender seti -
- Tost makinesi -
- Cay makinesi -
Ben
12 kisilik yemek takimi
12 kisilik catal bicak seti
6 kisilik kahvalti takimi
7 parca granit tencere setinin yer aldigi "karaca ring evlilik paketi"ni dusundum. Fiyat 1800 tl (kirik parca garantisi, paslanmaya karsi garanti vs mevcut, degisim mumkun)
18 parcalik celik tencere seti ariyorum fakat fiyatlar cok pahali geldi bana... Soyle 500tl etrafinda dolasan bir set ariyorum. Onerilerinize acigim..
Blender seti, tost makinesi, cay makinesi icin de yine max 500tl olacak birseyler ariyorum.
Yani ben bu kismi 2500 - 3000 tl ye alabilmek niyetindeyim.
Yardimlariniza cok ihtiyacim var, gelin halledelim su isi el birligiyle
merhaba kullanmaya başladınız mı çeyiz için mi aldınız? bende dün bernardo dan almaya niyetlendim ama forumlarda kötü yorumlar okudum hep. ürünler eksik geliyormuş, kırık ürünler ok uzun sürede değiştirmiyorlarmış , yok desenler atıyromuş felan. siz memnun musunuz?ben takımımı bernardodan almıştım komple ceyiz zseti .yemek takımı ,kahvaltı takımı ,tencere seti ,düdüklü, cezve takımı, çatal bıçak takımı 2100 lira civarı birşeydi.
ama misafir için alınan yemek takımı kadar saçma birşey yokmuş gerçekten
merhaba kullanmaya başladınız mı çeyiz için mi aldınız? bende dün bernardo dan almaya niyetlendim ama forumlarda kötü yorumlar okudum hep. ürünler eksik geliyormuş, kırık ürünler ok uzun sürede değiştirmiyorlarmış , yok desenler atıyromuş felan. siz memnun musunuz?