Çeyizimi buraya sermeye karar verdim, Düşüncelerinizi merak ediyorum

Gule gule saglik ve huzurla kullanin insallah. Ben ozellikle nevresimlere bayildim, masallah.
Tencerelere cok denmis ama yillar icinde her boyu gerekli bence. Benim annem neredeyse 30 senedir ayni celik tencereleri kullaniyor. Ama cayci aldiysaniz keske kettle almasaydiniz. Cayciyi kettle olarak da kullanabilirsiniz, mutfakta bosuna yer kettle icin. Nacizane gorusum.

Ben bayıldım ama biraz abartı geldi yemek takımı... Normal yaşantıda nasıl kullanacaksınız onu ya da ben bilmiyorum bizim böyle değil. Ayrıca kahve makinesi alman daha mantıklı. Güle güle kullan tencereler bayağı bir yer kaplayacak

Teşekkür ederim :) Çok haklısın lakin akıl edemedim o kadar arastırmalara ragmen ben de aynı hataya düştüm

Teşekkür ederim misafir yemek takımından bahsediyorsun sanırım pişmanım aldıgıma keske almasaydım diyorum

Nevresim takımlarıma artık ara vermeyi düşünüyorum 9u tamamladım :)
Ütü ve süpürgeyi de aldıgıma göre geriye banyo için gerekli olan şeyler ve mutfağın ıvır zıvırları kaldı

Eklentiler

• IMG_2747.JPG
    26,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_2748.JPG
    25,2 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_2749.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_2750.JPG
    18,3 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_2751.JPG
    33,3 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_2752.JPG
    52 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_2753.JPG
    27,9 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_2754.JPG
    15,2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_2755.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 117
Benimde tencerem bundan cok..
Kullanamiyorum iki ksiiyiz..
Bir 20 sene bisey almamam gerekiyor ki bunlari kullanayim

Teşekkür ederim misafir yemek takımından bahsediyorsun sanırım pişmanım aldıgıma keske almasaydım diyorum
Güle güle kullan canım; hepsi çok güzel gözüküyor,özellikle nevresimlere bayıldım, ben de benzer şeyler alıyorum:) Bence misafir yemek takımın da güzel. Değiştirme imkanın yoksa parasına da artık üzülme. Evet, biraz fazla olmuş ama hepimiz bazı ürünleri alırken bunu yaşayacağız. Gayet güzel ve şık ve bence.:)

Hepsi çok güzel çok beğendim güle güle kullanın ortalama ne kadara mal ettiniz

Nevresimlerin dokusu nasıl? Kullanmadın muhtemelen ama kullanan varsa da cevaplayabilir. Bende beğeniyorum desenlerini. Çok güzeller. Güle güle kullan bu arada.

Sadece tencereler çoook fazla bi takım granit al yeter. Yada o Çelik seti annende bırak. Bide kahvaltı takımı ikitane sanırım o da fazlalık. Gerek yok yani. Nevresimler güzel o yastıkta fil mi vardı ne markası adı nedir beğendim onu.
Güle güle kullan.
Aaa bide kettle ı değişirsen Bosch un cam olanı al derim. Plastik kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…