Ayiptir sormasi bukadar tencereyi napicaksiniz
Guzel gunlerde kullanin bu arada
InsAllah canim. Cok kalabalik ama yerin varsa guzel niye olmasin. Ben daralirdim o kadar tencere arasindaÇelik ve granit sahanlarda eşimle birlikteyken,
Diğer tencerelerde misafirlere kalabalık olduğumuz zamanlarda yemek yaparım diye düşünüyorumumarım başarabilirim
Hiç bu açıdan düşünmemiştim daha şimdiden sığdıramıyorum bi yere haklısınInsAllah canim. Cok kalabalik ama yerin varsa guzel niye olmasin. Ben daralirdim o kadar tencere arasinda
Ben çok beğendim canım güle güle kullan :) bende de hem 4 parça çelik hem de 7 parça granit tencere seti var. Ayrıca bir de Tefal pilav tenceresi var :) Çok dayanıklı ürünler uyzun yıllar kullanırsın bence :) Kırmızı pike takımına ayrıca bayıldım . bu model benim de listemdeydi ama 1 tane pike hakkım kaldı, şimdi emin olamıyorum :)
Güle güle kullan
gecelik pijama takımı şeyler çok önemli sakın unutma nevresim takımın 5 tane ise az olmuş tencere takımların ideal .
Hepsi çok güzel
Güle güle kullan inşallah
Merhaba canim, guzel secimler gule gule kullan. Nevresimlerin hangi marka? Bayildim:) buarada misafir ckb bernardo takimlarimiz ayni:))
Neden pismansin canim?Karaca home tekstil ürünleri de ben de cok begenerek aldım :) ama misafir yemek Takımı su takımı çkb ye 3.500 verdiğim için pişmanım