• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizime bugün aldıklarım..yorumlarınızı bekliyorum :)

oooYaGMuRooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
397
3
116
Herkese merhaba:3:

bugün en sonunda yıllardır alıp almamak da kararsız kaldığım yemek takımını aldım..Bernardo'dan Paris Antique yemek takımı, yanında çatal - bıçak seti ile beraber, 800 TL hediye çeki verdiler..

ayrıca tefalden tencere seti de aldım.. böylece tencere setlerim tamamlanmış oldu..

$paris antique1.webp$parisantique2.webp$parisantique3.webp$dj smooth.webp$smooth.webpEki Görüntüle 346283

canım güle güle kullan çeyizlerin çok güzeller paris benimde hayalimdi ama artık benning istiyorum ama çok şık bir set ne kadara aldın canım bernardodan

canım güle güle kullan çeyizlerin çok güzeller paris benimde hayalimdi ama artık benning istiyorum ama çok şık bir set ne kadara aldın canım bernardodan

çok teşekkürler :)

3198 TL yemek takımı ve çatal bıçak seti beraber, 800 TL hediye çeki.. (2499-yemek takımı / 699-çatal bıçak seti)

o hediye çekine de günlük yemek takımı, bardak seti vs.. almayı düşünüyorum..

aslında geçen sene 2000 tl ye kadar düşmüş fiyatı ama ben yine daha pahalı almış oldum :/

yemek takımın çok şık çok asil duruyor... tefal tencere setinde çok güzel..

güzel günlerde kullan sevdiğinle canım :)

sana da çok teşekkürler tatlım.. bende o asil havasına bayıldım zaten :16:

Güle güle kullan canım Allah ağzının tadını bozmasın.. Güzel sofralar hazırlayıp :56: hoş sohbetler etmen dileğiyle.. :16:

ÇOOOOOOK ŞIK BİR YEMEK TAKIMI BEN OLSAM BUNU KULLANMAYA KIYAMAZDIM GALİBA :1::1:NEYSE ŞAKA BİR YANA GÜLE GÜLE KULLAN CANIM ALDIKLARINI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN:nazar:

yemek takımı çok zarif asil bi modell ama kare modeller bulasık makinasında sorun yaratıyo diye duymustum kare modeli sewdigim halde uvarlak aldım kahvaltı takımımı kare almıştım

çok teşekkürler hepinize güzel dilekleriniz için :16:

benim pek bilgim yok bulaşık makinesinde sorun olur mu diye ama napiym sığmayan parçalar olursa elde yıkarım :18:

yemek takımı çok zarif asil bi modell ama kare modeller bulasık makinasında sorun yaratıyo diye duymustum kare modeli sewdigim halde uvarlak aldım kahvaltı takımımı kare almıştım

bende duydum onu.. yuvarlak aldım yemek takımımı.. sanırım köşelerinden kırılma çatlama oluyor diye ama dikkatli kullanılırsa birşey olmaz heralde .. gerekirse elde yıkanır artık.. ben cesaret edemedim ama

diğerlerine göre çok şık olması durumu cazip hale getiriyor :)

ah bu yemek takımı :) çok düşündüm bende bu modeli çok begeniodum hala da cok begeniyorum ama bana kısmet olmadı bende daha sonra karacadan aldım.ama inş sana kendi gibi bir ömür güzellik, mutluluk getirir canm

ah bu yemek takımı :) çok düşündüm bende bu modeli çok begeniodum hala da cok begeniyorum ama bana kısmet olmadı bende daha sonra karacadan aldım.ama inş sana kendi gibi bir ömür güzellik, mutluluk getirir canm

amin ..

çok sağol güzel dileklerin için tatlım:16:

sende güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah..

Cok guzelllll!! Gule gule kullan! :nazar:
Benimde aklimda bu yemek takimi vardi, sevgilim begenmedi... Baskasina bakicakmissiniz peh. Bisi diyemedim, yemekleri o yapicak zaten. :ssz:

Back
X