Çeyizime ben neler aldım ? ;)

Yakın mı uzak mı bilmem aileme ve bana göre değişiyor bir şey yapmak istesem herkes daha çok var diyor 2 aydan az kaldı sen karar ver canım :)

Hic bi sey kalmamis Valla Allah mesud etsin :)

harika bende vodooo bicak seti istiyorum ama hala alamadim

Onun hem adama hem kalbe saplananı varmış kalplide de gözüm kaldı çok güzeller insan hangisini alıcağını şaşırıyor gerçi bıçak setlerinde çok çeşit yok bunun birde kelebeklisi vardı

Onun hem adama hem kalbe saplananı varmış kalplide de gözüm kaldı çok güzeller insan hangisini alıcağını şaşırıyor gerçi bıçak setlerinde çok çeşit yok bunun birde kelebeklisi vardı

yaaa(gecen sene 79 tl idi artik bulamiyorum simdi baktim ve yok nette cok uzuldum(

https://www.hergunyeniurun.com/hesabim.html
site burasi daha once 79 tlye vardi gecen sene bu sene cosmus fiyatlari.

adamlı 49, kalpli 79 tl daha önce burdan alışveriş yapmadım maalesef ben de benim bıçak setime 130 tl vermiştim o yüzden normal geliyor tabi bıçakların kalitesi önemli sanki bir konuda bu setten bahsetmişlerdi biri bıçakların kalitesini sormuştu forumda olması lazım

bıcak klitesini cok umursamiyorum o tipte ibşi benim olsun istiyorum sadece

maalesef olmadi hesap numarasi yanlismis banka hesabim geri gonderdi bana parayi neyseki ne kaziklandim ne de alabildim npalim kısmet degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…