Hepsi cok guzel gule gule kullan dugun yakin mi bari :)
Yakın mı uzak mı bilmem aileme ve bana göre değişiyor bir şey yapmak istesem herkes daha çok var diyor 2 aydan az kaldı sen karar ver canım :)
En sevdiklerimden bıçak setimi unutmuşumEki Görüntüle 1058316
harika bende vodooo bicak seti istiyorum ama hala alamadim
Onun hem adama hem kalbe saplananı varmış kalplide de gözüm kaldı çok güzeller insan hangisini alıcağını şaşırıyor gerçi bıçak setlerinde çok çeşit yok bunun birde kelebeklisi vardı
yaaa(gecen sene 79 tl idi artik bulamiyorum simdi baktim ve yok nette cok uzuldum (
var canım 200 tl demiş ama :S
Çoğu sitede tükenenler o fiyat zaten inş kandırılmazsın iyi şeyler düşün canım nasıl bir site ki araştır iyice yorumlara bak bakalımaz once 55 tl ye buldum kandrilmadiysam 5 gune haber verrim::>
Çoğu sitede tükenenler o fiyat zaten inş kandırılmazsın iyi şeyler düşün canım nasıl bir site ki araştır iyice yorumlara bak bakalım
https://www.hergunyeniurun.com/hesabim.html
site burasi daha once 79 tlye vardi gecen sene bu sene cosmus fiyatlari.
adamlı 49, kalpli 79 tl daha önce burdan alışveriş yapmadım maalesef ben de benim bıçak setime 130 tl vermiştim o yüzden normal geliyor tabi bıçakların kalitesi önemli sanki bir konuda bu setten bahsetmişlerdi biri bıçakların kalitesini sormuştu forumda olması lazım
adamlı 49, kalpli 79 tl daha önce burdan alışveriş yapmadım maalesef ben de benim bıçak setime 130 tl vermiştim o yüzden normal geliyor tabi bıçakların kalitesi önemli sanki bir konuda bu setten bahsetmişlerdi biri bıçakların kalitesini sormuştu forumda olması lazım
maalesef olmadi hesap numarasi yanlismis banka hesabim geri gonderdi bana parayi neyseki ne kaziklandim ne de alabildim npalim kısmet degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?