Çeyizime ben neler aldım ? ;)

Seaslug

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
1.313
1.415
333
Nevresim, uyku seti ve battaniyeler

12 kişilik ve 6 kişilik yemek takımlarım - Kahvaltı Takımım
Eki Görüntüle 1055838

Çatak- Bıçak Takımları 12 kişilik 2 adet
Eki Görüntüle 1055853 Eki Görüntüle 1055857

Tencere Setleri

Diğer Mutfak Eşyaları
Eki Görüntüle 1055679

Ütü Masam

Elektirikli Ev Aletleri
Eki Görüntüle 1055858 Eki Görüntüle 1055869
Tekstil Ürünleri
İncili yemek takımı runner ve peçeteleriyle birlikte
Günlük masa örtüsü takımı peçeteleriyle birlikte
Deri runner ve amerikan servis takımı
Runner ve peçeler
Salon takımı
Havlu takımları bordo ve lacivert

Banyo

Son düzenleme:
ben de diyordum epeydir yeni çeyizler yok hosgeldin canım hayırlı olsun çeyizin Allah tamamına erdirsin

hoşgeldin cnm eşyalarının hepside çok güzeller güle güle kullan.. sondaki banyo setlerine bittim cnm allah ii günlerde kullanmak nasip etsin

canım gerçekten çok hoşmuş çeyizin, güle güle kullan :)

ütü masanı nerden aldın acaba

her şey çok güzel güzel günlerde kullan
yalnız o ütü masan ütü masası dışında her şey için kullanılır hiiiçç ütü yapılamıyor onun üstünde

canım gerçekten çok hoşmuş çeyizin, güle güle kullan :)

ütü masanı nerden aldın acaba

Çok teşekkür ederim canım ütü masamı internetten aldım ahşap ütü masası diye aratırsan bulabilirsin benim aldığım sitede tükenmiş aynısını iki katı fiyatıyla başka siteler satıyor ben 176 tl ye almıştım

mutfağa çöp kutusu al birde, çok gerekli canım...
güle güle kullan inşaallah hepsinide:)
çöp kutusunu bir büyük ayakla basmalı kapaklı olanlardan al yere diye(iyisinden olsun),
birde tezgaha küçük sallanan kapaklılardan al onu bunu atmaya diye:)
bu dediklerim sadece benim sana önerilerim, sen bilirsin yinede.

her şey çok güzel güzel günlerde kullan
yalnız o ütü masan ütü masası dışında her şey için kullanılır hiiiçç ütü yapılamıyor onun üstünde

Ütü masası yorumlarını okumuştum kullananlar memnundu benimde aklıma kat yerleri iz yaparmı diye takılmıştı ama üzerine ütü masası bezi geçirince dümdüz oldu çok ütü yapıcağımı zannetmiyorum zaten

sorun yok o zaman :)

Evet onlar kaldı eksik teşekkürler hatırlatman için banyoya da almam gerek malesef aldığım setlerin fırçası da çöp kovasıda yoktu ne yapıcağımı düşünüyorum şimdi her iki sete de uygun çöp kovası ve fırça önerilerinize açığım

hepsi çok güzel canım güle güle kullan çoğu benimkilerle aynı karacanın takımları bievin baharatlık takımı paşabahçenin yılbaşı serisinden olan kırmızı bardaklar bende aynılarından aldım nerdeyse mutfağımın tamamı kırmızı mutlulukla kullanırsın inşallah

cok cici cicilerin
güle güle kullan cicim

Herşey çok güzel özellikle 2.modelde küçük kalpli nevresiminize bayıldım hangi markanın acaba sakıncası yoksa aşkla kullanın hepsini

Herşey çok güzel özellikle 2.modelde küçük kalpli nevresiminize bayıldım hangi markanın acaba sakıncası yoksa aşkla kullanın hepsini

Çok teşekkür ederim canım o Nevresim takımı Özdilek pamuk saten görünüşü kadar dokusu da çok güzel en çok onu sevdim ben de :)

Çok teşekkür ederim canım o Nevresim takımı Özdilek pamuk saten görünüşü kadar dokusu da çok güzel en çok onu sevdim ben de :)

Herşeyiniz güzel güle güle kullanın ben bir göz atayım rengi modeli harika bu renk tonlarında arıyordum pamuk saten 2 tane var aslında pamuk olsun sadece diye düşünüyorum ama bir bakayım yinede çok teşekkürler

çook güzel şeyler almışsın canımm özellikle baharatlıklarını çok beğendimm..mutlulukla kullanın

Hepsi cok guzel gule gule kullan dugun yakin mi bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…