- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Asıl konuma geçmeden önce 6 yıl öncesini özet geçeyim , o zamanlar buraya üye değildim ve aldıklarımın fotoğrafını çekmemiştim ..
Çeyizimde ;
Çeliklerimi Hisar'dan
Cam ürünlerimi Paşabahçe'den
Sakla kabı , çamaşır kurutmalık , sebze kurutucu , blender seti , kesme tahtası , seramik bıçağımı Tefal'den
El yüz banyo havlularımı Home sweet home ve Kervan'dan
Battaniyemi Kervan'dan
Porselen baharatlıklarımı , kupalarımı Güral'dan
Porselenlerimi ve şamdanımı Kütahya Porselen ve Cemile Store'dan
Ütümü Philips Azur'dan
Nevresimlerimi ve pikemi Sarev , home sweet home , english home , madame coco dan almıştım ..
Hepsinden çok memnunum
Yıpranma , solma , renk karışması , bardaklarda çizilme vs gibi hiç bir sorunla karşılaşmadım çok şükür ..
Ve tüm bu saydıklarımı düğüne son 2-3 hafta kala kendi mağazalarından almıştım .. Hem de öncesinde hiç araştırma yapmamıştım .. Bu kısmı belirtmemin sebebi yeni çeyiz hazırlayacakların az zaman kalsa bile boşuna strese girmemesi için
Tülbent , patik , lif genelde hediye gelmişti ve annem kermeslerden almıştı ..
Zaten bunlar en kullanılmayan şeyler ya da ben de öyle oldu , bunları da 1,5 yıl önce sadeleşme adına verdim ..
Şimdiii gelelim konuyu açma sebebime
Yaklaşık 1 yıl önce betonarme iken 1+1 yazlık aldım , teslimine az zaman kaldı ..
Bu süreçte yavaş yavaş alışverişler yaptım , hâlâ bir sürü eksik var ..
İki yıla yakın süredir burada birikim topiklerini takip ediyorum
Amacım ; hem uygun hem kaliteli az öz ürün almak ..
İnşaAllah bu aldıklarım mutlu huzurlu neş'eli günlerimize şahitlik yapsınlar . Amin ..
Çeyizimde ;
Çeliklerimi Hisar'dan
Cam ürünlerimi Paşabahçe'den
Sakla kabı , çamaşır kurutmalık , sebze kurutucu , blender seti , kesme tahtası , seramik bıçağımı Tefal'den
El yüz banyo havlularımı Home sweet home ve Kervan'dan
Battaniyemi Kervan'dan
Porselen baharatlıklarımı , kupalarımı Güral'dan
Porselenlerimi ve şamdanımı Kütahya Porselen ve Cemile Store'dan
Ütümü Philips Azur'dan
Nevresimlerimi ve pikemi Sarev , home sweet home , english home , madame coco dan almıştım ..
Hepsinden çok memnunum
Yıpranma , solma , renk karışması , bardaklarda çizilme vs gibi hiç bir sorunla karşılaşmadım çok şükür ..
Ve tüm bu saydıklarımı düğüne son 2-3 hafta kala kendi mağazalarından almıştım .. Hem de öncesinde hiç araştırma yapmamıştım .. Bu kısmı belirtmemin sebebi yeni çeyiz hazırlayacakların az zaman kalsa bile boşuna strese girmemesi için
Tülbent , patik , lif genelde hediye gelmişti ve annem kermeslerden almıştı ..
Zaten bunlar en kullanılmayan şeyler ya da ben de öyle oldu , bunları da 1,5 yıl önce sadeleşme adına verdim ..
Şimdiii gelelim konuyu açma sebebime
Yaklaşık 1 yıl önce betonarme iken 1+1 yazlık aldım , teslimine az zaman kaldı ..
Bu süreçte yavaş yavaş alışverişler yaptım , hâlâ bir sürü eksik var ..
İki yıla yakın süredir burada birikim topiklerini takip ediyorum
Amacım ; hem uygun hem kaliteli az öz ürün almak ..
İnşaAllah bu aldıklarım mutlu huzurlu neş'eli günlerimize şahitlik yapsınlar . Amin ..