kızlar 2 sene sonra düğünüm olacak fakat ben çeyiz işine pek giremedim daha.Aslında annem ben okurken almış bişiyler fakat ben kendim yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum.Mesela modası geçmeyecek şeyler neler?
Mutfak için ıvır zıvırları rengarek mi alsam yoksa hepside aynı renk mi olmalı?
Aslında rengarenk şeyler istiyodum ama bugün bi arkadaşım birinin çeyiz sermesine gitmiş ve bana söylediği şuydu'o kadar sene çeyiz düzdü ama çeyizlerin birbiriyle alakası yok beğendiğini almış kimisi ahmet kimisi mehmet hiç beğenmedim hiçç'dedi.
Bu benim kafamı çok karıştırdı yaa:26:
Bu konuda çok yeniyim yardımlarınızı bekliyorum canlar
canım bende başladım 2 yıl sonra düğünüm inşallah. açtığım başlıktan görebilirsin aldıklarımı. bende beğendiklerimi alıyorum. açıkcası aldıklarımı iyi ki almışım diyorum. bence sende beğendiklerini al. önce bak araştır istediğin renkleri belirle alışverişini ona göre yaparsın. renkli bi mutffak mı yoksa kırmızı siyah veya beyaz mı ? onun gibi işte.
bencede canım
Şu Kış Çıksın..
Yaza Bende Yaptırıyorum..
Yerler Siyah Zaten..
Alt Dolaplar Beyaz, Kullanım Alanı Tezgah Siyah, Üst Dolaplar Beyaz Olacak
Tüm Evim Siyah Beyaz..
kızlar 2 sene sonra düğünüm olacak fakat ben çeyiz işine pek giremedim daha.Aslında annem ben okurken almış bişiyler fakat ben kendim yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum.Mesela modası geçmeyecek şeyler neler?
Mutfak için ıvır zıvırları rengarek mi alsam yoksa hepside aynı renk mi olmalı?
Aslında rengarenk şeyler istiyodum ama bugün bi arkadaşım birinin çeyiz sermesine gitmiş ve bana söylediği şuydu'o kadar sene çeyiz düzdü ama çeyizlerin birbiriyle alakası yok beğendiğini almış kimisi ahmet kimisi mehmet hiç beğenmedim hiçç'dedi.
Bu benim kafamı çok karıştırdı yaa:26:
Bu konuda çok yeniyim yardımlarınızı bekliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?