• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Çeyize İndiksiyonlu ocak mı, vitroseramik ocak mı, cam ocak mı?

Ceylanmecit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
3
0
16
26
Kızlar iyi günler.
Kullananlar yardımcı olabilir mi? İndiksiyonlu ve vitroseramik için daha çok araştırma yapıyorum kullanımı temizliği daha kolay diye yazıyor tecrübelerinizi yazar mısınız? Ayrıca sadece elektrikli modelleri mi var? Doğalgazlı da olduğu yazıyor internette ama bulamadım. Elektriklisi var ise 1 aylık tüketim ücreti ne kadar geliyor? :KK64:

Yardımcı olacak kimse yok mu? :KK12:
Merhaba, cam ocak bence pek kullanışlı değil açıkçası. Siemens marka kullanıyoruz fakat uygun olmayan emaye ya da alüminyum bir tavayı bir kez kullandığımız için çatlama oldu maalesef. Yine de tercih ederseniz mutlaka uygun malzeme kullanın. Elektrik tüketimimiz çok artmadı galiba, çok dikkat edemedim o kısmına.

Merhaba, cam ocak bence pek kullanışlı değil açıkçası. Siemens marka kullanıyoruz fakat uygun olmayan emaye ya da alüminyum bir tavayı bir kez kullandığımız için çatlama oldu maalesef. Yine de tercih ederseniz mutlaka uygun malzeme kullanın. Elektrik tüketimimiz çok artmadı galiba, çok dikkat edemedim o kısmına.
Cevabınız için teşekkür ediyorum peki vitroseramikte aynı mı? Onun için hepsi uygun diyorlar ama bilemedim. :KK16:

Back
X