- 25 Haziran 2018
- 413
- 1.220
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Ben elektrikli şeyleri sona bırakmayı düşündüm diğerlerini bitirip ona başlayacağım.. İlk mutfak mı dersiniz yoksa tekstil mi gönlüm tekstile kayıyor ama bilemiyorum yoksa karışık mı alayım indirimde gördüklerimiTencere takımınızı alabilirsiniz onlar pek modası geçecek türden olmuyor ama hemen evlilik yoksa yemek takımınızı almayın derim onun parasını kenara koyun çünkü sürekli modeller değişiyor blender setinizi tost makinanızı saç kurutma makinası gibi küçük ev aletlerinizi alabilirsiniz.
Çeyiz paketi istemiyorumYemek takımı, tencereler, tekstil tabi, süpürge falan. Yani alabilme imkanınız varsa. Çeyiz paketleri oluyo mutfak kısmında. Onları da inceleyebilirsiniz.
Evet karışık alın tekstilden çok mutfak ürünleri daha çok sanki çeyizde indirimde gördükçe alın karışık keyifle kullanacağınız günler olsun inşallahBen elektrikli şeyleri sona bırakmayı düşündüm diğerlerini bitirip ona başlayacağım.. İlk mutfak mı dersiniz yoksa tekstil mi gönlüm tekstile kayıyor ama bilemiyorum yoksa karışık mı alayım indirimde gördüklerimi
Yemek takımım kahvaltı takımlarım hep KaracaKaracayı pek tercih etmediler o yüzden hiç bakmadım ama bakacağım tavsiye edeni de etmeyeni de çokmuş ortak nokta bakmak
Peki nevresim takımı 3-5 tane yeter mi önerdiğin marka var mılif 10 tane yeter diye düşündüm ama bilemem porlandda hepsini bende beğenmiyorum botanical ve forvestti sanırım bunları beğeniyorum ama alamıyorum bakmakla yetiniyorum şimdilik
Nasıl istersenizÇeyiz paketi istemiyorumistemediğimiz parçalar olabiliyormuş.. İlk önce banyo ve yatak odasını bitirsem nasıl olur?
Evet kastettiğim bu zaten, magnoliayı çok seviyorsanız tabii ki alırsınız, hem de iki adet gayet makul olmuş sizin için. Mesela antik doğal taş tencere de eminim herkesin çeyizinin olmazsa olmaz parçası değilYaaa siz nasıl güzel insanlarsınız öyle..Üşenmeyip bu kadar ayrıntılı anlatmanız beni aşırı mutlu etti❤ Öncelikle magnolia kasesi 2 adet almıştım büyük boyunu magnoliayı ikimiz de çok seviyoruz diye.. Yemek takımı beğendiğim var ama 1 adeti bile bana çok fazla geliyor o yüzden onun alacağım güne kadar bitmemesini istiyorum porlandda botanical serisi çünkü hem sade hem şık bir şey arıyordum tek orada buldum Karacaya hiç bakmadım kimse önermiyor diye onu ilk başta direkt elemiştim ama takımınıza bayıldım ❤ 12 kişilik takım alırım diye düşündüm bir de 6 kişilik bu kadar yeterli diye tahmin ediyordum hani hem günlük kullanım için hemde misafir için ortak olması geçiyordu bir tane de günlük kahvaltı takımı ve misafir kahvaltı takımı pasta tabağı alanda var ben fincan takımını bile aynı modelden iki adet almayı düşünüyorum zaten bir tane hediye geldi Birtane de kendim aldım.. Tenecere olayına hiç bakmadım ama zwilingi öneren çok oldu.. Çatal bıçak takımına baktım ama ilk önce yemek takımı lazım bana ona göre uygun fiyatlı takım almak istiyorum.. O yüzden mutfak gözümü çok korkutuyor ya birbirine uymazsa diye düşünüp duruyorum.. Nevresim takımı ve havlulardan başlamayı düşünüyorum hem az ve pekte uyuma gerek olmuyor.. Hemde banyo olsun yatak odası olsun nasıl olacağına karar verdim renk tonlarının.. Sepetlerim hasır vs orası tamam.. Önerdiğiniz nevresim için marka var mı? Varsa hemen yazın Elektrikli aletlerle girmiyorum yeni modelleri çıkıyor her sene diye sona bırakmayı düşünüyorum
Amin çok teşekkür ederimEvet karışık alın tekstilden çok mutfak ürünleri daha çok sanki çeyizde indirimde gördükçe alın karışık keyifle kullanacağınız günler olsun inşallah
10 sene miiiiYemek takımım kahvaltı takımlarım hep Karacaben biraz Karacacıyım şansım da yaver gitti hatta bulaşık makinasından tabakları hızlı hızlı yerleştirirken kaç kez tezgaha şak diye çarptı tabaklarım kırılmadı çok şükür hatta dedim amma sağlam yapmışlar hee 10 senedir kullanıyorum makinada yıkamama rağmen hiç çizilmediler şuanki ürün kalitesine bilemem tabi de ben 10 sene önce almıştım tencerelerim de ilk günki gibi güzeller araştırın öyle alın bir de model de hangi markada beğenirsiniz o da var belki başka markanın modelini beğenirsiniz çatal bıçak takımım da Karaca ama onu tavsiye etmem mesela makinada çabuk çizildiler şuanki hallerini hiç beğenmiyorum
Hahaha teşekkür ederimKaraca Home Pudra Saten Çift Kişilik 7 Parça Uyku Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Karaca Home Pudra Saten Çift Kişilik 7 Parça Uyku Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Karaca Home Mihrimah Gold 11 Parça Çeyiz Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Karaca Home Mihrimah Gold 11 Parça Çeyiz Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Karaca Home Naya Pudra 11 Parça Çeyiz Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Karaca Home Naya Pudra 11 Parça Çeyiz Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Karaca Adelina 60 Parça 12 Kişilik Kare Yemek Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Karaca Adelina 60 Parça 12 Kişilik Kare Yemek Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Karaca Royal Bee 32 Parça 6 Kişilik Kare Kahvaltı Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Karaca Royal Bee 32 Parça 6 Kişilik Kare Kahvaltı Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Karaca Bio Diamond 7 Parça Tencere Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Karaca Bio Diamond 7 Parça Tencere Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bacım direkt böyle atiyim dedimKaraca 4lü Hatır Hüp Kahve Makineli Elektrikli Çeyiz Seti Rosegold Fiyatı - Trendyol
Karaca 4lü Hatır Hüp Kahve Makineli Elektrikli Çeyiz Seti Rosegold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok teşekkür ediyorumNasıl isterseniztercih size kalmış. Zaten bi yerden başladınız mı gerisi de geliyor zaten. Allah kolaylık versin canım, ben fikir sundum sadece
Taş tenecere olayını ilk defa duydum güveç almayı düşünüyordum kaselerini aldım ama büyük tenceresi kaldı onu da dediğinizden alabilirim bayıldımmm...Evet kastettiğim bu zaten, magnoliayı çok seviyorsanız tabii ki alırsınız, hem de iki adet gayet makul olmuş sizin için. Mesela antik doğal taş tencere de eminim herkesin çeyizinin olmazsa olmaz parçası değilama güveç tarzı şeylerde yemek yapmayı çok seven biriyim. Yeri gelmişken bahsedeyim siz de seviyorsanız Nehir'in sanırım ilk ve tek ürettiği doğal kaya parçalarından yapılmış yüzde yüz el işçiliği taş tencereleri var. Güveç bazen kolay kırılabiliyor ve elektirikli ocaklara uygun değil. Ben indirimde buldum aklinizda varsa böyle bir şey öneririm
Eki Görüntüle 2733718
Karaca markasına gelince evet ben de tencerelerini, mutfak ürünlerini, çatal kaşık takımlarını hiç sevmiyorum ama porselen konusunda bence başarılılar. :) zaten porselende bakmanız gereken malzemesinin mutlaka porselen olması (stoneware, seramik ya da cam değil) ve bulaşık makinesi/mikrodalgada kullanılmaya uygun olması. Yorumları da okursanız memnun kalmama ihtimaliniz yok :) Porland'ın botanical serisi.. Kim sevmez ki onu :) Ama dediğiniz gibi aşırı pahalı. 20 cmlik 1 pasta tabağı bile 70 lira. Ve bulaşık makinesi/mikrodalgada kullanılmaya uygun değil o ürünler. Zaten çok pahalı almanızı tavsiye etmem ama o parayı verseniz bile bulaşıkları elde yıkamak bence işkence. :) Hele bir de kırılırsa o kadar paraya eminim üzülürsünüz. Tavsiyem, 2 ya da 4 kişilik pasta tabaği seti yapmanız indirimde gördükçe :) Hem içinizde kalmaz hem kullanışlı olur sizin için. Ya da fincanları da var o serinin 2 kişilik set yapabilirsiniz kendinize :)
Nevresim olarak english home önermiyorlar genelde. Ancak madame coco ve lcw home nevresimleri hem çok modern hem çok güzelmiş. (Yeni evlenen arkadaşımın tavsiyesiydi) tabi bunlar uygun fiyatlı olanlar. Biraz daha kaliteli derseniz özdilek, taç, bella maison iyi bu konuda. Yatak örtüsü seti almanızı tavsiye etmem onun yerine çift kişilik pikeler oluyor yine çok sade görünümlü. Onlardan tercih edebilirsiniz. Bunun gibi mesela :)Eki Görüntüle 2733711
Ancak bence ev tekstilinden başlamayın çünkü asıl maddiyat gerekenler mutfak gereçleri. Nevresim takımları çok sık indirime giriyor ve zamanla zevkiniz de değişiyor, bir de hediye de gelebiliyor. Düdüklü tencere mesela. Fiyatlarını takip edin sürekli, çok indirime girdiğini görürseniz kaçırmayın çünkü sık indirime giren şeyler değil bir kere alındığı için.
Bu arada rica ederim, heyecanlarınıza ortak olmak benim için de güzel bir duygu. :) Düğün ne zamana düşünüyorsunuz bu arada?
Evet 10 senedir kullanıyorum hep de makinada yıkıyorum tabaklar hiç çizilmedi tencerelerde maalesef hepsinde çizik oluyor çelik çünkü ama gayet yeni gibi duruyorlar ama çatal kaşık bir daha tercih etmem10 sene miiiihey maşallah.. Baya dayanmış
Tencerelerim makinada yıkayan biri değilim elimde yıkamayı tercih ediyorumEvet 10 senedir kullanıyorum hep de makinada yıkıyorum tabaklar hiç çizilmedi tencerelerde maalesef hepsinde çizik oluyor çelik çünkü ama gayet yeni gibi duruyorlar ama çatal kaşık bir daha tercih etmem
Ben de belli olmuyor elde de yıkıyorum ama yine de bişey olmadı ama şuanki üretimlerini bilmem sen yine araştır 10 yıl önceki kalite gibidir umarımTencerelerim makinada yıkayan biri değilim elimde yıkamayı tercih ediyorum
Ahahah biz de sadece nikah düşünüyoruz, sadece covidden dolayı değil zaten hayalimiz hep bu şekildeydi bu da bahanesi oldu ne güzel :) Benim ailem de benim aksime düğünü derneği çok sever, birbirimize çok bağlı büyük bir aileyiz hatta ilk torunlarıyım ama hatır gönül olsun diye yapılan şeyler büyüyor, önünü alamıyorsun. O yüzden bizi çok seven insanların bizim en mutlu olacağımız şekilde evliliğimizi gerçekleştirmemize saygı duymalarını bekliyorum:)Taş tenecere olayını ilk defa duydum güveç almayı düşünüyordum kaselerini aldım ama büyük tenceresi kaldı onu da dediğinizden alabilirim bayıldımmm...Yatak odası için takip ettiğim özdilek ve Bellamaison dı baya beğeniyorum ürünlerini.. Porland için söylediğinizi yapacağım yoksa içimde kalacak Düğünü bir sene sonra düşünüyoruz aslında düğün istemiyoruz ama aileler olunca isteklerini yerine getirmek gerekiyor
Sizin ki yine güzelmiş karışan yok.. Bizde damat bey tarafı düğün de düğün diyor annemler pek sorun yapmıyorlar bu isteğimze karşı ama büyük ihtimalle karşı tarafın istediği olacakAhahah biz de sadece nikah düşünüyoruz, sadece covidden dolayı değil zaten hayalimiz hep bu şekildeydi bu da bahanesi oldu ne güzel :) Benim ailem de benim aksime düğünü derneği çok sever, birbirimize çok bağlı büyük bir aileyiz hatta ilk torunlarıyım ama hatır gönül olsun diye yapılan şeyler büyüyor, önünü alamıyorsun. O yüzden bizi çok seven insanların bizim en mutlu olacağımız şekilde evliliğimizi gerçekleştirmemize saygı duymalarını bekliyorum:)
Var var olmaz mı seneye inşallah düğün olacak.. Yavaştan başladım. Ben para biriktiremiyorum maalesef o yüzden elime ne geçerse alıyorumdamat adayı varsa başlayın derim. ben istemeden sonra başladım almaya mutfaktan başladım.hala da devam ediyorum. büyük parçaları daha alamadım. işsizim para sıkıntım var. küçükleri bim,şok,a101 ,migros topluyorum buldukça.eş adayı yoksa para biriktirin ben biriktirmedim pişmanım.