Evet kastettiğim bu zaten, magnoliayı çok seviyorsanız tabii ki alırsınız, hem de iki adet gayet makul olmuş sizin için. Mesela antik doğal taş tencere de eminim herkesin çeyizinin olmazsa olmaz parçası değil

ama güveç tarzı şeylerde yemek yapmayı çok seven biriyim. Yeri gelmişken bahsedeyim siz de seviyorsanız Nehir'in sanırım ilk ve tek ürettiği doğal kaya parçalarından yapılmış yüzde yüz el işçiliği taş tencereleri var. Güveç bazen kolay kırılabiliyor ve elektirikli ocaklara uygun değil. Ben indirimde buldum aklinizda varsa böyle bir şey öneririm
Eki Görüntüle 2733718
Karaca markasına gelince evet ben de tencerelerini, mutfak ürünlerini, çatal kaşık takımlarını hiç sevmiyorum ama porselen konusunda bence başarılılar. :) zaten porselende bakmanız gereken malzemesinin mutlaka porselen olması (stoneware, seramik ya da cam değil) ve bulaşık makinesi/mikrodalgada kullanılmaya uygun olması. Yorumları da okursanız memnun kalmama ihtimaliniz yok :) Porland'ın botanical serisi.. Kim sevmez ki onu :) Ama dediğiniz gibi aşırı pahalı. 20 cmlik 1 pasta tabağı bile 70 lira. Ve bulaşık makinesi/mikrodalgada kullanılmaya uygun değil o ürünler. Zaten çok pahalı almanızı tavsiye etmem ama o parayı verseniz bile bulaşıkları elde yıkamak bence işkence. :) Hele bir de kırılırsa o kadar paraya eminim üzülürsünüz. Tavsiyem, 2 ya da 4 kişilik pasta tabaği seti yapmanız indirimde gördükçe :) Hem içinizde kalmaz hem kullanışlı olur sizin için. Ya da fincanları da var o serinin 2 kişilik set yapabilirsiniz kendinize :)
Nevresim olarak english home önermiyorlar genelde. Ancak madame coco ve lcw home nevresimleri hem çok modern hem çok güzelmiş. (Yeni evlenen arkadaşımın tavsiyesiydi) tabi bunlar uygun fiyatlı olanlar. Biraz daha kaliteli derseniz özdilek, taç, bella maison iyi bu konuda. Yatak örtüsü seti almanızı tavsiye etmem onun yerine çift kişilik pikeler oluyor yine çok sade görünümlü. Onlardan tercih edebilirsiniz. Bunun gibi mesela :)
Eki Görüntüle 2733711
Ancak bence ev tekstilinden başlamayın çünkü asıl maddiyat gerekenler mutfak gereçleri. Nevresim takımları çok sık indirime giriyor ve zamanla zevkiniz de değişiyor, bir de hediye de gelebiliyor. Düdüklü tencere mesela. Fiyatlarını takip edin sürekli, çok indirime girdiğini görürseniz kaçırmayın çünkü sık indirime giren şeyler değil bir kere alındığı için.
Bu arada rica ederim, heyecanlarınıza ortak olmak benim için de güzel bir duygu. :) Düğün ne zamana düşünüyorsunuz bu arada?