- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hepsi gereksiz.onca ev aleti aldım dolaptan indirmiyorum resmen.kızartmayı fritözün temizliğiyle uğraşmak istemediğim için tavada yapıyorum,tost makinesini 1 kez kullandım,yoğurdumu evde kendim yapıyorum, ekmeği tavada yada fırında yapıyorum.bir tek alırsan oda et seven bir aile iseniz kıyma makinesi al.kıymaya çok hile karıştırılıyor çünkü.
evlendikten sonra ihtiyacın olunca gerçek lazım olan şeyler ne iimş daha iyi anlıyorsun.evlenmeden önce gördüğüm her şeyi almıştım.sonuç boşa masraf:))
ay gider alırım marketden paramam yazık uğraştığıma değme kuş mu kondurcak üstüne ..ve benim yorumum da şu şekilde yoğurt yapma makinasını şu arzumun varya ablamın arkadaşı kullanıyo çok memnunmuş meyveli yoğurtlar yapıyomuş çocuguna ablam bende yedım cok guzel oluyo falan dedı o da alcak ablam kullansn bende alıcam ama dıgerlerı felaket gereksız hayatta kullanmam onları
Kızlar kullanmayacağım şeyleri çeyizime almak istemiyorum. Katı meyve sıkacağı ve fritöz aldım ama çoluk çocuk olacağını ve hafta sonları kahvaltılarını düşünerek aldım :) Ama bazı şeylerde kararsız kaldım, bi de siz fikrinizi söyleyin bakalım
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi
ben 3,5 yıllık evliyim.bence bu yaptıklarının hepsi gereksiz.
ekmek fırında daha kısa sürede yapabilirsin.ben fırında yapıyorum
yoğurt evde mayalayabilirsin çok zor değil ben 8-9 aydır evde yoğurdumu yapıyorum
sürekli kıyma çekmeyeceksen kıyma makineside çok gereksiz.
dondurma yapma makinesini bilmiyorum ama buda bence gereksiz.
evlenmeden önce aldığım şeylerde oldu evlendikten sonra bazılarını kullandım bazılarını kullanmadım.
bence emin olmadığın durumlarda evlendikten sonraya bırak,mutfağın belki küçük olacak bunları sığdırman zor olabilir.
hem sürekli yeni şeyler çıkıyor almadan önce bi daha düşünmekte fayda var.
bu arada bence fritözde gereksiz tencerede kızartma yapıyorum zaten çok yapmıyorum.
fiyatı uygun olsaydı bi ara tefal actifry almayı düşünüyordum.
kızlar size yine bi sorum olacak. ben pike takımı, nevresim takımı, uyku seti falan aldım bi sürüüü. ama 4 mevsim denen bi setler var. onlardan da almama gerek var mı ki sizce?
Kızlar kullanmayacağım şeyleri çeyizime almak istemiyorum. Katı meyve sıkacağı ve fritöz aldım ama çoluk çocuk olacağını ve hafta sonları kahvaltılarını düşünerek aldım :) Ama bazı şeylerde kararsız kaldım, bi de siz fikrinizi söyleyin bakalım
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi