Çeyizde Fritöz Gerekli mi?

bendede yok fritoz gerekli görüp aldırmadım iikide aldırmamışım çünkü hiç ihtiyaç hissetmedim

bende almıcaktım
hatta cem'in kızartma tenceresini aldım
çok gerekli değil diye düşündüğümden
ama nişanlım sabahları seviyor ve isterimde dedi
işe giderken kokmak var işin içinde
kırk yılda bişey istedi çeyize al diye kıyamadım aldım...

Ben aldım tatlım valla şöyle bişey var kızartma tenceresinde harcadığın sürenin yarısını alır.Hem ben tefal aldım 250 tl verdim o zaman
memnunum yani.yağ saklama kabı falan var yağı süzüyo ve hiç kullanılmamış gibi tertemiz filtreliyo.bide ben çalışıyorum eve gelince hemen buzlktan bişeyler atıyorum içine hemencicik kızarıveriyor
tabi istersen çeyizden sonra al ama illa görülsün dersen hemen al işe yarar bişi sonuç itibariyle

canım arkadasların dedıgı gıbı kızartmayı ne sıklıkla yapacaksın??

ben aldım ıkıncı resımdekı korkmazın fritözünden..benım nısanlımın pazar kahvaltılarında olmazsa olmazıdır patates kızartması..çalıştıgım ıcınde arada sırada kurtarıcım olacagını dusunuyorum..

evde de kullanıodum ta kı abımde reflü cıkana kadar..şimdi herseyı fırında yapıyorum..

bende alıp almama konusunda kararsızım annem abur cubur dolduracaksın sonra koyacak yer bulamayacaksın diyor
mikrodalga
fritöz
katı meyve sıkacağı bu üçü konusunda kararsızım
ama yinede içlerinden en mantıklısı fritöz geliyor sanırım :97:

oyy reflü olanlar kızartma yiyemiyor mu? benım nişanlımda da vardı iyileşti ama sebebiyet vermek istemem yinede..
bu arada ben cok seviyorum kızartmayı nişanlımda seviyor söylemesede :)
gene kararsızım yahu..

senınkının markası ne canım ?

çeyiz içinde evlendikten sonra ev içinde gerekli değil bence. çok fazla yer kaplıyor bence. onun yerine teflon, süzgeçli kızartma tencereleri daha pratik ve kullanışlı.

canım ben normalde de fazla kızartma yapmam ama abım cogu zaman yurtdısına cıkmak zorunda ve dısarda yıyor dogal olarak..

canım reflusu olanların bı tur dıyet yapması lazım bıber domates nane bile yemesi yasak..acay kahve asitli seyler ne bilim bi dünya yasak yiyecek ve içecek var..

araştırmanı öneririm

Bence almana gerek yok ama alacaksan elektirikli ızgara al derim hem daha kullanışlı hemde yer kaplamıyo ben almadığıma pişmanım fritöz öylece dolapta bekliyo

kızlar aldığınız fritözlerin markasını yazarsanız birde memnun kalıp kalmadığınızı
bende almaya karar verdim çalışan biri olarak kolaylık olur diye düşünüorum

canım bende bi ara kafama koymuştum almayı sonra vazgeçtim gereksiz buldum.çok gerekli değil yani heryer elektrikli küçük ev aletleriyel doldu zaten

bu arada hediye olarakda kandırabilrsen çeyiz eşylarını aldığından yerden alabilirsin:)))

bu arada hediye olarakda kandırabilrsen çeyiz eşylarını aldığından yerden alabilirsin:)))

canım blendırımı hediye diye aldım adamdan..beyaz esyayada ütümü kattırdım.. o şansı coktan kaybettim hemşom..
bende alcam da işte diyorum herşeyden almak istiyosun ama nereye koycan bu kdr aleti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…