Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadasların dedıgı gıbı kızartmayı ne sıklıkla yapacaksın??
ben aldım ıkıncı resımdekı korkmazın fritözünden..benım nısanlımın pazar kahvaltılarında olmazsa olmazıdır patates kızartması..çalıştıgım ıcınde arada sırada kurtarıcım olacagını dusunuyorum..
evde de kullanıodum ta kı abımde reflü cıkana kadar..şimdi herseyı fırında yapıyorum..
babykiller
Ben aldım tatlım valla şöyle bişey var kızartma tenceresinde harcadığın sürenin yarısını alır.Hem ben tefal aldım 250 tl verdim o zaman
memnunum yani.yağ saklama kabı falan var yağı süzüyo ve hiç kullanılmamış gibi tertemiz filtreliyo.bide ben çalışıyorum eve gelince hemen buzlktan bişeyler atıyorum içine hemencicik kızarıveriyor
tabi istersen çeyizden sonra al ama illa görülsün dersen hemen al işe yarar bişi sonuç itibariyle
canım ben normalde de fazla kızartma yapmam ama abım cogu zaman yurtdısına cıkmak zorunda ve dısarda yıyor dogal olarak..
oyy reflü olanlar kızartma yiyemiyor mu? benım nişanlımda da vardı iyileşti ama sebebiyet vermek istemem yinede..
bu arada ben cok seviyorum kızartmayı nişanlımda seviyor söylemesede :)
gene kararsızım yahu..
senınkının markası ne canım ?
bu arada hediye olarakda kandırabilrsen çeyiz eşylarını aldığından yerden alabilirsin:)))